BDSwiss Bluff eller inte? Recension 2022

Det är svårt att inte lockas av historier om personer som har blivit rika på att köpa och sälja kryptovaluta, och namn som Bitcoin blir allt mer omtalade för varje dag. Vissa experter tror att det en dag kommer att vara såhär som vi kommer att betala för allt i samhället, och då är det klart att man gärna vill vara med på ett hörn! Kryptovaluta kan eventuellt vara den huvudsakliga betalmetoden vi kommer se i framtiden, och om man är sugen på att dra igång – då är det viktigt att välja ett pålitligt företag.

Populariteten  har medfört att allt fler blufföretag dyker upp – företag som endast är ute efter kundens pengar och som aldrig kommer att leda till någon form av finansiell framgång, och man ska vara väldigt försiktig. Det smartaste är att välja att investera med ett företag som bevisat gång på gång att de går att lita på, och ett bra exempel på en sådan tjänst är BDSwiss.

BDSwiss Översikt

Som tur är så finns det flera företag som faktiskt går att lita på, och ett av dessa är BDSwiss. Detta är som tur är ingen bluff utan en tjänst som är utformad för att hjälpa den som vill ge sig in i kryptovalutehandeln! De erbjuder ett gediget urval av finansiella verktyg som gör det enklare och mer effektivt att köpa och sälja kryptovaluta, fär både nybörjare och mer erfarna individer är välkomna. Man skapar snabbt ett konto hos BDSwiss, och det går att använda tjänsten både via datorn i webbläsaren, samt med en app som finns tillgänglig för både iOS och Android!

BDSwiss Hemsida

BDSwiss erbjuder total säkerhet i de transaktioner man väljer att göra via tjänsten, de regleras av fristående finansinspektioner i de länder där de är verksamma och det är en av de tjänster där man som kund även tillåts göra mindre insättningar.  BDSwiss är en tjänst man kan lita på, och kan komma att bli en väg till att tjäna riktigt stora pengar.

Introduktion till BDSwiss

Hos BDSwiss är det lätt att komma igång, då hemsidan är mycket användarvänlig. Det är helt kostnadsfritt att ha sina pengar på sitt konto hos BDSwiss trading, både de pengar man sätter in på kontot och de man förhoppningsvis tjänar, men det kan dras en liten avgift beroende på hur man väljer att sätta in pengar. BDSwiss Sverige är ett av de mest pålitliga företagen för handel med kryptovaluta. Det är dock viktigt att veta lite mer om företaget innan man bestämmer sig för att man eventuellt vill investera via dem, och detta är på grund av att alla företag erbjuder lite olika tjänster och finansiella instrument.

På det stora hela så är BDSwiss en väldigt komplett tjänst som erbjuder lite av varje, och oavsett vilken erfarenhet man har sedan tidigare med kryptohandel, så bör man kunna hitta något som passar. Hela konceptet går ut på att vara anpassningsbart för kundens individuella behov, där säkerhet och transparens alltid är hörnstenar.

Fördelar och nackdelar med BDSwiss

Det finns alltid fördelar och nackdelar oavsett vilket företag man vänder sig till, men det man vill undvika är såklart att bli lurad. Det här är inte någon BDSwiss scam utan en tjänst som är pålitlig, men det betyder inte att det inte kan finnas för och nackdelar med den tjänst de erbjuder.

BDSwiss Föredelar

Här i denna BDSwiss recension tar vi oss en snabb titt på vad man behöver veta om BDSwiss och de tjänster de erbjuder, för att sedan gå lite djupare in på ämnet.

Fördelar med BDSwiss

  • Över 250 finansiella instrument
  • Dagliga påminnelser
  • Reglerat av finansinspektioner
  • Fakta och information
  • Bra för nybörjare

Nackdelar med BDSwiss

  • Begränsat för användare i USA.

När uppfanns BDSwiss och hur stor är det nu?

Detta är ett företag som har varit med enda sedan 2012, och sedan dess så har de fortsatt att utvecklas och förändras i takt med en marknad som ständigt uppdateras. Det är otroligt viktigt för en tjänst som inriktar sig på kryptohandel att göra denna typ av förändringar, då det är förklaringen till hur de lyckas hänga sig kvar i toppskiktet.

BDSwiss Om Oss

BDSwiss er en modern tjänst som ständigt förnyar sig, och de har all erfarenhet som krävs för att hjälpa kunden att tjäna pengar. 

Vart sitter BDSwiss?

Huvudkontoret för BDSwiss PLC ligger på Cypern, och det är också där som de stora besluten för företaget tas, samt att de tar hand om det mesta som har med kryptohandel att göra. Däremot så finns det även lokala kontor på olika platser i världen, och BDS Markets Ltd har sin bas på Mauritius. Det är väldigt vanligt för denna typ av företag att ha huvudkontor på exempelvis Cypern, och de innehar såklart även de tillstånd som krävs för att få bedriva verksamhet i Sverige.

Är det säkert att använda BDSwiss i Sverige?

Det är otroligt viktigt att den tjänst man väljer är säker och trygg att använda, oavsett om man använder tjänsten i Sverige eller någon annanstans i världen, då det handlar om handel med pengar. BDSwiss har vidtagit ett flertal viktiga säkerhetsåtgärder för att kunna garantera kundens säkerhet, både vad gäller kapital och personuppgifter, och det tar vi en snabb titt på här i denna BDSwiss review.

Här är det altid kunden som kommer först och om något skulle hända, då ser de till så att man får pengarna tillbaka. De bedriver en verksamhet som är ärlig och öppen, där en pålitlig kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt för att svara på frågor och funderingar.

Reglering & Licenser

BDSwiss har licens från bland annat Financial Services Commission of Mauritius, med licensnummer C116016172, och de regleras även av nationella inspektionsenheter i de länder där de finns tillgängliga, något som ser till att alla l lagar efterföljs samt att de personuppgifter man väljer att lämna ifrån sig är säkert förvarade.

BDSwiss Reglering och Licenser

Att ett företag har licenser innebär att de kontrolleras av en oberoende tredjepart, så att man som kund ska kunna känna sig trygg.

Kundtjänst Recension

Hos BBSwiss så hittar man en riktigt bra kundtjänst med både mejl, telefon och chatt! Man kan med andra ord nå dem precis när som helst på dygnet, på det sätt man själv föredrar. Det märks att det är viktigt för BDSwiss att finnas där för sina kunder, och den personal man får prata med när man hör av sig till kundtjänsten är alltid påläst, trevlig och duktig på att förklara hur allt fungerar.

Avgifter & Skatt

Vad gäller BDSwiss avgifter så har detta att göra med hur man sätter in pengar. Alla olika betalmetoderna kan komma att ta ut en viss avgift vid varje insättning, och då brukar det kunna vara betalkort som tar störst procent. Det handlar dock inte om några stora summor men om man sätter in pengar ofta så kan det vara bra att hålla litte koll, för att se om det kanske finns ett mer förmånligt alternativ.

Andra avgifter som tillkommer beror på de investeringar och transaktioner man gör, men BDSwiss är väldigt öppna med detta och man kan enkelt lösa sig till informationen på hemsidan, i samband med att man gör en investering. Man kan se detta som ett sätt att betala (en väldigt liten summa) för den tjänst BDSwiss bistår med, och överlag så är avgifterna väldigt låga jämfört mot andra företag.

Köpa Kryptovaluta hos BDSwiss

BDSwiss är ett utmärkt alternativ för den som är redo att ge sig in i det moderna sättet att handskas med valuta, och många tror att kryptovaluta som Bitcoin och Ethereum kommer att vara det vi handlar med i framtiden. Hos BDSwiss så får man alla verktyg man behöver för att komma igång och köpa kryptovaluta, och därefter kommer man förhoppningvis kunna börja tjäna pengar!

1. Skapa ett Konto

Det ska såklart inte vara svårt att komma igång, och allt som krävs för att man ska kunna skapa ett konto hos BDSwiss är att man är myndig – det vill säga över 18 år, och att man har en mejladress och ett telefonnummer. Dessa uppgifter andvänds för inloggning på sidan och i appen, och efter bara några sekunder så har man sitt konto. Ett mejl skickas ut till mejladressen för att bekräfta denna, och sen är allt klart för att göra en insättning.

2. Välj din betalningsmetod

De betalmetoder som erbjuds av BDSwiss är ytterligare ett steg i deras säkerhetsprocess, då man som kund har väldigt mycket att välja mellan. Både företagets app och hemsida BDSwiss.com är noggrant krypterade så att man ska kunna använda betalkort som VISA, Maestro och Mastercard på ett 100% säkert sätt, men om man vill vara extra anonym på nätet så kan man även använda sig av e-plånböcker som Skrill och Neteller. Fördelen med dessa är att man inte behöver fylla i sitt kortnummer på internet, och istället så använder man snabbt och enkelt sitt inlogg (vilket vanligtvis är ens mejladress) för att göra insättningen. Det finns även möjlighet till att göra banköverföringar.

Man brukar behöva bekräfta sitt konto innan man kan göra en insättning, och hur man gör detta beror lite på var man bor och vilka möjligheter man har. Det brukar räcka med att ladda upp en bild på en officiell form av legitimation, som exempelvis körkort eller pass, och man kan eventuellt också behöva visa bild på en räkning som bevisar att man bor på adressen man har uppgett.

3. Bekräfta din metod

Tanken bakom att man ska behöva bekräfta sin betalmetod är för att skydda kunden och företaget från pengatvätt och liknande, då detta kan komma att förekomma på internet. Det tar inte särskilt lång tid att bekräfta kontot och det kan handla om att de sätter in eller tar bort något öre från kontot, och sen får man fylla i den exakta summan så att de vet att kontot är ens eget. Detta är samma process som man brukar behöva utföra hos exempelvis ett nätcasino.

4. Köp och Sälja Kryptovaluta!

Det är väldigt enkelt att köpa och sälha kryptovaluta med BDSwiss, och det finns flera olika sätt att göra det på. Det är svårt att säga vilken metod som är bäst då alla brukar hitta det de själva föredrar, så det smartaste man kan göra är att börja använda tjänsten i demoläge. När man använder demoversionen så handlar man med påhittade pengar, och kan på så sätt testa helt riskfritt.

Alternativer till BDSwiss

Självklart ska man överväga alla de alternativ som finns vad gäller kryptovaluta och handel, då det trots allt är pengar det handlar om. Det finns en och annan bluff man måste akta sig för, men BDSwiss är inte de enda som erbjuder en pålitlig tjänst med bra förmåner. Andra exempel är bland annat Kraken och Coinbase, samt andra tjänster som går att läsa mer om här nedan.

Pålitliga alternativ till BDSwiss

Vanliga frågor och svar (FAQ)!

Här nedan finns några av de vanligaste frågorna och svaren för den som vill börja använda sig av BDSwiss. Det är ingen bluff, utan en pålitlig tjänst, men det skadar aldrig att läsa på och lära sig så mycket man bara kan om både kryptovaluta och e-handel innan man bestämmer sig. Om man har fler frågor och svar så kan man vända sig till kundtjänsten eller titta igenom FAQ-delen på företagets hemsida.

Hur fungerar det med uttag hos BDSwiss?

Det enklaste är att göra uttag med samma betalningsmetod som man använde när man satte in pengar, och det tar oftast 1-7 arbetsdagar innan man ser pengarna på kontot. Hur lång tid det tar beror på vilken metod man väljer. Det är gratis att ta ut pengar från BDSwiss, förutom om man vill göra en direkt banköverföring. Då kostar uttaget $25.

Kan man använda BDSwiss i hela världen?

Det går att använda BDSwiss nästan var som helst i världen, men USA är ett land som är något mer strikta i sin laghållning. Detta har inget med BDSwiss som företag att göra, utan är ett resultat av de lagar som finns i landet. Om man är osäker på om man kan använda BDSwiss i landet där man bor så gör man bäst i att dubbelkolla på företagets hemsida.

Kostar det något att öppna ett konto?

Att skapa ett konto hos BDSwiss är helt gratis, och man väljer själv därefter om man fakiskt vill göra en insättning, eller om man hellre avstår.  Det går med andra ord bra att öppna ett konto och titta runt lite innan man bestämmer sig.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77