1k Daily Profit Bluff – OBS – Bedrägeri!

Har du haft tankarna på att lägga dina pengar på 1K Daily Profit för att tjäna pengar på Bitcoin? Är det kanske därför du är här och läser vår 1K Daily Profit recension? Då vill vi stoppa dig redan här. Det är en 1K Daily Profit Bluff som kommer att ta alla dina investerade pengar. Om du gör en insättning hos 1K Daily Profit kommer du aldrig att se dina pengar igen. 

Om du har ett intresse av kryptovalutor och känner att det är rätt för dig att investera, så finns det sätt att göra detta på ett säkert sätt. Det finns alltid risker när du vill investera pengar i kryptovalutor, då värdet på dessa går både upp och ner i pris. Men du kommer inte bli lurad att sätta in stora summor, och sedan aldrig få se dessa igen.Du kanske redan har läst ett annat 1K Daily Profit omdöme? Som säger att sidan är äkta och du kan säga pengar. Den recensionen är skriven av någon som jobbar med bluffen – för att få dig att ge bort dina pengar.

eToro är en pålitlig  CFD-mäklare som är reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission. eToro ger dig även chansen att starta ett demokonto så att du kan lära dig hur krytohandel fungerar. Det är en av många säkra tjänster du kan handla och sälja Bitcoin med.

För att lära dig med om 1K Daily Profit och bluffen läs igenom vår ärliga recension. Vi vill hjälpa dig att undvika att bli lurad och att förlora dina pengar. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är 1K Daily Profit Scam? Visst!

Kryptovalutor har de senaste åren blivit allt mer populära, och på grund av detta har det tillkommit allt fler scam sidor i Sverige som 1K Daily Profit. 1K Daily Profit är en bluff som tyvärr redan har tagit av pengar från människor världen över. Det är inte enbart 1K Daily Profit som finns på marknaden heller – utan det finns liknande sidor som enbart har olika namn. 

Tråkigt nog går fortfarande människor på bluffen och gör insättningar till sidor som 1K Daily Profit. Utan att någonsin få se sina pengar igen, och ibland har de blivit lurade på flera tusentals kronor. Ibland ännu mer, och det finns även fall där kunder har fått sitt bankkonto hackat och alla pengar har försvunnit. 

Något att komma ihåg är att skaparna bakom 1K Daily Profit är smarta och därmed kan lura kunder på väldigt mycket pengar. De är experter på marknadsföring, på avancerade datorsystem och har även erfarenhet av att bedriva bluffar.

Hur de säger att 1K Daily Profit ska funka

en mobil med en crypto trading software

Anledningen till att så många väljer att investera sina pengar till 1K Daily Profit är att deras system är lockande. Vad de erbjuder låter fantastiskt – och om det inte hade varit en scam hade det varit imponerande. 

1K Daily Profit säger att deras system funkar på följande sätt:

 1. Du ser en annons på sociala medier om att tjäna pengar snabbt via Bitcoin
 2. Artikeln förklarar att de har ett avancerat system med handel robotar
 3. Hemsidan som du besöker ser ut som Aftonbladet och andra nyhetssidor
 4. Dessa gör investeringarna åt dig och allt du behöver göra är en insättning
 5. Du skapar ett konto och gör en insättning på minst 250 Euro 
 6. Du blir lovad en daglig vinst på så lite som 24 timmar
 7. Då får du tillgång till deras handelssystem där du ser dina pengar växa
 8. Du får samtal om att göra en ännu större investering
 9. Du får en egen personlig mäklare som hjälper dig
 10. Du kan ta ut dina vinster när du vill

Det är däremot inte så 1K Daily Profit fungerar, utan istället förlorar du allt. Läs mer så förklarar vi närmare om 1K Daily Profit bedrägeri.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Hur 1K Daily Profit egentligen fungerar

Sekunden du gör din insättning försvinner dina pengar. De investeras aldrig utan de spelas direkt bort, och det finns ingen chans för dig att få tillbaka din insättning. Det finns inget avancerad robot som kan hjälpa dig att bli rik på Bitcoin, utan hela hemsidan är skapad för en anledning – att du ska ge bort dina pengar.

1K Daily Profit är en av många bluffar som idag finns världen över. Tyvärr blir dessa bluffar allt mer vanliga i Sverige, och de finns överallt på sociala medier.

Hur 1K Daily Profit Försöker att Lurar Dig

Allt fler vill hitta enkla sätt att tjäna mycket pengar hemifrån. Vilken dröm att inte behöva göra något själv för att tjäna stora med pengar. Det är denna mentaliteten som 1K Daily Profit spelar på. De vet att människor – speciellt de som är desperata, eller kanske pensionärer som är lite uttråkade och vill kunna tjäna lite extra pengar. 

Det är en lockande bluff som 1K Daily Profit erbjuder. 250 Euro kanske inte känns som mycket pengar – när det finns chansen att tjäna 1300 euro om dagen. Det är stora pengar som lockar in kunder, och varför de väljer att fortsätta göra insättningar. Löften om att bli rik väger starkare än risken att det kan vara en bluff. 

Falsk marknadsföring på sociala medier

De flesta som har blivit utsatta för bluffen av 1K Daily Profit fick informationen genom sociala medier. Det är speciellt sidor som Facebook, Twitter och instagram där den falska informationen sprids. Speciellt på Facebook där bluffen är som vanligast, och där allt fler faller för den falska informationen som ges ut.  

Det är falska konton som ger information om 1K Daily Profit och berättar att de själva blivit rika. Personerna bakom dessa konton skriver till andra på sociala medier och berättar hur detta verkligen inte är en bluff, och att du kommer att tjäna pengar. 

Det finns också många artiklar om 1K Daily Profit som handlar om kunder som redan blivit rika.1K Daily Profit är bra på att marknadsföra sina produkter, detta genom välskrivna artiklar som föreslår att de har hjälpt många användare att bli miljonärer snabbt. 

OBS – Det finns andra bedrägerier, som Bitcoin Circuit eller The News Spy till exempel!

Falska artiklar och recensioner

1K Daily Profit använder sig av kändisars namn för att locka dig till att göra en insättning. Ingen av dessa kändisar har sedan tidigare använt sig av 1K Daily Profit. Du har säkert redan läst om 1K Daily Profit Filip Hammar, eller kanske Zlatan? Det är alla kändisar vars hamn har använts av 1K Daily Profit. Detta är självklart inte sant – men det är något som gör det mer lockande att göra en insättning.

Andra kändisar som har använts i bluffen: 

 • Ebba Busch 
 • Alex Schulman
 • Per Gessle 
 • Mark Zuckerberg
 • Linus Wahlgren
 • Kenza
 • Fredrik Strage

Alla kändisar som har haft sitt namn använt i bluffen har anmält detta till polisen. Tyvärr finns det inte mycket polisen kan göra, speciellt eftersom de bakom 1K Daily Profit inte bedriver sin verksamhet i Sverige. Det gör det allt svårare att stänga ner, och allt svårare att hantera. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

1. Registreringen hos 1K Daily Profit

När du trycker på annonsen för att starta ett konto hos 1K Daily Profit tas du till en sida som liknar Aftonbladet. Här finns det ofta också en video som hjälper dig om hur du skapar ett 1K Daily Profit konto. Du måste här fylla i dina personliga detaljer, namn, telefonnummer och e-postadress. 

De ber dig att verifiera din identitet tillsammans med ditt Bank ID och sedan göra en insättning. Om du väljer att inte direkt göra en insättning kommer du att bli kontaktad av en av deras anställda för att slutföra din registrering. 

2. Dom bakom 1K Daily Profit Ringer dig minst 50 gånger

Efter att du har öppnat ditt konto hos 1K Daily Profit kommer samtalen att börja. Om du inte svarar kommer de fortsätta att ringa. De ger inte upp och du kan få fler än 50 missade samtal. Svarar du kommer bli mötas av en trevlig anställt, ofta säger de att de ringer från Storbritannien där företaget är baserat.

Personen kommer då att förklara alla fördelar som finns med 1K Daily Profit och varför du borde göra en insättning. Du blir lovad en daglig vinst och du blir garanterat att göra en stor vinst inom 24 timmar. 

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

Personen kommer att be dig att minst göra en insättning på 250 Euro för att komma igång med ditt konto. Däremot pressar de dig ofta på mycket mer pengar, än enbart 250 euro. Ofta ber de dig minst om en insättning på 1000 euro som blir cirka 10 000 kronor. Detta så att du kan börja att tjäna pengar direkt och göra riktigt stora vinster. 

4. När du sätter in pengar i 1K Daily Profi

När du gör en insättning kommer du börja att tjäna pengar enligt 1K Daily Profit. Du har ett “konto” hos 1K Daily Profit där du kan följa dessa smarta handel robotar som sköter all handel åt dig.

Om du gör en tillräckligt stor insättning kommer du även att få en personlig mäklare som hjälper dig. Du kan kontakta mäklare när som helst, och de ringer dig dessutom ofta för att berätta om din investering. De kommer att förklara att för att tjäna mer pengar borde du göra en större insättning. 

Ditt handelskonto gör att du kan själv se dina vinster, men detta är allt falskt och är designat för att du ska göra större insättningar. Varje gång du gör en ny insättning kommer dina pengar att försvinna direkt. 

5. De ringer dig igen och igen 

arbetare i ett callcenter

1K Daily Profit slutar aldrig att ringa dig, men det är heller inte enbart 1K Daily Profit som jagar dig. De har även sålt din information till andra företag så de kan kontakta dig för liknande bluffar. Samtalen kommer aldrig att sluta, och det kommer även vara omöjligt att blocka deras nummer. Detta eftersom att 1K Daily Profit har ett callcenter med många anställda för att kunna bedriva denna bluffen ordentligt. De kan då ringa från olika nummer för att kunna kontakta dig. 

Om du inte vill göra fler insättningar kommer du bli hotad med att bli stämd på stora summor av pengar. Detta är en taktik som ofta skrämmer äldre som gör ytterligare en insättning för att undvika att bli stämda på ännu mer summor av pengar. 

Många som har gett ut sitt telefonnummer har tyvärr fått ändra sitt nummer för att få samtalen att sluta. Speciellt då personerna bakom 1K Daily Profit ringer nätterna igenom för att få tag i dig. 

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Din historia med 1K Daily Profit kommer alltid att sluta på samma sätt – du kommer aldrig få se dina pengar igen. Det kan antingen handla om att du vill ta ut dina vinster till ditt konto. Då blir det helt plötsligt omöjligt att få tag på din mäklare, eller själva firman. Eller så får du ett samtal där de berättat för dig att dina Bitcoin plötsligt förlorade hela sitt värde och alla dina pengar är helt borta. Det enda sättet enligt 1K Daily Profit att få tillbaka dina pengar är att göra en större investering för att köpa Bitcoin igen. 

Om du ber om dina pengar tillbaka kommer du antingen inte få ett svar – eller så kommer de att be om fler uppgifter av dig. Skicka aldrig in fler uppgifter som bankkonto eller körkort. Det bästa du kan göra är att göra i detta läget är att göra en polisanmälan. 

Om du någonsin hör från 1K Daily Profit igen är det för att be dig om en ny insättning. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

7. Öppna ett konto hos eToro i stället

Det finns alltid risker med Bitcoin och att investera dina pengar. Känner du däremot att det är rätt för dig att göra en investering så finns det säkra sätt att göra detta på. eToro är en säker sida som erbjuder dig chansen att handla och sälja Bitcoins. eToro är också reglerad, följer strikta EU-regleringar och det finns ingen som ringer och jagar dig för en stor insättning.

Hur du kan skydda dig emot 1K Daily Profit Bedrägeriet

Det bästa sättet att skydda dig från 1K Daily Profit är att inte ge ut några av dina detaljer till sidor du inte litar fullt på. När du lämnar ut personlig information, som Bank ID, namn, telefonnummer och e-mail är det viktigt att du vet att tjänsten är säker. 

Det finns många sätt att göra detta på. Gör alltid en sökning om sidan du har stött på som verkar intressant. Finns det artiklar som varnar att det är en scam? Då är det mest troligen det. Bli heller inte alltför besatt av vad namnet på sidan är. Dessa byter namn ofta – 1K Daily Profit är bara en av många som vill försöka lura dig av dina pengar.

Det finns en väldigt liten chans att bli en miljonär över en natt, och vad 1K Daily Profit och liknande sidor lovar dig är för bra för att vara sant. Du vill inte vara i en situation där du förlorar alla dina pengar, och allt du har jobbat för. Gör istället en smart investering med en reglerad sida som eToro. 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Läs igenom vår FAQ sektion för att veta mer om att köpa kryptovaluta och hur du kan skydda dig mot bedrägeri. 

Vad är vanliga tecken på att det är en bluff?

Du behöver själv inte göra något 
Ett avancerat datorsystem sköter handeln åt dig 
De försöker att pressa dig på mer pengar
De använder sig av kändisar som marknadsföring
Det låter alldeles för bra för att vara sant 
Att börja med en investering på 250 euro eller mer

Finns det något sätt att få tillbaka pengarna?

Nej, tyvärr inte. Om du redan har gjort en insättning hos 1K Daily Profit kommer du aldrig att se dina pengar igen. Det finns inte mycket den svenska polisen kan göra. Många av dessa bluffar är inte baserade i Sverige, dessutom är deras datorsystem svåra att spåra. Därför lägger polisen ner ditt fall nästan direkt. Tänk på att polisen får in hundratals av liknande anmälningar varje år. 

Hur investerar man säkert?

Du kan investera i kryptovaluta genom en svensk mäklare eller en börs. Det finns många sidor ute idag, så det är viktigt att du enbart investerar i en sida som erbjuder dig säkerhet och dessutom är reglerade. För svenskar är det alltid säkrare att göra en investering med en börs som är inom EU. Vilket betyder att de måste följa strikta EU-regleringar. 

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77