Hur och vart kan man köpa Basic Attention Token i 2020?

Att köpa Basic Attention Token under 2020 behöver inte alls vara komplicerat speciellt inte med vår hjälp. Att förstår kryptovalutor kan kännas som en vild djungel, men så länge du väljer den rätta plattformen kommer det att vara enkelt att komma igång.

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

eToro
5/5

17+

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Lägst avgifter på marknaden

 • Öppna konto på 3 minuter

69% av CFD-konton i detaljhandeln förlorar pengar

Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.

Coinmama
4.5/5

7+

 • Köp Bitcoin direkt

 • Betala med kredit- / betalkort

 • Lätt att komma igång

Trijo
4/5

3+

 • Enkel handelsplats i Sverige

 • Logga in med Mobilt BankID

 • Kom igång snabbt

Coinbase
3.5/5

15+

 • Bra för nybörjare

 • Väletablerat & pålitligt
   

 • Lätt att komma igång

Avanza

3.5/5

?

 • Pålitlig nätmäklare i Sverige

 • Handla på ditt sparkonto

 • Deklaration sker automatiskt

Kryptovalutor har blivit allt mer populära världen över idag, med tanken att kryptovalutor kommer att vara framtidens valuta. Många har därför valt att göra investeringar i Basic Attention Token, Bitcoin och andra kryptovalutor med förhoppningen om att tjäna pengar.

Hur köper man Basic Attention Token? Detta är vad vi kommer att svara på i vår artikel. Vi vill göra det enkelt för dig att komma igång med Basic Attention Token trading, för det behöver inte vara komplicerat med trading. Läs mer här för att veta mer om att köpa Basic Attention Token (BAT).

Var Kan Man Köpa Basic Attention Token? Bästa Handelsplatser

Förutom att förstå hur trading av kryptovaluta fungerar är det också viktigt att du väljer en säker handelsplats. När det kommer till att köpa Basic Attention Token, Bitcoin och andra kryptovalutor måste du välja trygg handelsplats för dina insättningar. Idag finns det tyvärr allt för många scam när det kommer till att köpa kryptovalutor. Det är sidor som försöker att lura dig att göra en insättning som du kommer att förlora.

Välj istället en handelsplats där du snabbt, enkelt och säkert kan komma igång med att köpa Basic Attention Token. Du behöver inte oroa dig för att du ska förlora din personliga data, eller dina pengar från ditt handelskonto. Det är klart att det finns risker när det kommer till trading – men din handelsplats borde inte vara en risk.

Om du väljer en av våra Partners är du garanterad över att det är en säker handelsplats som du kan använda dig av.

Vad är Basic Attention Token egentligen?

Basic Attention Token (BAT) är en digital reklam token som är uppbyggd på Ethereums blockchain. Tanken bakom BAT var att skapa en marknadsplats för annons utbyte som kommer att ansluta annonsörer, utgivare och användare på ett decentraliserat sätt.

Det är genom webbläsaren Brave där tanken är att användarnas privata uppgifter aldrig lämnar deras enhet. BAT används på Brave webbplatsen som en valuta som kan utbytas mellan användare, annonsörer och utgivare. Annonsörer och utgivare betalar också enbart till Brave om en läsare faktiskt visar en sida.

Är Basic Attention Token ens populär i Sverige?

Basic Attention Token Sverige är en valuta som främst används i systemet Brave, men valutan går även att köpa på handelsplatser runt om i världen. Brave har idag över 100 miljoner nedladdningar av människor världen över. Det finns därför en stor chans att värdet för Brave kommer att stiga.

Köpa Basic Attention Token: steg för steg instruktion

För dig som vill köpa Basic Attention Token, Bitcoin och annan kryptovaluta är det viktigt att du först öppnar ett konto på en säker handelsplats. Att öppna ett konto behöver heller inte vara komplicerat och det borde heller inte finnas några risker. Det behöver inte vara svårt med trading av BAT, och med rätt handelskonto kommer du inte stöta på många problem. 

Med våra Partners kan du kostnadsfritt öppna ett konto och om du aldrig tidigare har erfarenhet av köp av BAT kan du öppna ett demokonto. Ett demokonto ger dig möjligheten att förstå hur trading av Basic Attention Token fungerar utan några risker för dig själv. 

Öppna ett konto för att börja köp av BAT. 

1. Öppna ett konto hos en av våra Partners

Vi rekommenderar alltid att du öppnar ett konto med en av våra Partners för att köpa BAT. Det är inte alla handelsplatser som erbjuder dig chansen att handla Basic Attention Token så kolla alltid upp handelsplatsen innan du öppnar ett konto.

Att öppna ett konto är enkelt, du behöver bara några personliga uppgifter och din email adress. Det tar bara några minuter att fylla i all information och ditt konto kommer sedan att vara klart. För att köpa BAT måste du minst vara 18 år gammal. 

2. Validera dina Uppgifter (ID, Adress)

Innan du är redo för att köpa Basic Attention Token, Bitcoin och andra kryptovalutor måste du också validera dina uppgifter. Detta är inget ovanligt utan något som alla handelskontor kräver att du gör. Detta är helt för din egna säkerhet så att din identitet och dina uppgifter inte kan användas mot din vilja. 

Du måste validera:

 • Din email: Detta är första steget för att öppna ditt konto. Du trycker enkelt på mailet från handelsplatsen som kommer till din mail.
 • Din identitet: Du skickar in ett foto på ditt pass, körkort eller ID-kort för att verifiera din identitet.
 • Din Adress: Du skickar in en bild på en av dina räkningar med din adress och ditt namn på. Denna borde inte vara mer än 6 månader gammal. 

3. Sätt in Pengar

en mobil med en crypto trading software

För att börja köpa Basic Attention Token, Bitcoin och andra kryptovalutor måste du självklart också sätta in pengar på ditt konto. Vissa handelsplatser kräver att du minst gör en insättning på runt 1000 kronor, men du får själv bestämma hur du vill använda dessa pengarna. 

Det finns som tur är en rad olika betalningsmetoder du kan använda dig av:

 • VISA
 • Mastercard
 • American Express
 • Maestro
 • PayPal
 • Trustly 
 • Neteller
 • Skrill
 • Direkt banköverföring

Du bara väljer vilken metod som passar dig bäst, hur stort belopp som du vill sätta in och du trycker på insättning. Det finns vissa handelsplatser där det kostar att göra en insättning, men det borde finnas information om detta på hemsidan så du vet säkert. 

4. Köp Basic Attention Token med pengarna

När du har satt in dina pengar är det då dags att börja köpa BAT. Du gör detta genom att logga in på ditt konto och hitta Basic Attention Token som du kan köpa. Du trycker då på köp och hur många du vill köpa. Du betalar med pengarna du har på ditt konto och mynten är dina. 

Tänk på att så fort du har köpt Basic Attention Token måste du flytta din valuta till en säker plånbok. Om du köper själva mynten är det du som är ansvarig för att se till att din valuta är säker.

Hur man köper Basic Attention Token med ett kreditkort

När du köper med ett kreditkort måste du bara fylla i detaljerna från kortet och välja hur stort belopp som du vill sätta in. Kom ihåg att kolla upp att handelsplattformen godkänner det kreditkort som du vill använda dig av. Det kan ta några dagar för pengarna att nå ditt konto med vissa handelsplatser, men det borde finnas information kring detta på hemsidan.

Hur man köper Basic Attention Token med banköverföring

Att köpa Basic Attention Token med en banköverföring är enkelt och pengarna borde nå ditt konto rätt snabbt. När du loggar in på ditt konto väljer du att du vill göra en insättning med direkt banköverföring till ditt handelskonto. Du väljer sedan det belopp som du vill sätta in och godkänner transaktionen – det är inte svårare än så. 

Basic Attention Token: Hur håller jag mina Basic Attention Token säkra?

När du vill handla Basic Attention Token, Bitcoin och andra kryptovalutor måste du hålla dessa säkra med en plånbok då det är du själv som är ansvarig för säkerheten. Det finns handelsplattformar som erbjuder plånböcker som du kan förvara dina privata nycklar i, men detta är inget som vi rekommenderar dig. Anledningen till detta är att dina nycklar förvaras online och det finns därmed chansen att de blir hackade.

Det bästa sättet att hålla dina Basic Attention Token säkra är genom att investera i en så kallad Hard-Wallet. Det finns olika varianter och det är viktigt att den kan förvara Basic Attention Token då alla inte kan det. Det liknar ett USB minne och du kan koppla upp denna till mobilen, surfplattan eller datorn. Dina privata nycklar hålls då offline så att det inte finns risk att de blir hackade.

Varför varierar Basic Attention Token-Priset så mycket?

Priserna för kryptovalutor ändras hela tiden, och detta beror enkelt sätt på vad det finns för efterfrågan och tillgång. Om BAT har ens stor efterfrågan och en låg tillgång kommer självklart priset för BAT att vara högre. Är det däremot ingen efterfrågan och en stor tillgång av BAT mynt så kommer priset att vara lägre. 

NEM Volym: hur många Basic Attention Token finns det?

De flesta kryptovalutor har en maximal gräns på hur många det kommer att finnas på marknaden. Det betyder att det aldrig kommer att skapas mer än det antal som är satt. Det finns även en gräns för Basic Attention Token vilket är på 1.5 miljarder tokens. Detta är betydligt mer än till exempel Bitcoin där gränsen för Bitcoin ligger på 21 miljoner.

Korrelation med marknaden

För att försöka förstå marknaden för BAT är det viktigt att förstå korrelationen på marknaden. En korrelation är förhållandet som Basic Attention Token har med andra kryptovalutor. Vi valde här att jämföra BAT och BTC för att kolla deras korrelation. En korrelation kan ligga på mellan -1 till 1, där -1 är en negativ, medan 1 är en positiv, 0 betyder att det inte finns en korrelation.

Basic Attention Token har idag en negativ relation med Bitcoin och denna ligger just nu på -0.05, vilket betyder att om Bitcoin kommer att öka i pris finns det en chans att BAT inte kommer att följa denna utvecklingen.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Läs gärna vår FAQ för att veta mer om hur det fungerar med trading av Basic Attention Token. 

Betalar man skatt på sina vinster med Basic Attention Token?

Du måste alltid betala skatt på dina vinster som du gör med Basic Attention Token, Bitcoin och andra kryptovalutor. Detta ses som en inkomst vilket betyder att du måste betala minst 30 % skatt på dessa. Du deklarerar dina vinster som vanligt i din deklaration. Om du behöver hjälp med detta är det bara att gå in på Skatteverkets hemsida.

Går det att använda BAT i andra plattformar än Brave?

Ja, det går att använda BAT och utföra trading av Basic Attention Token i andra system förutom i Brave.

Hur mycket kostar en Basic Attention Token?

Priset i skrivandes stund för BAT ligger på 0.239572 USD.

Finns det risker med att handla BAT?

Det kommer alltid att finnas risker med att köpa BAT, Bitcoin och andra kryptovalutor eftersom de kan gå ner i deras värde. Det är därför viktigt att du alltid är helt säker på att du vill göra investeringar i BAT.

Prenumerera på nyhetsbrevet
SENASTE CRYPTO-NYHETER
 Få uppdateringar, senaste nytt samt nyttiga tips
PRENUMERERA GRATIS
close-link

Öppna ett konto hos eToro (Bäst i Test!)

eToro
✔️ En säker och reglerad tjänst
✔️ Köp, sälj och få hjälp dygnet runt
✔️ Möjlighet att skapa ett demokonto
✔️ Inga avgifter för dig som kund!      
Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.
close-link
Click Me