Bitcoin Storm Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Är du här för att du har drömmar om att tjäna stora pengar tillsammans med Bitcoin Storm? Då vill vi stoppa dig redan här för att göra ett stort misstag. Det är en Bitcoin Storm Bluff där du kommer att förlora alla dina pengar och hela din investering kommer att gå till personerna bakom bluffen. Eftersom Bitcoin har blivit allt mer populärt idag har det också tillkommit allt fler bluffar online. Bitcoin Storm är bara en av många bluffar som finns idag.

Bitcoin Storm lockar med löften om att tjäna tusentals kronor på en väldigt kort tid, men sanningen är att det inte går att tjäna pengar med denna tjänsten. De använder sig av svenska kändisar, falsk marknadsföring och annonser på social media för att locka in sina kunder. Allt Bitcoin Storm är en scam och du kommer inte att se dina pengar igen.

För dig som är intresserad av Bitcoin och kryptovaluta borde du istället öppna ett konto tillsammans med eToro. Det är en reglerad tjänst och inte en scam. Det finns även möjlighet att öppna ett demokonto för att lära dig trading.

Vi har sammanställt en Bitcoin Storm recension för att hjälpa dig att förstå hur denna scam fungerar.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin Storm Scam? Visst!

Vi vill hjälpa dig att undvika denna Bitcoin Storm scam och spara dina pengar. Bitcoin Storm lovar stora saker som att du ska bli rik snabbt och att nästan 95 % av människor som investerar gör vinster inom 24 timmar. Inget av detta är sant, utan de använder bara stora löften för att du ska göra en investering i deras system.

Bitcoin Storm är en av många bluffar som cirkulerar runt idag och vänder sig mot desperata människor som vill tjäna pengar snabbt. De marknadsför sig även mycket till äldre människor och de som aldrig innan har gjort investeringar i Bitcoin. Det är enkelt att falla för en bluff som denna och det är vårt mål att undvika att du blir lurad av denna bluffen.

Att tjäna pengar tillsammans med kryptovaluta och Bitcoin är möjligt, men det kommer också med stora risker. Bitcoin Storm vill få dig att tro att det inte finns några risker med deras system. Att det är ett avancerat system som sköter handeln åt dig. Låter kanske för bra för att vara sant redan här? Det är precis vad det är.

Hur de säger att Bitcoin Storm ska funka

Bitcoin Storm menar att de använder sig av en avancerad algism som betyder att deras handel robotar följer kryptovaluta marknaden noga och vet när det är dags att utföra handel.

Bitcoin Storm säger att det fungerar på följande sätt:

 • Du skapar enkelt ett konto
 • En kunnig mäklare kommer att ringa dig med information
 • Du gör en liten investering på 250 euro
 • Du får tillgång till en personlig mäklare och deras handelssystem
 • Du behöver enbart spendera 20 minuter per dag på systemet
 • Handelsrobotarna vet när det är dags att utföra trading
 • Du får en vinst inom 24 timmar
 • Om du gör större investeringar får du ännu mer pengar till dig själv

Avancerade handelsrobotar som utför din trading

Personerna bakom Bitcoin Storm säger att de har många års av erfarenhet inom industrin och att deras system är det bästa som finns. De använder sig av en avancerad allergisk som förstår kryptovaluta marknaden. De kommer att utföra handeln när det är bästa tillfället och därmed skapa stora summor av pengar till dig. 

För att komma igång är allt som krävs 250 euro, och du kommer garanterat att tjäna pengar. Du behöver själv inte alls ha en förståelse för hur kryptovaluta fungerar, utan systemet sköter allt för dig.

Deras system har väldigt få risker och enligt Bitcoin Storm är det nästan 95 % av deras användare som gör en vinst tillsammans med deras system. Det finns även en graf på deras hemsida som visar hur enkelt det är att göra en storvinst med deras system. Trading är enkelt tillsammans med Bitcoin Storm – det är i alla fall det dom vill att du ska tro.

Hur det egentligen fungerar

Hur systemet bakom Bitcoin Storm egentligen fungerar är annorlunda. Personerna bakom Bitcoin Storm är smarta och använder sig av en avancerad plattform. Men plattformen är inte till för att handla kryptovaluta, utan enbart för att lura dig av dina pengar. 

När du gör en insättning hos Bitcoin Storm kommer dina pengar att försvinna direkt och du kommer aldrig att få dina pengar tillbaka. Eftersom personerna bakom Bitcoin Storm har bedrivit bluffen länge, och inte är baserade i Sverige är det dessutom svårt att stoppa denna form av Bitcoin Storm bedrägeri.

Hur Bitcoin Storm Försöker att Lurar Dig

Bitcoin Storm är en bluff som har pågått under många år, och tyvärr ser vi inte att denna form av bluff kommer att sluta. Det är tyvärr fortfarande alldeles för många som faller för dessa bluffar, och polisen får hela tiden in fler polisanmälningar från människor som har blivit lurade av denna bluff. 

I Sverige har det också blivit allt vanligare att dessa bluffar förekommer, så det är viktigt att du skyddar dig själv mot dessa bluffar.

Bitcoin Storm försöker att lura dig med:

 • Falska recensioner
 • Falska profiler på social media
 • Stora löften om ett avancerat system
 • Falska annonser
 • Videos om hur deras system börjar
 • Historier om människor som blivit rika tillsammans med Bitcoin Storm
 • Falska omdömen om deras system

Eftersom bluffen har pågått under många år blir de allt bättre på att utföra falsk marknadsföring och locka in nya användare. Med Bitcoin Storm är bara en sak säker – du kommer att förlora alla dina pengar med deras trading plattform.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Kändisar som blivit rika genom deras system

Har du någonsin läst om Bitcoin Storm Filip Hammar? Han är en kändis som väldigt ofta förekommer i artiklar kring Bitcoin och kryptovaluta. I dessa artiklar står det att han har gjort investeringar i deras system och snabbt tjänade tillbaka sin investering. Det är däremot inte sanningen utan hans namn används utan hans tillstånd. Trots att han har valt göra en polisanmälan har detta inte hjälpt, utan hans namn fortsätta att användas av bluffar som Bitcoin Storm.

Det är heller inte enbart Filip Hammar som används i dessa bluffar, utan många andra svenska kändisar som har blivit utsatta. Artiklarna ser äkta ut och hemsidan är liknande Aftonbladet. Det gör det mer trovärdigt och det är inte alltid lätt att se om det är en bluff eller inte.

Falska profiler på sociala medier

Facebook är en sida där speciellt Bitcoin Storm bluffen förekommer. Det fungerar genom att det kommer upp annonser som människor sedan väljer att klicka på. Annonsen från Bitcoin Storm är väldigt positiv och berättar hur du kan tjäna stora pengar väldigt snabbt. I kommentarerna finns det många personer som skriver hur de först trodde det var en scam men att de har tjänat stora pengar nu. Alla dessa profiler är falska och är skapade av personerna bakom Bitcoin Storm.

Det är inte enbart på sociala medier som det finns falska profiler, utan även på hemsidor som är designade av Bitcoin Storm för att du ska falla för deras bluff. Bitcoin Storm har också skapat falska recensioner för att du inte tro att det är en scam. Dessa kommer också rätt högt upp i sökningar kring Bitcoin Storm, så att du direkt ska göra en investering.

Något annat som Bitcoin Storm gör för att du ska tro på bluffen är att skapa positiva omdömen om deras system. Dessa positiva Bitcoin Storm omdöme är också skrivna av personerna som är bakom Bitcoin Storm.

1. Registreringen hos Bitcoin Storm

För att göra det enklare att bedriva bluffen har Bitcoin Storm gjort det väldigt enkelt att sätta upp ett konto. Det är bara att fylla i några personliga detaljer, verifiera dig tillsammans med ditt Bank ID och göra en insättning. Det tar mindre än 5 minuter att skapa ett konto. 

För att du ska skapa ett konto snabbare och inte tänka efter finns det även en klocka som tickar ner. Detta är så att du ska tro att du får en väldigt bra pris för din första insättning. När du har skapat ett konto kommer du att börja få både telefonsamtal och mail från personerna bakom Bitcoin Storm.

2. Dom bakom Bitcoin Storm Ringer dig minst 50 gånger

Så fort du har lämnat ut dina personliga detaljer kommer samtalen att börja och de kommer inte att sluta. Du kommer att få ett samtal från en “kunnig mäklare” som kommer att berätta hur din investering kommer att använda. Personen är ofta från ett land som Storbritannien och kommer att ringa dig ofta. Bitcoin Storm vill att du ska göra ännu fler investeringar förutom enbart 250 euro.

Det är heller inte enbart telefonsamtal från Bitcoin Storm du kommer att få. Du kommer snabbt att märka att det kommer mer och mer scam telefonsamtal till din mobil. Din email kommer även att få upp mot 50 scam emails per dag. Bitcoin Storm säljer dina detaljer vidare för att tjäna mer pengar, och för att du ska blir lurad om och om igen.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

För att skapa ett konto krävs det att du minst gör en investering på 250 euro. När Bitcoin Storm ringer dig kommer de att försöka övertala dig till att göra en investering på minst 1000 euro, runt 10 000 kronor. Detta är för att du ska tjäna ännu mer pengar tillsammans med Bitcoin Storm. Din personliga mäklare kommer att förklara varför en större investering är bättre. 

4. När du sätter in pengar i Bitcoin Storm

Så fort du sätter in dina pengar i Bitcoin Storm kommer de att försöka övertala dig att göra ännu större investeringar i deras system. Du kommer att få tillgång till en personlig mäklare som ringer dig om och om igen om investeringar. Du kommer även att få tillgång till deras avancerade system där du kan följa din investering. 

Bitcoin Storm lovar att du kommer att tjäna pengar på så kort som 24 timmar, vilket du också kommer att göra. Allt är däremot en lögn och direkt när du gör en investering kommer du att förlora hela din investering. 

5. De kommer att ringa dig igen

Du kommer att få samtal från Bitcoin Storm om och om igen och de kommer att pressa dig på ännu mer pengar. Personerna bakom Bitcoin Storm har ett eget callcenter vilket betyder att de har möjligheten att ringa dig ofta. Det är en bluff som är avancerad och har pågått under många år. Det kommer även att vara svårt får samtalen att sluta, och ofta måste du byta ditt nummer för att förhindra samtalen. 

Det är heller inte ovanligt att personerna bakom Bitcoin Storm hotar med stämning om du inte vill göra mer investeringar i deras system. De kommer att säga att du har förlorat hela din investering och du måste investera mer pengar för att inte förlora allt. 

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Din kontakt med Bitcoin Storm kommer att sluta när du vill ta ut dina vinster från deras system, eller när du inte längre vill göra investeringar i Bitcoin Storm. Då kommer de att sluta kontakta dig, eller säga att du har förlorat hela din investering. Tyvärr kommer du aldrig att kunna få tillbaka dina pengar om du har gjort en investering i Bitcoin Storm. Pengarna kommer vara borta och utan chans att få det tillbaka. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Öppna ett konto hos eToro i stället

Undvik allt detta och gör en insättning hos den trygga mäklaren eToro istället. Det är en välkänd plattform som används av investerare världen över. eToro är också en reglerad för CFD-handel och det finns chansen att öppna ett demokonto. Den minsta insättningen är enbart 100 euro, och du får själv välja hur du vill använda din investering. eToro är också väldigt öppna om att det finns risker med att handla Bitcoin och annan kryptovaluta. 

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin Storm Bedrägeriet

Att vara säker online är något som är viktigt speciellt eftersom att det finns allt för många bluffar online idag. Bitcoin Storm är en av många som vill lura dig av dina pengar, och det kommer hela tiden fler scam. 

Det bästa du kan göra för att skydda dig är att hela tiden kontrollera att sidan du vill göra en investering på är helt säker. Kontrollera att det faktiskt finns en licens, och kontrollera alltid att den stämmer. 

Lämna inte iväg dina detaljer till någon om du inte är helt säker på om det är en sida som är säker att använda dig av. Det är alltid bättre att göra för många eftersökningar än för få.

När det kommer till dina pengar och dina personliga detaljer är det viktigt att du alltid är säker och håller dina detaljer säkra. Om du ser en annons som lovar detta på social media är det viktigt att du anmäler denna. Inte enbart för att skydda dig själv, men även andra. 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Läs gärna igenom vår FAQ sida om hur du ska undvika Bitcoin Storm och deras bluff. 

Vad finns det för tecken på att sidan är en bluff?

Det finns många tecken på att en sida är en bluff. Det är däremot tre saker du speciellt ska tänka på:
Det låter för bra för att vara sant
De lovar avancerade handel robotar
Du måste göra en stor investering direkt 

Hur många bluffar som Bitcoin Storm finns det?

Det finns mycket som tyder på att Bitcoin Storm är en av många bluffar som samma personer ligger bakom. Tyvärr ändrar de ofta namn för att förhindra att du ska hitta information om att deras sidan är en scam. Men deras koncept är exakt samma – avancerade handels robotar som gör allt jobb åt dig. 

Vad kan man göra för att få tillbaka sina investeringar? 

Inget tyvärr, det är klart värt att göra en polisanmälan för att de ska vara medvetna om att det har skett. Många fall läggs däremot ner snabbt och det blir ingen riktig utredning. Detta är för många anledningar, men den största är att det är svårt för polisen att hitta personerna bakom bluffen.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77