Bitcoin Billionaire Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Är du här för att du vill veta mer om Bitcoin billionaire? Funderar du på att investera i Bitcoin och tror att Bitcoin billionaire är det rätta valet? Då är vår recension gjort speciellt för dig och för att stoppa dig från att göra ett misstag. Det är en Bitcoin billionaire bluff som är designad för att lura dig på stora pengar.

Bluffen går ut på att Bitcoin billionaire marknadsför sig som en smart tjänst, där du enbart behöver investera så lite som 250 Euro för chansen att tjäna stora pengar. Du kan tjäna hela 1300 Euro på 24 timmar med deras avancerade handel robotar. Dessa vet precis när det är rätt tillfälle att göra en investering.

Denna form av Bitcoin billionaire scam är speciellt vanligt att hitta på sociala medier. I form av annonser och artiklar som berättar om kändisar som har blivit riktigt rika genom Bitcoin billionaire. Detta stämmer inte, utan dina pengar kommer direkt att försvinna och du kommer att få samtal om och om igen från företaget.

Det finns istället sätt att faktiskt tjäna äkta pengar på Bitcoin genom reglerade mäklare och börser. eToro är en säker tjänst där du kan köpa och sälja Bitcoin och annan kryptovaluta.

Läs gärna igenom vår Bitcoin billionaire recension för mer information kring denna bluff och hur du kan undvika att bli lurad.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin billionaire Scam? Visst!

Bitcoin billionaire är en scam som är designad för att lura människor som aldrig tidigare har köpt kryptovaluta. Det är löftet om att bli rik snabbt på en liten insats som lockar in nya investerare. Bitcoin billionaire använder sig även av falska recensioner om kändisar, falska recensioner och omdömen för att locka in sina kunder. Enligt Bitcoin billionaire kan du bli en miljonär snabbt, och utan att du behöver att anstränga dig själv.

Men låt dig inte luras av denna Bitcoin billionaire bluffen, utan det är viktigt att du håller dig och dina pengar säkert. 

I vår recension om Bitcoin billionaire kan du läsa mer om hur bluffen går till, och vad du ska hålla dig säker från.

Hur de säger att Bitcoin billionaire ska funka

Bitcoin billionaire använder säger sig använda sig av en avancerad algism som gör att systemet vet när det är bäst att sälja Bitcoin. Det är så smart att allt du behöver att göra är en investering, sen arbetar handels robotarna för att du ska få vinster. 

Du får tillgång till en avancerad handelsplattform där du kan följa dina investeringar. Du får dessutom en egen mäklare som hjälper dig med dina investeringar. Din mäklare håller koll på din investering och ringer dig när det är dags att göra en ny investering.

Inget av detta stämmer – utan istället behåller de istället alla dina pengar eller så spelas dina pengar bort direkt. 

Hur Bitcoin billionaire Försöker att Lurar Dig

Bitcoin billionaire lurar människor på olika plattformar, och tyvärr är det allt fler som faller för deras bluff. De lockar dig med annonser, filmer, artiklar, falska omdömen och kändisar som sägs alla tidigare har använt sig av Bitcoin billionaire. 

Det är heller inte ovanligt att det finns mail från Bitcoin billionaire trots att du aldrig tidigare har använt dig av deras tjänster. Detta är eftersom de får del av dina personliga uppgifter på olika sätt. Mejlet har slogan som “Change your life today” och hur enkelt det är att skapa ett konto. 

Bitcoin billionaire använder sig av smart marknadsföring för att lura dig av dina pengar som du har jobbat hårt för. 

Annonser på sociala medier

Facebook, Twitter och Instagram är alla ställen där många först stöter på Bitcoin billionaire. Det är en annons som kommer upp om Bitcoin billionaire och att du har chansen att tjäna stora summor av pengar. I kommentarerna på annonsen kommer du att se många som lovar att Bitcoin billionaire inte är en scam, och att de själva tjänar pengar genom deras system. Detta är falska profiler som är från personerna bakom själva Bitcoin billionaire. 

När du väl trycker på annonsen kommer du till deras hemsida där du hittar ännu mer information kring bluffen. De lovar att du genom Bitcoin billionaire och deras avancerade system kommer att få finansiell frihet i resten av ditt liv. 

Det finns videos som berättar hur du bäst tjänar pengar med kryptovaluta. De använder sig även av falska nyhetsartiklar med kändisar som alla säger att Bitcoin billionaire gjorde dom rika. 

Inget av detta stämmer – utan det är bara en scam för att du ska lämna ifrån dig dina pengar. 

Falska recensioner och omdömen

Det kanske inte är enkelt att veta om en recension är falsk eller inte. Speciellt inte om du kollar igenom ett flertal recensioner på nätet och alla är positiva. Sanningen är att Bitcoin billionaire är smarta med deras marknadsföring. De skriver själva recensioner om deras system, och anställer även andra till att göra det. Detta så de hamnar högt upp i google när du först gör en sökning. 

Det är även vanligt att hitta falska Bitcoin billionaire omdöme online. Detta från personer som säger sig själva ha gjort investeringar och då fått ut stora vinster. Allt detta är som sagt enbart ett sätt att få dig att göra en investering.  

1. Registreringen hos Bitcoin billionaire

När har klickat på annonsen är det dags att skapa ett konto hos Bitcoin billionaire. Detta gör du på följande sätt. 

 1. Fyll i ditt namn
 2. Fyll i telefon och email
 3. Skapa ett lösenord
 4. Verifiera din email 
 5. Verifiera din identitet tillsammans med ditt Bank ID
 6. Gör en insättning

Direkt efter din investering kommer du att få ett samtal från en av deras “experter” som ska diskutera tillsammans med dig hur nästa steg ska gå till. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

2. Dom bakom Bitcoin billionaire Ringer dig minst 50 gånger

Dom bakom Bitcoin billionaire har ett mål och det är att få ut så mycket pengar som möjligt från dig. Därför kommer de att börja att ringa dig så fort de har fått ditt nummer. När de först ringer kommer de klart vara trevliga och förklara vad som gör Bitcoin billionaire unikt. Varför du borde göra en insättning och att det kommer att förändra ditt liv. De kommer också att försöka att få dig att minst göra två till insättningar direkt. 

Om du har ångrat dig efter att du har skapat ett konto kommer samtalen inte att sluta, även om du säger detta till personerna. De kommer att fortsätta att ringa dig – och du kommer minst få 50 samtal från personerna bakom Bitcoin billionaire.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

För att kunna börja att investera i Bitcoin måste du minst göra en insättning på 250 Euro. Detta är den minsta summan som Bitcoin billionaire erbjuder. Däremot kommer de att pressa dig på att göra en ännu större investering, ofta på närmare 1000 Euro, så hela 10 000 kronor. 

4. När du sätter in pengar i Bitcoin billionaire

Du kommer från början att tro att allt går bra med dina investeringar och att du har tjänat stora pengar. Din mäklare kommer då att ringa och diskutera nästa steg tillsammans med dig, så du kan tjäna ännu mer. Du kommer själv ha tillgång till systemet och kan följa investeringarna. Det är här många människor väljer att göra ännu större investeringar, för att de tror att de har tjänat pengar. 

5. De kommer ringa dig igen

Bitcoin billionaire kommer att fortsätta att ringa dig för att få dig att bara göra en till insättning. Samtalen kommer inte att sluta, och det kommer vara både sena kvällar, mitt i natten och tidigt på morgonen. Det går heller inte att blocka deras nummer, för Bitcoin billionaire har ett eget callcenter så de kan bara ringa från hemligt nummer.

Det är heller inte enbart samtal från Bitcoin billionaire du måste stå ut med, utan även andra företag. Alla företag som har köpt dina detaljer från Bitcoin billionaire. Du kommer också minst att få 50 mail från andra företag. Allt du kan göra för att stoppa dessa är att byta telefonnummer, och emailadress.  

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

När du gör en insättning är dina pengar redan borta och du kommer inte att få dessa tillbaka igen. Det spelar ingen roll vad du gör utan dina pengar kommer inte komma tillbaka. Bluffen fortsätter ofta under många månader, där personen gör nya insättningar eftersom de tror att deras investering har gått bra. 

När det väl är dags att ta ut dina vinster kommer du plötsligt ha förlorat allt. De kommer då att be dig att göra en till insättning för att rädda dina vinster. Om du inte gör detta är det inte ovanligt att personen bakom Bitcoin billionaire hotar med en stämning. 

Du kommer inte att få dina pengar tillbaka, och du kommer inte att få kontakt med Bitcoin billionaire igen. Förutom om de ber dig att göra en till insättning. 

Öppna ett konto hos eToro i stället

Bitcoin och andra kryptovalutor blir allt mer intressanta för människor världen över, och allt fler vill göra investeringar. Det går utan tvekan att tjäna pengar på Bitcoin, utan att bli lurade. Det är dock viktigt att komma ihåg att det alltid finns risker med att göra investeringar, och att du enbart borde investera med pengar du har råd att förlora. 

För en säker och reglerad mäklare borde du välja tjänsten eToro. Företaget grundades 2007 och regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission. Den minsta insättningen ligger istället på 100 Euro, plus att dina pengar finns säkert på ditt konto. 

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin billionaire Bedrägeriet

Det viktigaste att tänka på är att du alltid borde skydda dina personliga uppgifter online. Ge inte ut personliga detaljer till sidor som du inte är helt säker på. Det är speciellt viktigt att inte ge ut bankdetaljer och verifiera dig med ditt Bank ID på sidor som Bitcoin billionaire. Det finns fall där människor har fått sina konton hackade.

Ditt största vapen mot scam är att göra mycket efterforskningar. Kolla upp om sidan är reglerad och följer EU-regleringar. Det borde finnas tydlig information kring detta. Du borde sedan kolla upp deras licensnummer så det verkligen stämmer. 

Det är alltid bättre att göra för många sökningar än att helt förlora dina pengar i en scam. Stirra dig heller inte blint på namnen kring bluffen, dessa ändras ständigt. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Lär dig mer om Bitcoin billionaire bluffen och hur du kan skydda sig själv med vår FAQ sektion.

Hur många bluffar som Bitcoin billionaire finns det?

Alldeles för många tyvärr, speciellt de senaste åren har det kommit allt fler scammar som lurar svenskar på pengar. Det har blivit allt mer polisanmälningar de senaste åren om människor som har blivit utsatt för denna scam. Anledningen till att dessa sidor fortfarande finns är att de fortfarande lyckas att lura folk. Sidorna ändrar också ofta namn för undvika recensioner om att den är ett scam.

Hur vet jag om det är falskt?

Det finns många tecken på att en sida är falsk, men det finns en del saker att tänka på.
Låter det för bra för att vara sant? – Om det låter för bra för att vara sant är det för det mesta det. Löftet som Bitcoin billionaire ger är att du kan bli rik på bara 24 timmar. Redan här borde det finnas varningstecken. Att bli rik på 24 timmar är inte möjligt på sättet som Bitcoin billionaire föreslår.
Hur är annonsen skriven? – Kolla på språket i annonsen och hur den är skriven. Finns det några tecken på att den inte är äkta.
Googla sidan – Trots att det finns många bra Bitcoin billionaire omdöme och recensioner, finns det också sidor som föreslår att deras sida är en scam. Lyssna på detta, det finns en anledning att folk varnar dig.

Går det att polisanmäla om jag redan har förlorat mina pengar genom denna bluff?

Om du redan har förlorat dina pengar genom Bitcoin billionaire eller en annan bluff går det klart att göra en polisanmälan. Det är också viktigt att du gör en så att polisen är medvetna om bluffen på nätet. Däremot går det ofta inte långt eftersom polisen inte har resurserna för att hantera detta. Ofta sitter personerna bakom bluffen heller inte i Sverige, utan i andra delar av världen. Det gör det ännu svårare för polisen att hantera fallet.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77