SpectroCoin Review: Bluff eller inte? Recension 2022

När man börjar fundera på att ge sig in i handel med Bitcoin så är ju såklart det första man vill vera huruvida det går att lita på ett företag. Ingen vill bli lurad, och hur bra det än låter så ska man alltid vara källkritisk och se till att läsapå ordentligt innan man släpper iväg sina pengar. Hur ligger det då till med ett företag som SpectroCoin? Handlar det om en SpectroCoin bluff, eller kan man lita på tjänsten? De goda nyheterna är att SpectroCoin är en tillförlitlig handelstjänst, och i denna SpectroCoin recension så ska vi gå igenom vad tjänsten har att erbjuda, samt hur den fungerar.

SpectroCoin Översikt

Spectrocoin är ett företag som ger komplett information till sina kunder, både om hur handel med Bitcoin fungerar och alla fördelar så som möjligheten att tjäna stora pengar, men även om de risker som man bör vara medveten om.

SpectroCoin Hemsida

Att handla med Bitcoin är inte riskfritt, och det blir man upplyst om av SpectroCoin Sverige. Det handlar alltså inte om någon SpectroCoin scam, då bluff-företag ofta vill få användaren att tro att de bara behöver trycka på en knapp för att bli svindlande rika, utan om ett företag som tar sitt ansvar gentemot kunden.

Hos SpectroCoin kan man köpa och sälja kryptovaluta, skaffa en så kallad BlockChain wallet, få tillgång till ett betalkort för handel med kryptovaluta, samt ett flertal andra funktioner. Allt detta gör det enkelt att anpassa tjänsten till det man själv vill få ut av kryptovalutehandel, exchange och Bitcoin.

Fördelar med SpectroCoin

  • Flera olika handelsfunktioner för Bitcoin
  • Möjlighet att anpassa tjänsten
  • Tillgång till BlockChain wallet
  • Lättillgänglig kundtjänst
  • SpectroCoin betalkort

Nackdelar med SpectroCoin

  • Inte tillgängligt på svenska

SpectroCoin och de tjänster de erbjuder

  • Köp och sälj-verktyg.
  • Bitcoin-tjänst för företag.
  • Betalkort för köp med Bitcoin.
  • BlockChain wallet.

Introduktion till SpectroCoin

Något som gör SpectroCoin unikt är att de har utformat ett koncept som går ut på att anpassa sig till kunden, snarare än att kunden ska behöva anpassa sig till tjänsten. De erbjuder ett stort och varierat urval av Bitcoin-tjänster, så att man ska kunna göra allt som har med kryptovaluta att göra på en och samma plats. Företaget har flerårig erfarenhet av branschen, något som ger kunden en stabil grund att stå på, och de erbjuder många olika finansiella instrument som kan användas för att börja tjäna pengar på Bitcoin.

SpectroCoin Introduktion

Oavsett om man är nybörjare eller om man har handlat med Bitcoin tidigare så kan SpectroCoin ta fram en personlig lösning som passar de egna behoven, och deras flexibilitet och anpassningsförmåga är två av de saker som har gjort dem så populära som de är idag. Allt man  behöver göra är att skapa ett konto och sen är det bara att köra igång!

När uppfanns SpectroCoin och hur stor är det nu?

Företaget SpectroCoin grundades ursprungligen år 2013, och har växt förvånansvärt mycket sedan dess! Till en början så erbjöd de en relativt enkel tjänst för att köpa och sälja Bitcoin, men fler tjänster las till allt eftersom att företaget utökades, och däribland deras blockchain wallet samt betalkortet som nu går att ansöka om. De kan nu även erbjuda företag möjligheten att acceptera Bitcoin som en betalningsmetod.

Vart sitter SpectroCoin?

Sedan dess att företaget grundades den 23 februari, 2013, så har de sitt huvudkontor mitt i smeten i London, Storbritannien. Möjligheten att arbeta utifrån en sådna världsmetropol har gjort det möjligt för SpectroCoin att utöka sin tjänst både snabbt och på ett bra sätt, och deras tjänst finns idag tillgänglig världen över. SpectroCoin har även lokala kontor runt om i de länder där tjänsten används, samt en support på hemsidan som gör att man kan få hjälp var man än befinner sig.

Är det säkert att använda SpectroCoin i Sverige?

Säkerheten är inte någonting man behöver oroa sig för om man vill köpa och sälja kryptovaluta via SpectroCoin, då det är en av de mest pålitliga tjänsterna på marknaden. Det finns tyvärr massor av oärliga företag som endast är ute efter att lura sina kunder på pengar, och då är det smart att hålla sig till ett företag som har bevisat om och om igen att de går att lita på. SpectroCoin har alla tillstånd och licenser som krävs för att få bedriva verksamhet i Sverige, och som svensk så har man med andra ord ingenting att oroa sig för när man använder sig av tjänsten.

Reglering & Licenser

Att SpectroCoin är reglerat är en självklarhet, och om man är intresserad av att veta mer om detta så ska man titta på de regleringar och licenser som finns för det land man bor i. Sverige är i regel väldigt strikta med det som krävs för att denna typ av företag ska få verka lagligt samt att erbjuda sina tjänster till svenska användare, och det faktum att SpectroCoin innehar alla licenser och tillstånd som krävs talar ett tydligt språk gällande deras pålitlighet.

Kundtjänst Recension

I högra nedre hörnet av hemsidan så har man alltid en liten ruta där man kan få hjälp direkt! Deras kundtjänst är alltid vaken, och man kan kontakta SpectroCoin precis när som helst om man skulle ha frågor och funderingar. Tjänsten de erbjuder är väldigt rakt på sak, men de är väl medvetna om att det ibland kan ta ett tag att förstå hur allt fungerar. När någonting krånglar – då finns de SpectroCoin med svar på de frågor som uppkommer. Det finns även en FAQ med frågor och svar tillgänglig både på hemsidan och i appen.

Avgifter & Skatt

Nu ska vi ta oss en snabb titt på avgifter och skatt. SpectroCoin avgifter varierar beroende på vilket land man använder tjänsten från, men de varierar även beroende på betalmetod. Detta är relativt vanligt med denna typ av tjänster, och SpectroCoin har ändå förhållandevis låga avgifter om man jämför med andra liknande företag.

Skatta ska man göra om man börjar tjän pengar på SpectroCoin, precis som med vilken annan typ av inkomst som helst. När man ska börja skatta och hur mycket skatt man måste betala beror dock på flera olika faktorer, som till exempel hur mycket man tjänat, vilka andra inkomster man har och så vidare. Skatteverket kan hjälpa till att svara på frågor kring detta, och SpectroCoin betalar inte skatt åt sina användare.

Köpa Kryptovaluta hos SpectroCoin

Med hjälp av SpectroCoin så kan man både köpa och sälja kryptovaluta, samt handla med kryptovaluta tack vare det betalkort de använder. Det är ett enkelt sätt att ta ett första steg in i kryptovalutans värld, men även ett smart finansiellt instrument för den som är lite mer erfaren. Läs mer om att köpa kryptovaluta här.

SpectroCoin Kryptovalutor

1. Skapa ett Konto

Det tar inte många minuter att skapa ett konto, då man endast måste fylla i sin mejladress, ett lösenord samt var man bor. Därefter ombeds man att verifiera kontot så att SpectroCoin ska veta att man är den man utger sig för att vara. Detta är vanligt för alla tjänster som hanterar pengar. Hur man verifierar kontot kan variera beroende på om man bor i Sverige eller utomlands, men flera alternativ erbjuds nästan alltid så att processen ska gå snabbt och enkelt.

2. Välj din betalningsmetod

Hos SpectroCoin så har man väldigt många olika betalmetoder att välja mellan – fler än vad många andra tjänster erbjuder! Tack vare det så går det lätt att hitta något som passar. Exempel på tillgängliga betalmetoder är VISA, Mastercard, Maestro, Neteller och Skrill. Det är bra att läsa på om de avgifter som tillkommer när man använder de olika betalmetoderna, då detta kan inverka på vilken man känner passar bäst.

3. Bekräfta din metod

Innan insättningen går igenom så erbjuds man möjligheten att bekräfta den metod man har valt samt den summa man sätter in. Detta gör att man inte råkar trycka fel, samt att man har en möjlighet att ångra sig innan man godkänt överföringen.

4. Köp och Sälja Kryptovaluta!

SpectroCoin erbjuder därefter många olika möjligheter till att köpa och sälja kryptovaluta, och ju mer man lär sig – desto troligare är det att man kommer att tjäna bra med pengar.

Alternativ till SpectroCoin

Just SpectroCoin är inte det enda företaget man på ett säkert sätt kan använda sig av om man vill handla med Bitcoin, för även om det är ett av de bästa så finns det faktiskt fler. Bitcoin exchange är en klurig marknad innan man får ordentlig kläm på det, och man ska alltid se till att använda sig av någon av de tjänster som anses pålitliga, så att man inte råkar bli lurad på pengar. Exempel på andra pålitliga tjänster hittar man här.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Här är några av de frågor som ofta dyker upp gällande handel via just SpectroCoin. Fler frågor och svar kan man hitta om man tar sig en titt i FAQ-avdelningen på SpectroCoins hemsida eller i deras mobila app.

Är SpectroCoin ett seriöst företag?

Ja, SpectroCoin är ett seriöst företag som vänar om sina kunder, och de är ett bra alternativ för den so vill börja handla med Bitcoin.

Är det lagligt att använda SpectroCoin i Sverige?

SpectroCoin har alla tillstånd som krävs för att kunna erbjuda tjänster till svenska medborgare, och de regleras av fristående finansinspektioner.

Kan man använda SpectroCoin utan att öppna ett konto?

Man måste ha ett konto och ett inlogg för att kunna använda SpectroCoin, men man kan däremot testa de olika funktionerna i demoläge först, innan man använder riktiga pengar.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77