Bitcoin Code Bluff – OBS – Bedrägeri!

Bitcoin är världens mest kända kryptovaluta och allt fler vill bli investerare och tjäna pengar helt hemifrån. Det finns sätt att göra detta, men det finns tyvärr också många bluffsidor som försöker att lura dig på pengar

Är The Bitcoin code bluff eller är det en sida du faktiskt kan göra stora vinster? Code Bitcoin, som det ibland också annonseras som, är en bluff som vill att du ska sätta in pengar. Det sägs fungera genom en handels robot som gör investeringen åt dig. Så allt som krävs för att tjäna stora pengar enligt Bitcoin Codes hemsida är en insättning på 250 euro. Bitcoin Code sköter resten åt dig med deras smarta programvara. Men så fort du gör en insättning kommer du aldrig att se dina pengar igen. 

Om du vill tjäna pengar med Bitcoin är det istället sidor som eToro som du borde öppna ett konto hos. Investerare har under många år använt sig av eToro utan att stöta på några problem, och de följer även EU-regleringar. Vilket betyder att ditt kapital är helt säkert när du gör en insättning hos eToro.

För att veta mer om denna bluff läs igenom vår Bitcoin code recension. Vi har sammanställt all information på ett ställe så du enkelt kan förstå varför du inte borde göra en insättning hos Bitcoin Code. Vi har som mål att hjälpa dig att undvika bli lurade av scam sidor som Bitcoin code. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin code Scam? Visst!

Kryptovalutor har speciellt ökat i popularitet de senaste åren, och allt fler vill hitta enkla sätt att tjäna pengar med Bitcoin. Det finns många historier om människor som har blivit väldigt rika på att göra investeringar i Bitcoin. Tack vare detta har det blivit allt mer populärt för investerare att hitta enkla sätt att göra detta på. Att lära sig om kryptovalutor kan kännas komplicerat, så istället letar människor efter hjälp.

Bitcoin Code är en av många sidor som säger sig kunna tjäna runt 1300 dollar varje dag på krytohandel. Det fungerar genom en handels robot som gör allt jobb åt dig. Det finns även en The Bitcoin code app som du kan ladda ner på mobilen – men gör inte detta. Bitcoin Code är helt enkelt en scam som du vill hålla dig långt borta från. 

The Bitcoin Code är en bluff som skapades för att lura folk på stora summor av pengar. Det finns de som har förlorat runt 300 000 kronor eftersom de har gjort stora insättningar. Pengar som de aldrig har fått se igen, trots en polisanmälning. 

Hur de säger att Bitcoin code ska funka

The Bitcoin code vad är det? Sidan skapades av Steve Mckay och han lovar dig att du kan tjäna tusentals på bara 24 timmar. Grundarna bakom Bitcoin codes menar att deras sida använder sig av smarta handelesrobortar. Det är ett avancerat system som gör investeringar med din insättning när tiden är rätt. Detta garanterar dig att göra stora vinster enligt grundaren. 

Automatisk Robothandel

Den automatisk robothandel fungerar från början rätt smidigt, och det är enkelt att komma igång. Du kan även använda en Bitcoin code app för att enklare kunna göra investeringar. Du kan här se att dina pengar växter så att du känner dig trygg att göra större insättningar. 

Istället får du aldrig se dina pengar igen, och får fortsätta samtal även efter att du har gjort en insättning. 

Hur Bitcoin code Försöker att Lurar Dig

När du gör din första insättning med med Bitcoin Code verkar först allt vara bra. Din insättning växer och det verkar som du din insättning har växt och blivit större. Bitcoin codes kommer då att ringa dig för att göra en ännu större insättning så du kan tjäna ännu mer på det. 

När du väl har kommit igång och ju fler insättningar du gör så får du även tillgång till en egen mäklare som hjälper dig. Mäklaren kommer att verka professionell och du kommer ha tillgång till systemet själv. Här går det fortfarande bra och du tror att du har tjänat mycket mer än din investering. 

Det är när du vill ta ut dina vinster, och dra ut dina pengar som det blir ett stort problem. Antingen kan du inte få tag på din mäklare – eller så säger mäklaren att dina Bitcoin helt förlorade sitt värde under natten. För att rädda din investering ber de dig då om mer pengar. 

Falska nyheter och annonser

Låter The Bitcoin Code Filip Hammar bekant? Det är för att The Bitcoin code har använt sig av Filip Hammar för att folk ska tro att han har tjänat pengar genom deras hemsida. Detta är ett falskt Bitcoin Code omdöme och är ett sätt de lurar folk på att göra en insättning. 

Andra kändisar vars namn har använts av The Bitcoin Code är:

 • Bianca Ingrosso
 • Fredrik Strage
 • Linus Wahlgren
 • Camilla Läckberg 
 • Daniel Ek
 • Stefan Persson
 • Gordon Ramsay
 • Elon Musk
 • Daniel Craig

Bitcoin code skapar en falsk nyhetsartikel där det står att en känd person skapade ett konto och lyckades att dubbla sina vinster. Artikeln kommer ofta upp på sociala medier – speciellt på Facebook och Twitter. Det finns även artiklar som har tryckts i den brittiska tidningen “The Sun”. Det är en välskriven artikel och hänvisar också till omdömen från tidigare kunder om deras erfarenhet kring sidan.

Personen har inte godkänt denna artikeln och har alltså inte själv gett tillstånd till Bitcoin codes att använda deras namn i marknadsföring. Många har dessutom valt att polisanmäla Bitcoin Codes för att de har använt deras namn.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Falska positiva omdömen

Bitcoin Code har också flera andra sidor som erbjuder falska Bitcoin Code recensioner. Dessa sidorna verkar också vara äkta, och säger sig själva ha använt Bitcoin Code och att det faktiskt inte är en bluff. Poängen med dessa sidorna är att hamna högt upp i Google så människor inte får informationen om att det är en bluff.

Det finns även Bitcoin code forum med “användare” som rekommenderar dig att bli en investerare i Bitcoin Code. Alla Bitcoin Code omdöme är dessutom alltid positiva, och säger hur enkelt det är att använda sig av hemsidan. Ännu ett sätt för dig att känna dig trygg med att ge bort dina pengar. 

en man som kollar igenom en kryptobörs

1. Registreringen hos Bitcoin code

När du klickar på länken om Bitcoin Code så kommer du till en landningssida. Denna sidan ser ut som Aftonbladet, och är väldesignad. Det finns mycket information, och artiklar om kändisar som har gjort en insättning. 

Här kommer du att be ombedd att ge ut ditt telefonnummer, namn och din e-postadress. Du kommer sedan bli ombedd att verifiera din information i systemet och göra en insättning på minst 250 euro. Allt som krävs för att komma igång är 250 euro, men de rekommenderar dig att göra en större insättning. Det finns även en klocka som tickar ner för att du ska bli stressad och göra en snabb insättning. 

Du blir lovad att du kan tjäna på din investering redan inom 24 timmar. Sanningen är att du inte kommer att få några pengar med Bitcoin code, utan allt kommer att försvinna.

2. Dom bakom Bitcoin code Ringer dig minst 50 gånger

Inte enbart kommer du att få mer än 50 skräppost per dag på till din mail, utan du kommer även att bli uppringd om och om igen. Code Bitcoin kommer att göra allt i sin makt för att du ska göra en större insättning. 

Inte enbart ringer de dig för att få en större investering, utan också för att hota sina investerare om de inte gör en större insättning. De hotar med att stämma sitt offer på stora summor om de inte gör en insättning. 

I början kommer de anställda vara trevliga för att få dig, förklara varför du borde bli en investerare i Bitcoin Code. De har erfarenhet av att lura människor, så de vet precis vad de ska säga. Företagen har dessutom ett eget callcenter som de ofta säger ligger i Storbritannien.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

Ofta ber de kunderna om runt 1000 euro – vilket är runt 10 000 kronor – men minst 250 euro, vilket är pengar som kunden aldrig kommer att få tillbaka. När du har gjort denna insättningen kommer de att fortsätta att be dig om nya investeringar om och om igen. Du kommer inte att tjäna pengar med Bitcoin code, utan du kommer att förlora allt.

4. När du sätter in pengar i Bitcoin code

När du väl har gjort en insättning hos Bitcoin Code kommer du att skickas vidare till en krypto mäklare där dina pengar försvinner direkt. Du blir uppmanad att direkt sätta in mer pengar för att kunna komma igång ordentligt med Bitcoin code. I början verkar det som att du gör en vinst med dina Bitcoin och att du faktiskt kommer att kunna ta ut din investering.

5. De kommer att ringa dig igen

När du väl har lämnat ut ett telefonnummer och även gjort en insättning kommer de att fortsätta att ringa dig för att få en större insättning från dig. De säger att detta är så att du har mer chans till att göra en vinst, och tjäna pengar på Bitcoin Code. Om du väljer att inte göra en stor insättning kommer de att börja hota dig med en stämning. 

Telefonsamtalen kommer inte att sluta här – utan du kommer att bli fortsatt uppringd. Eftersom de har ett eget callcenter kan de också blocka sina nummer och dessutom ringa från olika nummer. 

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Du kommer att förlora dina pengar med Bitcoin code och du kommer aldrig att få pengarna tillbaka. När du ber om dina pengar tillbaka ber The Bitcoin Code dig ibland om ytterligare personbevis som ett foto på ditt körkort och detaljer kring din bank. Det är viktigt att aldrig dela med dig av mer personuppgifter till Bitcoin codes.

Många får heller ingen kontakt med Bitcoin Code, utan här stoppas kontakten helt. De ringer bara igen för att be dig om mer pengar. 

Många har självklart valt att polisanmäla händelsen för att försöka att få tillbaka sina pengar. Utredning av Bitcoin Codes läggs ofta ner i ett tidigt stadium. Detta eftersom det är nästan omöjligt för polisen att kunna få tag i personerna som ligger bakom bluffen. Vilket betyder att det inte finns en chans för dig att få dina pengar tillbaka. Det är många som har förlorat hundratals tusen av kronor, och som aldrig får se sina pengar igen.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Öppna ett konto hos eToro i stället

eToro är en säker mäklare där du kan köpa Bitcoin och andra kryptovalutor. eToro har inga dolda avgifter och är en säker mäklare där du kan börja tjäna pengar på ett säkert sätt. Tack vare att eToro följer strikta EU regleringar kan du vara säker på att dina pengar är säkra hos eToro. 

Det är dessutom enkelt att sätta upp ett konto, och du behöver inte göra en insättning direkt. eToro kommer heller inte att ringa dig för att pressa dig på att sätta in pengar. 

Här kan du läsa vår guide om att köpa Kryptovaluta

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin Code Bedrägeriet

Vi hoppas att vår Bitcoin code recension har hjälpt dig till att bli en bättre investerare. Lita inte på annonser om att tjäna snabba pengar som du ser på facebook, och andra sociala medier. Var istället noga med att göra noggranna undersökningar om företaget du vill göra en investering tillsammans med. Tyvärr är många av dessa bluffar väldigt välutvecklade, och det kan vara svårt att veta vad som är äkta. 

Bitcoin Code kommer att finnas i många olika former, och kommer inte försvinna. Om du är intresserad av att investera på Bitcoin finns det många säkra sätt att göra detta på. Bitcoin Code har bara ett syfte – och det är att lura dig.

Du kan handla tillsammans med en svensk reglerad mäklare, eller så med en reglerad börs. Det som är viktigt är att sidan måste följa strikta EU-regleringar. Ge inte ut dina detaljer, eller gör insättningar på sidor som du inte är säker på. Kolla upp så att de faktiskt är reglerade, och har ett äkta licens. 

Hur många bedrägeri sidor finns det?

Bitcoin Code är tyvärr bara en av många sidor som försöker att lura dig av dina pengar. Allt fler är desperata för snabba sätt att tjäna pengar, och sidor som Bitcoin Code används flitigt. Bitcoin Code är bara ett namn på bluffen – men de går alla ut på samma sak. En handels robot – eller ett avancerat datorsystem kan hjälpa dig att tjäna pengar snabbt och enkelt.

Det finns hundratals av scam sidor över hela världen – alla skapade för att lura dig på dina pengar. De riktar sig ofta till människor som är äldre och mer utsatta. I Sverige har denna form av scam tyvärr blivit allt mer vanligt de senaste åren. 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Vi har sammanställt en guide till dig för att svara på vanliga frågor kring Bitcoin och hur du faktiskt ska hitta rätt.

Hur kan man tjäna pengar på Bitcoin?

Att tjäna pengar med Bitcoin är möjligt, om du använder dig av svenska mäklare eller börsen. Tänk däremot på att det alltid finns en risk för investerare med Bitcoin, då värdet kan snabbt kan sjunka. Det bästa sättet att tjäna pengar på Bitcoin är att lära sig om hur det fungerar. Investera enbart kapital som du har råd att förlora. 

Vanliga tecken på att en sida är fejk?

De vill ha dina pengar direkt
Det finns artiklar som säger att sidan är en bluff
Det låter som det är för bra för att vara sant
De ringer dig om och om igen
Sidan är inte reglerad och har inte en licens 
Kändisar används som marknadsföring

Hur vet man om en sida inte är en bluff?

I dagens samhälle är det enkelt att hitta om en sida är äkta eller en bluff. Ofta räcker det att göra en snabb sökning online för att se om sidan är en scam eller inte. En sak att kolla på är om sidan är reglerad, och om den måste följa EU-regleringar. Du kan enkelt kolla upp detta.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77