Bitcoin Era Bluff – OBS – Bedrägeri!

I takt med att kryptovalutor växter i popularitet så kommer det allt fler sidor som vill hjälpa dig att bli miljonär på ett enkelt sätt. Tyvärr är många av dessa sidor som du inte kan lita på, utan kommer att lura dig på mycket pengar. En sida som du kanske har hört mycket om är Bitcoin era och att du kan tjäna pengar med bitcoin. Däremot är det en Bitcoin era bluff för att lura dig att öppna ett konto och du kommer att förlora hela din insättning. Inte enbart kommer du att förlora hela din insats hos Bitcoin era utan de kommer att försöka att lura dig på ännu fler pengar.

Bästa Krypto-Mäklare i Sverige 2022!

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Har du tidigare läst om Bitcoin era Filip Hammar? Att han blev rik på Bitcoin och att använda sig av Bitcoin era? Det går utan tvekan att tjäna pengar på Bitcoin och annan kryptovaluta, men inte via Bitcoin era. Utan för att tjäna pengar måste du antingen köpa Bitcoin via en online mäklare, eller genom att handla via börsen. Du kan göra detta på sidan eToro som är en säker tjänst som följer strikta regleringar. Många människor har redan tyvärr förlorat pengar på Bitcoin era, och vi vill förhindra att du också förlorar pengar.

Det är viktigt för dig att ta reda på korrekt information kring sidan som du vill göra en insättning på. Vi förstår att detta är svårt själva. Därför har vi sammanställt en guide för dig med den information som du behöver för att göra ett smart val. För att veta mer om denna bluff läs igenom vår Bitcoin era recension.

Vårt mål är att ge dig den information som du behöver för att göra smarta val när det kommer till att tjäna pengar på kryptovaluta. Vi kommer att förklara allt för både nybörjare och experter och hur du kan öppna ett nytt konto på en genuin sida som eToro.

Är Bitcoin era Scam? Visst!

Är verkligen Bitcoin era bedrägeri kanske du undrar? Det enkla svaret är – JA. Om du använder Bitcoin Era kommer du att förlora alla pengar som du har investerat, och du kommer aldrig att få dessa tillbaka. Bitcoin Era använder sig av kändisar, falska nyheter och falska recensioner för att lura sina kunder. Bitcoin eras menar att deras datorprogram kan göra dig rik.

bitcoin-mynt som ligger runt

De vill att du ska tro att du kan bli miljonär på 24 timmar, men detta stämmer inte. Istället blir du lurad att sätta upp ett Bitcoin era-konto, och du förlorar inte enbart dina pengar – utan du kommer också bli kontaktad om och om igen för att göra en större insättning.

Vi kommer att förklara varför närmare i vår recension och förklara för dig hur du undviker att bli lurad. 

Hur de säger att Bitcoin era ska funka

Bitcoin era lovar sina kunder att de ska kunna bli miljonärer precis som många kändisar och tidigare kunder har blivit. Enligt sidan kan du tjäna runt 1300 dollar om dagen om du gör en tillräckligt stor insättning. De lovar säkra transaktioner och att deras handelsplattform är säker.

De säger att Bitcoin era fungerar på följande sätt:

 1. Du klickar på en annons och hamnar på en hemsida som liknar Aftonbladet
 2. Du blir ombedd att skapa ett Bitcoin era-konto
 3. Här blir du ombedd göra en insättning på minst 250 euro för att börja handla
 4. Du blir frågad om att fylla i din e-postadress och telefonnummer
 5. Någon från hemsidan ringer dig om du lämnar ditt nummer
 6. Personer ringer dig och ber dig att investera pengar
 7. Om du investerar pengar kommer du aldrig att se dessa igen
 8. Du kommer att bli kontaktad om och om igen för att skicka fler pengar

Vi kommer att förklara processen närmare i vår artikel så du vet vad du borde hålla koll efter och undvika. 

Vad säger de gör Bitcoin era unikt?

Bitcoin era menar att de använder automatiserade handel robotar för att hjälpa dig att bli rik – snabbt och enkelt. När du gör en insättning är det handelsrobotar som handlar med dina pengar. Bitcoin era erbjuder en live handels funktion och allt som krävs är en liten insättning på 250 euro – så runt 2500 kronor. 

Handels Robotarna analyserar hur marknaden ser ut just då, och gör i sin tur lönsamma affärer åt dig. Bitcoin era lovar dig en daglig vinst och att du har chansen att bli en miljonär snabbt.

Du behöver själv inte göra något. Du kan bara luta dig tillbaka medan dessa robotar tjänar pengar åt dig. Låter detta kanske för bra för att vara sant? Det är för att det är för bra för att vara sant.

Hur Bitcoin era Försöker att Lurar Dig

Trots många varningar om att Bitcoin Era är en bluff är det tyvärr fortfarande många människor som öppnar ett konto och sätter in pengar. Annonsen för Bitcoin era kommer ofta upp på Facebook eller andra sociala medier. Denna form av bluff har också blivit allt vanligare i Sverige de senaste åren.

När du klickar på länken kommer du komma till en hemsida där det finns all information kring Bitcoin era. Bitcoin era vänder sig till både nybörjare och den som innan har köpt kryptovaluta, men menar att deras hemsida helt enkelt är den bästa. 

Istället för att behöva vänta på att du ska tjäna pengar med Bitcoin gör Bitcoin era själva arbetet åt dig. Allt du behöver att göra är att skicka dina pengar för dem att använda.

Bitcoin era ja – det är en scam, och de gör sitt absolut bästa för att få dig att öppna ett nytt konto.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Falska recensioner från tidigare kunder

Ett sätt Bitcoin era lurar sina kunder är med falska recensioner från kunder som har “använt” sig av deras hemsida. Dessa Bitcoin era omdöme är falska och är skrivna av personer som arbetar med bluffen. Dessa omdömen finns oftast på hemsidan, och är även personliga facebook profiler. Detta för att du ska tro på att recensionen är äkta. 

Recensionerna ser äkta ut, och hänvisar ofta till kändisar som har använt sidan sedan tidigare. Sanningen är dock att det inte finns någon som har tjänat pengar på att använda Bitcoin era. Utan det är enbart de som bedriver bluffen som tjänar pengar hos Bitcoin era.

Det finns även hemsidor som ger äkta ut och som marknadsför sig som experter på kryptovaluta. De menar att de själva har testat om Bitcoin era fungerar eller inte – och har kommit fram till att alla andra har fel. Istället är det en fejk recension som finns till för att övertyga dig om att göra en insättning. 

Falska nyheter med kändisar

Hur lyckas då Bitcoin era att lura människor att göra en insättning? Ofta är detta med falska nyheter som inkluderar kändisar som sägs ha blivit rika tillsammans med hemsidan. Dessa ser ut som äkta nyhetsartiklar där namn som Filip Hammar som tydligen har blivit rik tillsammans med Bitcoin era. 

Andra kändisar som har används i deras bluff är:

 • Camilla Läckberg 
 • Leif GW Persson
 • Eric Hagberg
 • Bianca Ingrosso

Alla har tjänat pengar tillsammans med Bitcoin era enligt nyheten och förklarar snabbt hur de har gjort detta. Många av dessa kändisar har redan gjort en polisanmälan för att deras namn anges, och har aldrig själv använt hemsidan tidigare.

en mobil med en crypto trading software

1. Registreringen hos Bitcoin era

När du ska öppna ett konto hos Bitcoin era blir du ombedd att lämna ut dina kontakt detaljer som namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Bitcoin era kommer också att bekräfta dina detaljer så allt är korrekt. De ber om ditt telefonnummer så att bakom bluffen ska kunna kontakta dig för att be dig göra en insättning. Du kommer att bli ombedd att använda ditt Bank ID och sedan tas dina pengar från ditt konto.

Bitcoin era använder även din information för att ge ut till andra liknande bluffar. Detta innebär att du kommer att bli kontaktad både via telefon och email från andra scam företag också. Många har efter att ha skrivit upp sig fått byta både telefonnummer och e-mail eftersom deras information har blivit utlämnat.

2. Dom bakom Bitcoin era Ringer dig minst 50 gånger

När du väl har gett ut ditt telefonnummer till Bitcoin era kommer du att bli kontaktad ett flertal gånger för att sätta in pengar. Personen som ringer är alltid positiv och trevlig, och säger att de vill hjälpa dig att tjäna pengar. 

De kommer att berätta varför du borde investera pengar i Bitcoin era, och hur det går till. Om du väljer att inte sätta in pengar kommer de att fortsätta att ringa dig, om och om igen. 

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

När de ringer dig ber de dig om en insättning på €1000 för att du ska kunna få ut det mesta av din investering. Om du inte vill investera så mycket ber de minst en insättning på 250 euro. De erbjuder dig ett flertal sätt att göra insättningar på – tillsammans med ditt Bank ID, VISA, Mastercard och även e-plånböcker.

Du blir då lovad att de kommer att använda dina pengar för att göra en investering med Bitcoin. Istället används dina pengar till annat. Bitcoin era nöjer sig inte heller med den insättningen, utan de kommer också att be dig om mer pengar. 

4. När du sätter in pengar i Bitcoin era

När du har skapat ett konto och sätter in pengar använder Bitcoin era dina pengar direkt. De försvinner direkt från ditt handelskonto. Enligt hemsidan används dessa för att tjäna pengar åt dig och göra större investeringar. Sanningen är däremot att dina pengar spelas bort direkt, och är nu helt borta. 

5. De ringer dig om och om igen

Bitcoin eras kommer fortsätta att ringa dig om och om igen efter att du har gett ut ditt telefonnummer. De har ett eget callcenter och har operatörer som fortsätter att ringa om och om igen. De försöker att övertyga dig om att göra större satsningar – eftersom dina pengar nu har vuxit och om du gör en större satsning kommer du att vinna mer. 

När du svarar och säger att du inte är intresserad av att göra fler insättningar hotar de sina offer med en stämning. Denna är på stora summor av pengar om personen inte för över mer pengar till Bitcoin era. 

Bitcoin era kommer fortsätta att ringa dig, och även om du blockar deras nummer så kommer de fortsätta att ringa från ett annat nummer.

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Sanningen är att så fort du öppnar ett konto och gör en insättning så kommer du aldrig att se dina pengar igen. Dina pengar kommer att användas direkt, och det finns ingen chans att få dessa tillbaka. Bitcoin era kommer att säga att dina Bitcoin plötsligt förlorade sitt värde och att alla dina pengar är helt borta. 

När du ber om dina pengar tillbaka kommer Bitcoin era ibland be dig att skicka in fler dokument, däribland ditt körkort och detaljer om din bank. Skicka inte in detta till Bitcoin era, utan istället är det bästa du kan göra en polisanmälan. Det har redan i år gjorts hundratals av anmälningar mot sidor som Bitcoin eras.

Många gånger får heller inte tidigare kunder ett svar alls om vad som har hänt med deras pengar. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Öppna ett konto hos eToro i stället

Om du verkligen vill tjäna pengar på Bitcoin borde du istället skaffa ett konto hos eToro. Du kan enkelt göra en insättning som är både säker och där vi kan göra äkta vinster. Tillsammans med dom kan du börja tjäna pengar direkt, utan att bli lurad. De erbjuder också en säker handelsplattform.

Fördelar med att använda eToro:

 • Trygg tjänst
 • Är en reglerad finanstjänst
 • Dina investeringar är trygga
 • Du får hjälp med dina investeringar
 • 24/7 Handelsplats med låga avgifter
icon Se Erbjudande icon Se Erbjudande

67% av detaljhandelns investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.

ALLMÄNT BETYG

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin era Bedrägeriet

När det kommer till att investera i Bitcoin finns det inget “enkelt” sätt att göra detta där du direkt gör en stor vinst med Bitcoin. Istället handlar det ofta om en långvarig investering och det är viktigt att du lär dig om kryptovalutor. Det finns olika sätt att tjäna pengar genom Bitcoin, men Bitcoin era är inte en av dessa. 

Det är också viktigt att du använder en säker mäklare eller börs för att handla Bitcoin och andra kryptovalutor. Säkra svenska mäklare som du kan använda dig av är Avanza och Nordnet och för en börs är eToro ett smart val.

Det finns många sätt att skydda dig från att företag som Bitcoin era använder din information på fel sätt. Skapa helt enkelt inte ett Bitcoin era-konto, då du vill undvika att de har några av dina detaljer. 

Tänk också på att dessa sidor väldigt ofta byter namn för att kunna fortsätta att lura sina kunder på pengar. Så Bitcoin era finns under många namn för att fortsätta att lura människor av pengar.

Vad finns det för tecken på att det är ett bedrägeri?

Det kan ibland vara svårt att upptäcka om det är ett bedrägeri eller inte. Många av hemsidorna är väl utvecklade, och har mycket information. Ett tecken på att det inte är äkta är att var de erbjuder inte är möjligt. 

Tecken på bedrägeri:

 • För bra för att vara sant
 • Du behöver själv inte göra något
 • Använder sig av kändisar som marknadsföring
 • De ringer dig om och om igen
 • Det finns artiklar om att det är bluff
 • De ber dig minst göra en insättning på 250 euro eller mer

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Läs gärna igenom våra Vanliga frågor för att få veta mer om att göra säkra investeringar.

Vad finns det för risker med att göra investeringar?

När det kommer till att tjäna pengar med Bitcoin finns det alltid risker som tillkommer med detta. Att du kommer att tjäna pengar är ingen garanti, utan det beror helt på hur marknaden ser ut just då. Investeringar är inte riskfritt, så riskera aldrig pengar som du inte har råd att förlora. 

Hur vet jag om en sida är säker?

En sak att tänka på är att om något verkar vara för bra för att vara sant är det oftast det. Hur Bitcoin era fungerar är helt enkelt inte realistiskt. Att tjäna stora pengar på 24 timmar är inte möjligt, utan det handlar snarare om en långvarig investering – ibland flera år.

Hur tjänar man pengar på Bitcoin?

Som tidigare nämnt finns det sätt att tjäna pengar tillsammans med Bitcoin. Du kan göra detta på några olika sätt, däribland:
Daytrading 
Mina kryptovalutor
Att investera och sälja vid rätt tillfälle

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77