Bitcoin Gemini Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Bedrägeri på nätet är tyvärr vanligt, och det har lett till att allt fler har förlorat stora summor av pengar. Personerna bakom bluffarna hittar hela tiden nya sätt att lura människor av pengar. Tack vare att Bitcoin och kryptovaluta har växt i popularitet de senaste åren har det nu kommit nya bluffar. Bitcoin gemini bluff är bara en av dessa bluffar som idag finns.

Bitcoin gemini säger sig vara en reglerad mäklare som hjälper dig att bli rik på Bitcoin. Enligt deras mäklare kan du tjäna tusentals på bara 24 timmar. De använder sig av en avancerad algoritm för att veta när det är bäst att handla Bitcoin. Sanningen är att du kommer att förlora allt du investera i Bitcoin gemini och aldrig få det tillbaka. Istället kommer du att få minst 50 samtal, och dina detaljer kommer att säljas vidare.

Skapa istället ett konto hos eToro istället om du vill göra en investering i Bitcoin. Det är en reglerad tjänst där du inte har något att oroa dig för när du gör en insättning.

För att veta mer om detta Bitcoin gemini bedrägeri har vi sammanställt en recension för mer information. Vi hoppas att vår Bitcoin gemini recension hjälper dig att undvika liknande bluffar i framtiden.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin gemini Scam? Visst!

Att kunna bli rik över en natt och lösa alla dina problem är något som många drömmer om. Att vinna på lotto kanske känns för overkligt och du vill hitta ett annat sätt. Bluffar som Bitcoin gemini har blivit allt vanligare i Sverige idag, och det speglar på det faktum att många människor vill bli rika snabbt. Eftersom det redan finns succe historier om människor som blivit rika av Bitcoin är det inte svårt att falla för bluffen.

Det är dock inte enbart Bitcoin gemini Scam som du måste vara vaksam för, utan även liknande sidor som säger sig fungera på liknande sätt. De lovar att allt som krävs för att tjäna tusentals kronor är att du gör en insättning på 250 euro. Resten sköter de åt dig.

Men istället kommer du att förlora allt du har investerat. Vi kommer att förklara hur bluffen fungerar närmare i vårt Bitcoin gemini omdöme.

Hur de säger att Bitcoin gemini ska funka

Bitcoin gemini säger att de erbjuder en unik tjänst för deras kunder. Ett unikt sätt att tjäna pengar och bli rik snabbt. Detta stämmer självklart inte, utan istället kommer du att förlora alla dina pengar som du har satt in. Bitcoin gemini säger att de använder sig av avancerade handel robotar som har en unik algoritm. Dessa vet när det är dags att handla och sälja Bitcoin. Vilket i sin tur leder till att du inte behöver göra något själv, utan systemet sköter allt åt dig.

Så fort du gör en insättning får du tillgång till deras avancerade handelssystem som hjälper dig att bli rik snabbt. Du får även en personlig mäklare som hjälper dig att göra rätt val för din investering. De förklarar när det är dags för dig att göra en till insättning, och hur mycket mer du borde investera.

En avancerad algoritm 

Det är som sagt en avancerad algoritm som ligger bakom Bitcoin gemini enligt personerna bakom Bitcoin gemini. Det är detta system som är anledningen till att du kan bli rik snabbt. Detta fungerar genom avancerade handel robotar som vet när det är dags att handla och sälja dina Bitcoin. 

Enligt deras system kommer detta göra att du snabbt tjänar pengar. Du behöver alltså inte själv hålla koll på när det är dags att handla. Systemet är aktivt dygnet runt och kan därför göra detta åt dig så du själv slipper att hålla koll. 

Hur det egentligen fungerar med Bitcoin gemini

Sanningen är däremot att Bitcoin gemini enbart är en scam och du kommer inte att få tillbaka dina pengar. Dina pengar kommer alltid att vara förlorade och personerna bakom Bitcoin gemini kommer att bli rik på din bekostnad. Det är inte enbart Bitcoin gemini de ligger bakom, utan även många andra bluffar för att få ut så mycket pengar de kan.

Det är inget avancerat handelssystem, utan istället är det bara en smart hemsida som får dig att tro att det är det. Personerna bakom Bitcoin gemini är smarta och är ofta bosatta utanför Sverige. Det gör att de kan undvika konsekvenser som polisanmälningar.

Hur Bitcoin gemini Försöker att Lurar Dig

Det är enklare än du tror att bli lurad av bluffar som Bitcoin Gemini, speciellt om du inte redan innan har kunskap om hur Bitcoin fungerar. Det går faktiskt att tjäna pengar på Bitcoin och annan kryptovaluta, men inte genom Bitcoin gemini.

Bitcoin gemini försöker lura dig genom:

 • Smart marknadsföring
 • Annonser på sociala medier
 • Falska profiler på sociala medier
 • Falska omdömen
 • Falska positiva recensioner
 • Använder sig av kändisar i deras marknadsföring
 • Genom att skicka information till din email 

Vi ska förklara detta närmare så du är medveten vad du ska hålla koll på.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Falska recensioner från hemsidor skapade av personerna bakom bluffen

När du söker om Bitcoin gemini kommer det att redan finnas recensioner om dessa. Många av dessa kommer att vara positiva och säga att det inte alls är en scam. Här är det viktigt att du kollar hemsidan noggrant, ofta är hemsidan enbart fylld av recensioner som handlar om bluffar som liknar dessa.

Dessa recensioner är skapade av personerna bakom bluffen för att du ska tro att det är ett äkta sätt att tjäna pengar på Bitcoin. De är medvetna om att många gör sökningar för att hitta recensioner om sidan är falsk eller inte. Därför arbetar de hårt för att hamna högt uppe på sökningen, och hoppas att du inte kommer att fortsätta att kolla genom andra recensioner.

Ofta finns det även här positiva Bitcoin gemini omdöme från “användare”. Återigen är detta faktiskt inte användare av deras sajt, utan det är en falsk recension.

Bitcoin gemini bluffen börjar ofta på sociala medier

Det är ofta på sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram som bluffen börjar. Det finns även videos på youtube som förklarar varför det är en bra investering och hur du bäst använder dig av deras system. Trots många försök har bluffen heller inte kunnat stoppas på sociala medier. 

På sociala medier kommer det upp som en annons eller en artikel om Bitcoin Gemini och hur DU kan tjäna pengar snabbt och enkelt. Under annonsen kommer det att finnas människor som berättar att de själva har blivit rika på bluffen. Alla dessa profiler är falska och är gjorda av människorna bakom bluffen.

Så fort du trycker på annonsen kommer du till hemsidan för Bitcoin gemini som liknar nyhetssidor som Aftonbladet. Där kommer det att finnas andra artiklar om kändisar som blivit rika med Bitcoin och andra historier om människor som tjänat mycket pengar. 

De kommer att pressa dig för att skapa ett konto tillsammans med Bitcoin Gemini så att du med kan bli rik. 

Svenska kändisar används i bluffen

För att du ska känna dig säker med deras sida är säker kommer det att finnas flera artiklar med svenska kändisar som har använt sig av Bitcoin gemini för att bli rik. Detta är ett vanligt sätt för bedragare att lura användare att göra en insättning. 

Bitcoin gemini Filip Hammar är speciellt ett namn som blir nämnt tillsammans med bluffar kring Bitcoin. Han har aldrig gjort investeringar i Bitcoin och har valt att polisanmäla att hans namn används. Tyvärr har detta inte lett till något, utan hans namn fortsätter att användas. 

Han är heller inte den enda svenska kändisen som används i bluffen: 

 • Daniel Ek, 
 • Stefan Persson
 • Camilla Läckberg
 • Stefan Löfven
 • Linus Wahlgren 

Inga av dessa har godkänt att deras namn används och har heller aldrig använt sig av Bitcoin Gemini för att tjäna pengar med Bitcoin. 

1. Registreringen hos Bitcoin gemini

För att komma igång med Bitcoin gemini måste du skapa ett konto. Vid sidan av dig finns en klocka som tickar ner för att göra dig stressad till att göra en insättning. 

Detta är rätt enkelt att skapa ett konto:

 1. Du går in på deras hemsida
 2. Fyller i dina personliga detaljer
 3. Verifiera dig tillsammans med ditt Bank ID
 4. Gör en insättning på 250 Euro

Så fort fyller i dina detaljer hos Bitcoin gemini kommer du att börja få både samtal och mail. Det kommer heller inte bara vara från Bitcoin gemini utan även från andra sidor. 

2. Dom bakom Bitcoin gemini Ringer dig minst 50 gånger

Nu kommer samtalen att börja och du kommer minst att få 50 samtal från personerna bakom Bitcoin gemini. När personerna ringer dig kommer de att vara trevliga först och förklara hur du ska göra för att bli rik på Bitcoin. De kommer att förklara hur deras avancerade system fungerar. Om du inte vill göra en insättning kommer de att fortsätta att ringa dig om och om igen. 

Samtalen kommer inte att sluta, och det är inte enbart samtal från Bitcoin gemini utan från andra sidor med eftersom de säljer vidare dina detaljer. Det är inte heller enbart samtal du kommer att få, utan även en massa mail från Bitcoin gemini och andra företag. 

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

När de ringer dig kommer de att förklara att du måste göra en insättning på minst 250 euro för att komma igång med din investering. De kommer dock att rekommendera dig att göra en större insättning. 250 euro räcker för att börja din investering, men du vill minst göra en insättning på 1000 euro – runt 10 000 kronor för att ordentligt komma igång med din investering. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

4. När du sätter in pengar i Bitcoin gemini

När du gör din insättning hos Bitcoin gemini kommer du att få tillgång till systemet där du kan följa din investering. Du kommer också få en egen mäklare som kommer att ringa dig för att göra mer investeringar. De kommer att hålla dig uppdaterad om din investering och hjälpa dig att göra ännu fler investeringar. 

5. De kommer att ringa dig igen

Samtalen kommer bara att fortsätta, och det kommer vara alla tider på dygnet. Personerna bakom Bitcoin gemini har ett eget callcenter vilket gör att de kan ringa dig ofta. Det betyder också att de kan ringa dig från hemliga nummer så att det är svårt för dig att undvika deras samtal.

Varje gång de ringer dig kommer de att pressa dig kring mer och mer pengar. Både för att du ska kunna göra större vinster, men det har även funnits tillfällen där de sagt att hela investeringen är förlorad så du måste sätta in pengar för att rädda din investering.

Om du inte vill göra en till investering finns det en stor chans att de kommer att hota dig med en stämning om du inte investerar mer. 

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Den tragiska sanningen är att du aldrig kommer att se dina pengar igen när du gör en insättning hos Bitcoin Gemini. Utan dina investeringar kommer att vara helt förlorade. Inte enbart förlorar du även dina pengar, men även din värdefulla tid. 

När du ber om dina vinster tillbaka kommer du först att få ett trevligt bemötande. De kommer att förklara att det är bäst att hålla dina pengar inom Bitcoin gemini för att tjäna ännu fler pengar. Det finns också tillfällen då de frågar om du kan skicka in fler uppgifter som bankkort och körkort för att få dina pengar tillbaka. Gör inte detta. Allt du kan göra är en polisanmälan, men det kommer inte att ge dig pengarna tillbaka. 

Öppna ett konto hos eToro i stället

Om du har ett intresse av eToro borde du istället välja att göra en insättning hos eToro vilket är en reglerad tjänst av Cyprus Securities and Exchange Commission. Hos eToro   finns en kundtjänst som är öppen dygnet runt för att hjälpa dig. Det finns inga tvång till handel, och du får heller inte samtal dygnet runt. 

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin gemini Bedrägeriet

Det kommer alltid finnas bedrägeri online tyvärr, och det finns inte mycket att göra för att stoppa det. Polisen har rapporterat att varje år kommer det in allt fler polisanmälningar kring bedrägeri online. Tack vare att Bitcoin har blivit allt mer populärt har det blivit den nya saken som bedragare använder sig av. 

Bitcoin gemini är en av många bluffar som cirkulerar online och det kommer bara att komma allt fler. Deras mål är att förhindra recensioner som vår för att hjälpa dig att inte bli utsatt för en bluff. Vad Bitcoin gemini lovar är alldeles för bra för att vara sant och det borde vara din första varning om att det är en scam. Innan du gör en insättning hos sidor som Bitcoin gemini är det också viktigt att kolla om de är reglerade. Det borde finnas tydlig information om detta på deras hemsida, och som du sedan kan dubbelkolla om detta stämmer.

Tre tecken på att det är en scam:

 1. De lovar att du kan bli rik snabbt
 2. De använder sig av handel robotar
 3. Du måste göra en insättning på minst 250 euro

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Läs igenom vår FAQ för att veta mer kring Bitcoin gemini bluff. 

Hur vet jag om det är en scam?

Om en sida föreslår att de kan göra dig rik på Bitcoin utan att du själv behöver göra något kan du vara säker på redan där att det är en bluff. Att bli rik snabbt är inget som händer på detta sättet. Det är enkelt att bli lockad med löften om att tjäna miljoner, men var försiktig med vart du lämnar ut dina pengar.

Vad för tecken finns det på att en recension inte är äkta?

Ofta är hemsidan helt centrerad kring dessa recensioner och det finns inga andra recensioner på hemsidan. Hemsidan är heller oftast inte väldesignad, och texten är heller inte alltid välskriven. Så fort du hittar en positiv recension om Bitcoin gemini vet du att den är falsk.

Hur kan man göra för att få pengarna tillbaka?

Det finns inte mycket du kan göra. Du kan självklart göra en polisanmälan men tyvärr kommer detta inte att leda till att du får tillbaka dina pengar. Att göra en polisanmälan är klart värt det vilket som, men tyvärr kommer det inte leda till att du får dina pengar tillbaka. Ofta är personerna bakom bluffen inte bosatta i Sverige, detta gör det omöjligt för polisen att spåra dom. 

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77