Bitcoin Aussie System Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Bitcoin fortsätter att stiga i popularitet i världen idag och det är allt fler som väljer att göra investeringar i Bitcoin i hopp om att tjäna stora pengar. Det finns många historier om personer som har lyckats att tjäna mycket pengar tillsammans med Bitcoin och annan kryptovaluta. Tyvärr har detta också lett till att det har tillkommit allt fler bluffar online för dig som vill bli en investerare. En av dessa bluffar är Bitcoin aussie system som redan har lyckats att lura människor världen över med deras välorganiserade bluff. Bitcoin aussie system marknadsför sig som ett smart system för att tjäna pengar detta genom deras avancerade handel robotar. Dessa använder sig av en avancerad algirms som sedan väljer den bästa tidpunkten att göra investeringar åt dig. I verkligheten finns det inte ett avancerat handelssystem, utan istället är det en bluff som gör att du förlorar alla dina pengar.

För dig som vill investera i Bitcoin finns det istället sätt du kan göra detta. Du kan handla med en svensk mäklare eller med en reglerad börs. En reglerad börs som har varit aktiv inom krypto handel under många år är eToro. De arbetar under EU-reglering så dina pengar och personliga detaljer är alltid säkra.

Vill du ha mer information om Bitcoin aussie system bluff? Då har du kommit rätt till vår recension. Vårt mål är att hjälpa dig att upptäcka en bluff och skydda dina personliga detaljer och pengar mot detta bedrägeri.

Är Bitcoin aussie system Scam? Visst!

Bitcoin aussie system scam riktar sig mot människor som aldrig innan har investerat i kryptovaluta. Det är speciellt många pensionärer som har förlorat sina pengar till bluffar som denna, men även personer som bara velat investera i Bitcoin. 

Vi vill skydda dig från att förlora dina pengar till Bitcoin aussie system scam. Därför kommer vi att steg för steg förklara i denna artikel hur du kan hålla dig säker mot en scam som denna. Allt för många människor har redan förlorat sina pengar till Bitcoin aussie system. Vi vill hjälpa dig att undvika att förlora alla dina pengar.

Fortsätt att läsa för att veta mer.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Hur de säger att Bitcoin aussie system ska funka

Bitcoin aussie system lockar in dig med falska annonser och marknadsföring för att du ska investera dina pengar tillsammans med dom. Bluffen börjar med att du får upp en annons om Bitcoin aussie system där det står om människor som har blivit rika med Bitcoin över en natt. Hemligheten är att de investerade i ett avancerat datorprogram. Allt som krävs är en investering på enbart 250 euro (runt 2500 kronor) och du kan börja att tjäna tusentals euro på 24 timmar.

Det är Jasper Boyle som ligger bakom Bitcoin aussie system och han vill göra allt i sin makt för att hjälpa dig att bli rik, men han är inte en äkta person.

När du gör en insättning kommer en person från Bitcoin aussie system att ringa dig och förklara hur allt fungerar närmare. Du kommer då att få veta att det är bättre att göra en större investering redan från början. När du gör en investering kommer du få del av deras app och deras avancerade handelssystem för att börja tjäna pengar.

Hur bra låter inte detta? Kanske alldeles för bra? Vilket är precis vad Bitcoin aussie system är.

Vad som faktiskt sker när du gör en insättning

När du gör en insättning spelas dina pengar för det mesta bort direkt av personerna bakom Bitcoin aussie system. Eller så flyttas pengarna till ett konto där du inte kan nå dessa. Inte enbart förlorar du din investering, men det finns även personer som har fått sina konton hackade efter att de har gett ut sina detaljer.

Hur Bitcoin aussie system Försöker att Lurar Dig

När du först ser en annons eller artikel från Bitcoin aussie system känns det väldigt lockande. Det är Jasper Boyle som ligger bakom Bitcoin aussie system, och han förklara noga hur du precis som många andra kan bli rik med hans hjälp. Annonsen säger att du kan tjäna väldigt mycket pengar under en kort tid, och att de kommer att hjälpa dig att förändra ditt liv till det bättre. Det är en scam som lurar människor som är desperata att tjäna pengar, och de som vill ha något att investera i.

Bitcoin aussie system vill att du ska tro att du kan bli en miljonär nästan över en natt. För att du ska tro på deras lögn har de skapat många falska artiklar för att stötta deras bluff.

Bitcoin aussie system lurar dig genom:

 • Falska annonser
 • Artiklar om kändisar som har blivit rika genom Bitcoin aussie system
 • Sociala medier profiler som säger att de blivit rika tillsammans med Bitcoin aussie system
 • Falska omdömen
 • Falska recensioner om Bitcoin aussie system
 • Mail från Bitcoin aussie system om deras fantastiska erbjudande

Det är tyvärr inte alltid lätt att ta reda på om det är en bluff eller inte, speciellt inte eftersom Bitcoin aussie system har många års erfarenhet av att lura människor på deras pengar.

Bluffen börjar ofta på sociala medier

en iphone med facebook

Det finns många positiva saker med sociala medier, men det finns också en mörk sida av sociala medier. Bitcoin aussie system börjar ofta sin scam på Facebook. De betalar därför att marknadsföra sig till människor som faller in i deras marknadsföring grupp. För det mesta är detta äldre personer som blir utsatt för deras Bitcoin aussie system scam.

Inte enbart använder sig Bitcoin aussie system av targeted marketing, men även falska Facebook profiler som förklarar att de själv först trodde att sidan var en scam, men att det faktiskt är sant. Att de faktiskt är personer som har tjänat stora med pengar tillsammans med Bitcoin. Alla dessa profiler är falska och det är skaparna bakom Bitcoin aussie system som ligger bakom dessa.

Bluffen förekommer inte enbart på Facebook, utan även på sidor som Instagram och Twitter som annonserna finns på.

Falska annonser och artiklar

För personer som inte är van vid hur investeringar kring Bitcoin fungerar kan det vara svårt att veta om det är en bluff eller inte. Speciellt eftersom många av artiklarna och recensionerna som finns kring Bitcoin aussie system är väldigt positiva. Du kommer att se många bra Bitcoin aussie system omdöme som säger att systemet inte är en scam. Tro inte på detta. Det är personerna bakom Bitcoin aussie system som ligger bakom dessa.

Artiklarna handlar oftast om kändisar som har blivit rika tillsammans med Bitcoin aussie system.

Har du läst om Bitcoin aussie system Filip Hammar? Han har använts i många olika bluffar genom åren, och trots att han har anmält detta fortsätter de att använda hans namn. Filip Hammar är däremot bara en av många kändisar som används i bluffen:

 • Stefan Persson
 • Stefan Löfven
 • Daniel Ek,
 • Camilla Läckberg
 • Zlatan 

Detta är bara några kändisar som blivit utsatt för detta Bitcoin aussie system bedrägeri. Alla har anmält händelsen, och med en snabb googling kan du se att historien inte stämmer. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

1. Registreringen hos Bitcoin aussie system

På hemsidan kommer du att se personer som säger sig ha använt Bitcoin aussie system. Hemsidan ser professionellt uppbyggt, och skaparen bakom Bitcoin aussie system Jasper Boyle möter dig i en vänlig video. Att skapa ett konto är enkelt tillsammans med Bitcoin aussie system:

 • Du trycker på skapa konto
 • Du måste fylla i personliga detaljer som email, telefonnummer och namn
 • Du verifierar dina uppgifter med ditt Bank ID
 • Du gör din första insättning

2. Dom bakom Bitcoin aussie system Ringer dig minst 50 gånger

Det är inte enbart din telefon som kommer att bli bombad av Bitcoin aussie system, utan även din mail. Dom bakom Bitcoin aussie system kommer att ringa dig över 50 gånger för att få dig att göra en insättning. Plus att andra företag kommer att börja att ringa och maila dig eftersom Bitcoin aussie system sålde vidare dina detaljer.När de först ringer dig kommer de att förklara hur Bitcoin aussie system fungerar och varför du borde göra en insättning som är större än 250 euro. 

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

För att skapa ett konto och börja med din investering krävs det minst en insättning på 250 Euro. Däremot vill skaparna bakom Bitcoin aussie system vill att du minst ska göra en insättning på 1000 Euro, vilket blir runt 10 000 kronor. De kommer att förklara att detta kommer att göra att du tjänar ännu mer pengar än tidigare. 

4. När du sätter in pengar i Bitcoin aussie system

När du väl har gjort en insättning kommer du åt deras avancerade handelssystem. Bitcoin aussie system har även en app som du kan använda dig av för att följa din investering. Om du väljer att göra större insättningar kommer du även få en personlig mäklare.

Allt kommer att gå bra och du kommer att tjäna stora pengar inom 24 timmar. Detta är klart fejt och skapat så att du tror att dina pengar växer. Det är oftast här människor börjar att göra större investeringar för att vinna ännu mer på deras investering. 

5. De kommer att ringa dig igen

Bitcoin aussie system kommer att fortsätta att ringa dig, och de ringer dig alla tider på dygnet. De har ett eget callcenter så de enkelt kan ringa sina kunder och lurade på mer pengar. Om du inte längre vill göra mer investeringar är det heller inte ovanligt att bli hotade med att bli stämd på en stor summa med pengar.

Att stoppa deras samtal är heller inte möjligt tyvärr, utan de kan ringa från både andra nummer och hemliga nummer. Många som har råkat ut för deras bluff har helt fått ändra både mail och telefonnummer. 

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Bitcoin aussie system kommer aldrig att ge dig dina vinster – eller din insättning tillbaka. Du kommer aldrig att se dina pengar igen som du investera i Bitcoin aussie system. Om du vill få ut dina vinster kommer de antingen att sluta kontakta dig, eller säga att dina Bitcoin helt förlorade sitt värde. Den enda gången du kommer att höra från Bitcoin aussie system igen är om de vill ha en ny investering från dig. 

Öppna ett konto hos eToro i stället

Det går att tjäna pengar på Bitcoin, även om det alltid finns en risk i att göra investeringar i Kryptovaluta. Det är därför väldigt viktigt att du enbart investerar pengar som du har råd att förlora. Om du känner att det är rätt för dig att investera i Bitcoin är eToro ett bra val. 

eToro är en pålitlig CFD-mäklare som har varit en drivande aktör under många år till social handel. Det är en respekterad plattform som följer EU-regleringar vilket gör att dina personliga detaljer och investeringar kommer att vara säkra. Du kommer heller inte få oväntade samtal mitt i natten, eller press på att sätta in pengar. Hos eToro kan du dessutom starta ett demo konto för att lära dig hur handel går till.

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin aussie system Bedrägeriet

Ge aldrig ut personliga detaljer till sidor du inte är helt säker på om det är en scam eller inte. Idag finns det så mycket scam ute på nätet, och tyvärr är det därför viktigt att du jobbar aktivt för att skydda dig själv från att bli lurad. 

Bitcoin aussie system är bara en av många bluffsidor som försöker att ta dina pengar. Många drivs av samma personer men namnen ändras för att du inte ska hitta artiklar som denna. Det går inte att tjäna pengar över natten och bli rik bara på några dagar, i alla fall inte på sättet som Bitcoin aussie system säger.

Din största vapen till att inte bli lurad är att använda dig av nätet för att hitta informationen. Är sidan reglerad? Om det är det vad är deras licensnummer och stämmer detta numret? Vad finns det för tecken på att sidan är scam? Finns det några recensioner som tyder på att sidan inte är äkta? Ju mer du googlar dessutom större är chansen att du hittar korrekt information. 

Det är alltid bäst att göra för mycket undersökningar än för lite, för att du ska slippa att bli lurad och förlora dina pengar. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Vanliga frågor och svar (FAQ)

För att förstå med om Bitcoin aussie system och deras bluff läs igenom vår FAQ sektion.

Varför får man inte pengarna tillbaka?

Sanningen är att dina pengar inte finns längre inom systemet, utan är mest troligen redan spenderade. Bluffar online har också blivit allt mer vanliga de senaste åren, så det finns helt enkelt inte resurserna hos polisen för att undersöka alla dessa. Ofta läggs din anmälan ner tidigt, eftersom polisen inte kan göra något. Personerna bakom bluffen är heller inte bosatta i Sverige, vilket gör det allt svårare att göra något åt situationen.

Finns det ett avancerat handelssystem som de påstår?

Nej, det finns inga handel robotar som kan säga åt dig när det är dags att investera i Bitcoin. Alla sidor som påstår sig detta är en bluff och vill bara lura dig av dina pengar. 

Vad finns det för tecken på att sidan är en bluff?

Det finns många tecken på att en sida är en bluff, och tyvärr har bluffar som Bitcoin aussie system blivit allt mer vanliga.
Men några saker att hålla koll på:
Det låter alldeles för bra för att vara sant
Språket på artiklarna och annonserna, ofta är de slarvigt skrivna 
De vill att du ska göra en stor investering direkt för att komma igång
De kontaktar dig om och om igen

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77