The News Spy Bluff Eller Inte? 2020 Recension

I ett försök att göra kända lönsamma möjligheter tillgängliga för våra många läsare har vi genomfört recensioner på flera handelsroboter. I denna recension diskuterar vi News Spy som en av de mest populära handelsrobotarna 2020.

News Spy är en automatiserad handelsplattform som gör rundor på internet med flera ”bevis” till sin kredit. Programmet har enligt uppgift unik intelligens när det gäller att upptäcka möjligheter att tjäna pengar snabbt och automatiskt genomföra vinnande affärer.

Plattformens funktion verkar väldigt avancerad och kan, om den är korrekt, göra det möjligt för användare att generera en bra inkomst. Men är The News Spy verkligen legit? Läs vidare för att ta reda på eller gå direkt till deras webbplats via länken nedan.

Är nyheterna Spy Scam eller Legit

En snabbkontroll på webbplatsen Nyhetsspionsystem berättar vad plattformen handlar om och följande är anmärkningsvärda iakttagelser.

 • 1) Det observeras att News Spy-appen utnyttjar användarens åtkomst till ett gratis demokonto för att hjälpa till att försvaga deras rädsla och också bekanta dem med handelsplattformen och dess funktioner.
 • 2) Som nybörjare är News Spy-webbplatsgränssnittet ganska användarvänligt och systemets användbarhet verkar vara bra.
 • 3) Roboten har enligt uppgift en hög avkastning på investeringar (ROI) med ett News Spy-konto.
 • 4) Vid uttag är varje News Spy-konto berättigat till uttag när som helst, dygnet runt.

Vad är nyhetsspion?

Den här programvaran sägs vara ett onlineverktyg som härleder handelsinblick från big data. News Spy fungerar på ett sådant sätt att när data samlas in och analyseras, överför experterna på plattformen informationen till medlemmarna på ett mycket enkelt sätt som även nybörjare lätt kan förstå.

Denna robot sägs vara ett av de mest avancerade verktygen för handel med nyheter idag. De recensioner vi har stött på tyder på att det har en vinstgrad på över 80%. Trots att denna robot verkar vara ett utmärkt alternativ, kommer den med risk. Följaktligen bör handlare vidta extra försiktighet när de använder den. Det är oklokt att handla med ett belopp du inte har råd att förlora.

Hur fungerar News Spy App?

Som ett automatiserat handelssystem är News Spys syfte att placera handel automatiskt för dig. Det låter dig luta dig tillbaka medan programvaran gör allt hårt arbete med att analysera marknaden och sedan placera handeln i komplett automatisering.

Dess inkomstnivå liknar enligt robotar som Bitcoin Revolution och Bitcoin Loophole . Det enda du måste göra för att det ska fungera är att bestämma handelsinställningarna, som inkluderar daglig stoppförlust, maximalt handelsbelopp, maximal vinst per dag, investerat belopp för varje handel och så vidare.

Efter inställningarna kan du initiera automatisk handel och programvaran kommer att ansluta till en mäklare och kanalisera dina medel genom den.

Öppna ett nyhetsspionskonto – steg för steg

Att registrera sig är ganska enkelt och kan göras på några minuter. Följ stegen nedan för att registrera dig.

STEG EN: Registrering

Registreringsformuläret finns på hemsidan. För att registrera dig behöver du följande information, dvs förnamn, efternamn, e-postadress, lösenord och telefonnummer. Efter en lyckad registrering kommer dina uppgifter att registreras i programvarans databas. Vid inloggning kommer programvaran att vara tillgänglig för dig – fri från kostnader och avgifter som kan användas för en demo.

STEG Två: Insättning

För att börja aktiv handel måste användaren göra en insättning på minst $ 250. En insättning kan göras via de olika kanalerna som finns tillgängliga på webbplatsen.

Steg 3: Demohandel

Som nybörjare i handel är det tillrådligt att göra en demohandel innan man handlar fullt ut eftersom detta skulle göra det möjligt för användaren att få tillräckligt med erfarenhet och anpassningsförmåga till det automatiska gränssnittet för handelssystem.

Steg 4: Handel

För att börja handla efter att pengar har deponerats och alla nödvändiga inställningar har gjorts på kontot, bör handlaren klicka på ”Trade” på sitt exklusiva konto i News Spy-programvaran. Därefter kan han / hon söka efter olika tips och tricks i handeln med roboten. Detta kan dock också göras manuellt utanför programvaran.

Obs: Om du inte är säker på om du vill handla på den här plattformen med riktiga medel direkt, se till att du försöker ett demokonto först. Det är helt gratis, allt du behöver göra är att registrera dig först och sedan kan du komma åt demoläget. Kolla in den här  länken .

Nyhetsspion: Nyckelfunktioner

utbetalningar

News Spy lovar användare att de kommer att tjäna minst 10% per dag när de handlar med denna robot. Detta kan dock inte vara fallet för alla. Vissa användare har rapporterat att de har förluster. Även om det finns en sannolikhet för en god avkastning med denna robot, är det inte garanterat

Verifieringssystem

Om du är orolig för att behöva tillhandahålla en hel del dokumentation, gör det inte. När du har registrerat dig genom att ange ett fullständigt namn och e-postadress måste du bara ange nödvändig betalningsinformation för insättningen. Det är allt!

Uttag och insättningar

Nyhetsspion underlättar uttag inom 24 timmar. Alla insättningar återspeglas direkt i användarhandelskontot. toggle]

Kostnads ​​/ Avgifter

Det finns bedrägerier där som inte bara är utformade för att få dig att förlora pengar, men de berättar inte ens om några avgifter du måste betala på plattformen. News Spy har inga avgifter – inga registreringsavgifter, inga mäklaravgifter, inga provisioner.

Användarutlåtanden

News Spy ger några videorecensioner där verkliga användare kort talar om sina erfarenheter av handel med mjukvaran. Alla verkar entusiastiska över det och även om de inte nämner hur mycket de har tjänat på plattformen. Vittnesmålen verkar vara riktiga.

Kundservice

Kontakta gärna en anställd när som helst. Du kan göra det genom att klicka på ”kontakta oss” på webbplatsen, där du hittar alla tillgängliga sätt du kan kontakta supportpersonalen. De är mycket vänliga och hjälpsamma.

Mäklare

News Spy är en bilhandelsbot och som sådan går medel via aktiemäklare för investeringarna som ska placeras. Det betyder i grund och botten att dina medel går från News Spy-plattformen innan du kommer till tillgången och passerar de mäklare som finns tillgängliga i ditt hemland. Alla mäklare som är associerade med News Spy verkar vara reglerade och pålitliga.

Nyhetsspiongenomgången – Testresultat förklarade!

Det första en näringsidkare letar efter i en översyn av en handelstillgång eller handelsplattform är om det är bedrägligt eller inte. Detta beror på att ingen vill investera sina pengar på en plattform med hopp om hög ROI bara för att fångas in i en otäck upplevelse där vinsten dras tillbaka och i slutet av dagen kan kapitalet inte heller dras tillbaka.

Det är helt normalt i handelssystem att totala förluster inträffar, men dessa förluster bör orsakas av marknadsförändringar som var oförutsägbara. Men i en situation där denna förlust är ett resultat av leverantörens bedrägliga tjänster är detta definitivt en katastrof eftersom förtroende förråddes.

En noggrann observation av alla tillgängliga rapporter, webbanalys och testrapporter tyder på att roboten News Spy sannolikt kommer att vara ett pålitligt system. Dessutom garanteras säkerhet i detta system eftersom de olika testen antyder att alla integrerade mäklare är reglerade.

Vår slutsats är baserad på en analys av användarnas recensioner och bör därför inte tas som en garanti för lönsamhet.

Varför handla med The News Spy?

Om du inte är säker på att handla med News Spy kan du naturligtvis titta på andra robotar som vi tror är pålitliga, till exempel Crypto Revolt  och  Bitcoin Code . Om du vill veta mer om News Spy och varför handel med den är en bra idé har vi satt upp en kort lista:

 • Nyhetsspion verkar vara lämplig för alla typer av användare. Du behöver inte vara en professionell investerare eller finansekspert för att använda denna bot. Det är faktiskt hela syftet med ett auto-handelssystem: att underlätta handelsupplevelsen och göra den tillgänglig för användare av alla bakgrunder. Det är därför handelsplattformen är så enkel att använda men har alla nödvändiga verktyg för att följa investeringsstrategier.
 • Mjukvara sofistikerad. Den algoritmen som News Spy bygger på sägs tillåta systemet att göra lönsamma affärer för dig inom några sekunder. Handlarna är aldrig slumpmässiga eller lyckliga. Roboten kan analysera förändringar i marknaden och finansiella nyheter i realtid och placerar handeln i enlighet därmed. News Spy-roboten säkerställer att när handeln är placerade kommer du sannolikt att se avkastning på grund av deras rapporterade framgångsgrad över 80%. Återigen har vi inte testat roboten och kan därför inte garantera sanningen i dessa påståenden.
 • Demokonto tillgängligt. Om du vill kan du först prova ett demokonto. Vi rekommenderar användare att försöka handla i demoläge först, oavsett hur erfarna de kan vara. Om du är ny på en plattform är det alltid bra att bekanta sig med programvaran innan du involverar riktiga pengar i din handelsupplevelse.
 • Dedikerad kundsupport. Kundtjänst beaktas ofta inte när granskarna testar plattformar. Vi tror att det är en av de viktigaste aspekterna av en handelsplattform eftersom det är den du går till när du har problem. Om tjänsten inte är tillräckligt bra kan det förstöra hela din handelsupplevelse. Kundtjänsttjänsterna på News Spy verkar ha hög standard och stor professionalism. Du kan kontakta dem dygnet runt via e-post och de kommer att svara riktigt snabbt.

Kan du tjäna pengar med nyhetsspionen?

Enligt användarbedömningar och recensioner är det möjligt att tjäna pengar med den här programvaran. Naturligtvis är vi inte säkra på hur mycket exakt. Tänk på att det alltid finns en risk att förlora kapital på plattformar som detta. Det är därför vi har gjort en lista över några saker du bör göra innan du börjar för att motverka riskerna.

 1.  Börja små – S tart handel med små mängder och låt dig själv ha tillräckligt med tid för att förstå hur plattformen fungerar. Det lägsta du måste sätta in för att börja handla är $ 250 och det är där du bör börja. Om du ser att du tjänar pengar kan du öka dina insättningsbelopp gradvis.
 2.  Dra tillbaka dina vinster – Varje gång du tjänar pengar, se till att du tar ut minst 25% av dem och behåller dem. Invester inte allt du tjänar eftersom du riskerar att förlora det.
 3.  Följ expertens råd – Om du inte är säker på vilka handelsinställningar du ska ha på News Spy kan du titta på videor online och självstudier om de bästa strategierna att använda. Använd bara den du tycker är bäst för dig och prova, om det inte fungerar, gå vidare till nästa. Försök att vara tålamod, du kanske inte kommer tillbaka direkt i början, särskilt om du är ny i kryptovärlden.
 4.  Invester bara vad du har råd att förlora. Det här är väldigt viktigt. Vänligen investera belopp som inte påverkar dina ekonomiska omständigheter. Investera belopp som du är beredd att förlora och som inte kommer att påverka ditt liv på något sätt. Naturligtvis, ju mer du investerar desto mer kan du tjäna, men gör det inom gränserna för dina ekonomiska möjligheter.
Kolla gärna in vår  bitcoinrobotsida för att upptäcka mer pålitliga robotar.

Har News News en mobilapp?

Vi har försökt att söka efter en mobilapp som stöder roboten men vi kunde inte hitta en. Detta är dock inte ett problem eftersom programvaran körs i webbläsaren, vilket innebär att du kan komma åt den från vilken smartphone som helst med en internetanslutning.

The News Spy Review: The Dict!

Denna handelssystemfunktionalitet är enligt uppgift en produkt av automatiseringen av olika nyhetssamlingar och mänsklig analys. Kombinationen är en mycket imponerande teknik eftersom det inte finns något system som kan jämföras med det när det gäller att intensivt hantera nyheterna. Denna teknik levererar exakta meddelanden genom vilka användare kan tjäna pengar på handeln.

För det andra sägs mjukvarans analysteam bestå av ett stort antal tekniska analytiker som är experter på cryptocurrency trading. Denna kompetensnivå sätter handelsplattformen ovanför flera andra automatiserade handelsplattformar.

För det tredje erbjuder dess webbplats ett användarvänligt gränssnitt. Detta är en plattform som gör allt arbete för näringsidkaren. Detta hjälper näringsidkaren att njuta av god tid medan programvaran handlar om hur man reagerar på marknadstrender och nyheter för att placera exakta affärer

Kom ihåg att alla investeringsmöjligheter har en viss risk. Detta gäller särskilt kryptokurser, som fortfarande är relativt unga på finansmarknaderna.

Vanliga frågor

Hur mycket pengar kan jag tjäna på The News Spy?

Vi kan inte garantera ett visst belopp eftersom vi inte har gjort ett live-test. Men från de recensioner vi har stött på finns det en sannolikhet att göra en hållbar daglig vinst med denna robot.

Är det inte affiliate-marknadsföring?

Nej, detta är inte på något sätt affiliate-marknadsföring. News Spy är bara ett webbtjänstverktyg som ger insikter om handel med cryptocurrency för handlare.

Hur mycket tid krävs för att effektivt handla?

Du behöver bara cirka 15 minuter dagligen eftersom News Spy-verktyget påstås göra all handel automatiskt.

Hur mycket kostar nyhetsspionlicensen?

Nyhetsspionlicensen kostade $ 0.

Hur effektiv är uttag?

Alla ansökningar om uttag behandlas inom 24 timmar.

Kom ihåg att all handel innebär risk. Synpunkter som uttrycks är endast författarna. Tidigare resultat är ingen garanti för framtida resultat. De yttranden som uttrycks på denna webbplats utgör inte investeringsrådgivning och oberoende ekonomisk rådgivning bör söka där så är lämpligt. Denna webbplats är gratis för dig att använda men vi kan få provision från de företag vi har på denna webbplats.