Binance Recension: Bluff eller inte? Recension 2022

När det kommer till att köpa kryptovaluta är det viktigt att du noggrant kollar upp den mäklare eller börs som du ska göra en investering med. Det finns många bluffar i världen idag som försöker lura dig av dina pengar, men Binance är inte en av dessa bluffar. Binance är en säker tjänst och erbjuder en bra handelsplattform för deras användare. 

Binance exchange Sverige är en säker mäklare som gör det enkelt för dig att handla Bitcoin och kryptovaluta. Binance är en plattform som kan användas av både nybörjare och experter. Binance är fortfarande en relativt ny tjänst som grundades under 2017, trots detta har den idag användare världen över och blir allt mer populär. 

Läs vår Binance recension för att få mer information kring hur denna mäklare fungerar och varför det är en säker tjänst för dig att använda. 

Binance Översikt

Binance erbjuder handel både via datorn, mobilen och surfplattan. Det finns även en app som du kan använda dig av. Det gör att du enkelt kan följa marknaden och hur kan köpa kryptovaluta när du vill. Binance är idag en av de största plattformarna i världen för att erbjuda trading med kryptovalutor. Skaparen bakom Binance ligger också bakom kryptovalutan Binance Coin. 

binance hemsida

Deras plattform är heller inte enbart för experter, utan det finns mycket information på deras hemsida kring hur trading fungerar. Detta är perfekt för nybörjare som inte har gjort investeringar med kryptovalutor innan. 

Det är kostnadsfritt att öppna ett konto hos Binance och det finns inget krav på att du ska göra en insättning när du har öppnat ditt konto. Detta ger dig ett utmärkt tillfälle att lära känna deras system innan du väljer att göra en insättning hos Binance. 

Fördelar och Nackdelar med Binance: 

Fördelar

 • En säker plattform
 • Ett stort utbud av kryptovalutor
 • Stora möjligheter att göra bra affärer
 • Erbjuder två-faktorsautentisering
 • Gratis överföringar 

Nackdelar

 • Hemsidan finns inte på svenska
 • Kontrolleras inte av Malta

Ett säkert val av mäklare

Binance erbjuder en säker handelsplattform för dig som vill köpa och sälja Bitcoin och andra kryptovalutor. Det finns även ett stort antal av valutor som du kan välja mellan så att du kan välja en som passar dig bäst. Det är en modern tjänst, med en avancerad handelsplattform. 

En illustration där man ser hur säker Binance är

Att välja en säker mäklare blir allt mer viktigt då det tillkommer allt mer bluffar på nätet idag. Det finns val mellan många olika mäklare, och därmed finns det också risk att göra en insättning i en osäker mäklare. Kontrollera alltid den mäklare som du vill göra en insättning hos noga. Binance är en respekterad mäklare som på bara några år har blivit ett populärt val världen över. 

Lär dig krypto handel tillsammans med Binance 

För Binance är det viktig att deras användare vet hur det fungerar att handla och sälja kryptovaluta. Det är därför erbjuder Binance en “Academy” för deras traders med information och nyheter kring kryptovaluta. Här finns det den information du behöver för att kunna börja din trading tillsammans med Binance och att köpa kryptovaluta på ett säkert sätt. 

Här kan du ser Binance Academy

När det kommer till att köpa kryptovaluta är det väldigt viktigt att du har kunskap om att göra detta sedan tidigare. Därför erbjuder Binance säkra sätt för dig att lära dig hur kryptovaluta marknaden fungerar. Det finns stora risker med att handla med kryptovaluta, och det är viktigt att du är medveten om hur det fungerar med trading. 

Introduktion till Binance

Om du är ute efter en säker mäklare som erbjuder en bra plattform är Binance ett utmärkt val för dig. Med Binance plattformar får du möjlighet att köpa kryptovaluta på ett säkert sätt på dina villkor. Binance har arbetat hårt för att erbjuda sina handlare en säker plattform som alltid levererar till en hög standard. Binance är fortfarande ett ungt företag som grundades under 2017, men har sedan starten blivit ett populärt val för människor världen över. 

När grundades Binance och hur stor är det nu?

Binance grundades under 2017 så det är fortfarande ett relativt ungt företag. Det är Changpeng Zhao som ligger bakom Binance och han var med och skapade Blockchain.info. Så trots att det är ett ungt företag har skaparna bakom Binance många års erfarenhet inom industrin. Efter starten av Binance växte sig företaget snabbt, och under 2018 var Binance den det största kryptovaluta utbytet och hade ett börsvärde på 1,3 miljarder dollar. 

En av anledningarna till att Binance blev populärt var att det enbart krävdes en e-mailadress för att öppna ett konto. Det gav användare mer anonymitet när de handlar tillsammans med Binance. 

Binance fortsätter att växa än idag och det finns tillgängligt i allt mer länder. Idag erbjuds deras hemsida på 14 olika språk, och detta utvecklas hela tiden. Vi tro att Binance enbart kommer att fortsätta sin positiva utveckling och förhoppningsvis kommer hemsidan på svenska snart. 

Vart är Binance baserat?

Binance grundades i Kina, men företaget flyttade ur Kina då det blev allt mer strängare regleringar när det kommer till kryptovaluta. Deras huvudkontor ligger idag istället på Malta och de har även kontor i Taiwan. Binance har idag anställda världen över. 

Är det säkert att använda Binance i Sverige?

Ja, Binance är en säker tjänst och uppfyller alla de säkerhetskrav som finns så att de kan erbjuda sina tjänster i Sverige. Binance arbetar hårt för att se till att dina pengar alltid är säkra i deras plattform. De använder sig av avancerad kryptering så ingen ska komma åt ditt handelskonto eller dina personliga detaljer. Detta gör Binance till en säker plattform för svenska användare. 

En inbyggd Sökmotor i Binance som är säker

Reglering & Licenser

Binance använder sig av flera avancerade säkerhetsåtgärder för att ditt konto ska vara säkert och att dina personliga uppgifter ska skyddas från en tredje part. Binance erbjuder en rad olika säkerhetsåtgärder för att hålla sina kunder säkra. Deras Wallet har blivit utnämnd till en av de mest säkra på marknaden, eftersom den erbjuder avancerade funktioner. 

För att hålla sina kunder säkra använder sig Binance av Två-fakots autentisering. Vilket betyder att du måste bekräfta ditt uttag via din mail, och du måste klicka på länken som kommer till din mail. Efter att ditt uttag har blivit begärt loggas också ditt konto ut. Detta är en utmärkt funktion för att hålla ditt konto och dina valutor säkra hos Binance.

Det är säkerhetsfunktioner som dessa som gör Binance till ett säkert val för svenska användare. Dina personliga detaljer hålls också säkra så att ingen tredje part kan använda sig av dessa. 

Kundtjänst Recension

Binance erbjuder tyvärr inte en kundtjänst på svenska, men det går att få hjälp av en engelsktalande kundtjänst. Det finns hjälp att få dygnet runt från deras kunniga personal, vilket vi alltid ser som ett stort plus. Du slipper då att behöva vänta på att få svar på din fråga oavsett vilken tid det är på dygnet. Förutom en Live Chat kan du även nå deras personal via e-mail och sociala medier som de är aktiva på. 

Allt om Kundtjänsten hos Binance

Innan du tar kontakt med deras kundtjänst är det däremot värt att kolla igenom deras hemsida för mer information. Det finns mycket information att hämta där, speciellt genom deras Hjälpcenter. Inte enbart finns det mycket information, men även videos om hur det fungerar med trading hos Binance. Du kan även göra en enkel sökning efter ditt specifika problem. 

Vårt Binance omdöme av deras kundtjänst är att det är en kunnig kundtjänst och att det är enkelt att få hjälp om du har stött på ett problem. 

Avgifter & Skatt

Binance avgifter är betydligt längre än många andra online mäklare idag. Binance tar en grundläggande handelsavgifter som är på 0,1 procent. Binance har inga dolda avgifter utan allt finns tydligt på deras hemsida. Om du har mer frågor kring vad för avgifter som Binance tar kan du kontakta deras kundtjänst. 

Att du måste betala skatt är tyvärr inget du kan komma undan, utan detta gäller även när det handlar om dina vinster på kryptovalutor. Som vanligt är det skatt på 30 % som du måste betala och det är inte till Binance. Du måste istället deklarera dina vinster hos Binance precis som du hade deklarerat vilken inkomst som helst. Information kring detta finns att hitta på Skatteverkets hemsida. 

Köpa Kryptovaluta hos Binance

För dig som har ett intresse att handla kryptovaluta på ett säkert sätt har du hittar rätt tillsammans med Binance. Förutom en säker handelsplattform erbjuder Binance också ett stort alternativ av kryptovalutor på marknaden idag. 

1. Skapa ett Konto

Innan du kan börja handla med Binance måste du sätta upp ett konto. För att öppna ett konto tillsammans med Binance måste du minst vara 18 år gammal. Allt som krävs när du öppnar ett konto är din email-adress och ett lösenord. Det finns olika sorters av konton som du kan öppna hos Binance.

Registrera hos Binance

Beroende på vilket konto du väljer finns det olika verifieringar som du måste genomgå. 

2. Välj din betalningsmetod

Binance har många videos hur det går till att göra betalningar. För att göra en insättning och köpa kryptovaluta krävs det att du först väljer vilken betalningsmetod du vill använda dig av. Binance erbjuder en rad olika betalningsmetoder så att du kan använda en som passar dig.

Olika Betalningsmetoder hos Binance

Den minsta insättningen ligger enbart på 10 USD tillsammans med Binance. 

3. Bekräfta din metod

Du måste alltid bekräfta din betalningsmetod innan din insättning blir accepterat. Detta är en extra säkerhetsåtgärd som Binance gör för att hålla dig säker. Det ger dig extra tid att tänka på om det är rätt betalningsmetod för dig och om insättningsbeloppet är rätt. Detta är inget som är ovanligt, utan det är något som alla online mäklare kräver att du gör innan en insättning. 

4. Köp och Sälja Kryptovaluta!

Hos Binance finns det olika sätt som du kan handla och sälja Kryptovaluta på. Binance erbjuder en rad olika kryptovalutor att använda sig av och du kan dessutom förvara dina kryptovalutor med Binance Wallet. Du kan själv lägga in dina egna sök och säljpriser och Binance hjälper sina användare att matcha köporder mot säljorder.

Binance erbjuder bland annat:

 • Bitcoin
 • Ripple
 • Litecoin
 • Ethereum (ETH)
 • Testnet Ethereum (testnet ETH)
 • Ethereum Classic
 • Bitcoin Cash

Detta är bara några av de kryptovalutor som du kan köpa hos Binance. Läs mer om att Köpa Kryptovaluta i vår guide.

Alternativ till Binance

Det finns flera andra säkra mäklare som du kan använda dig av förutom Binance. Alla mäklare vi rekommenderar är säkra mäklare där dina valutor och investeringar är säkra. Tre andra alternativ istället för Binance är – eToro, Coinbase eller Kraken

Använd den bästa handelsplattformen för att handla kryptovalutor nu:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Desto mer du vet desto bättre – och detta gäller också när det kommer till Binance och kryptovalutor. Läs därför igenom vår FAQ sektion för mer information. 

Går det att använda Binance på mobilen?

Det går att använda Binance på både mobilen och surfplattan. Det finns också en app som du kan ladda ner till din mobil eller surfplatta. Denna går att hitta via app affären och fungerar för alla operativsystem. Detta gör det enklare för dig att följa hur marknaden ser ut och handla kryptovaluta när tiden är rätt för dig. 

Är det säkert och lagligt att använda dig av Binance i Sverige?

Ja, Binance är en säker tjänst som du kan använda dig av i Sverige.

Vad är den minsta insättningen hos Binance?

Du kan som minst göra en insättning på 10 USD hos Binance. 

Finns det några risker med att handla kryptovaluta med Binance?

Ja, och nej. Det finns alltid risker när det kommer till att handla kryptovalutor. Precis som kryptovalutor snabbt kan öka i värde, kan de också snabbt förlora sitt värde. Det är därför det är viktigt att du förstår hur det fungerar med kryptovalutor innan du gör en investering. Binance är däremot en säker plattform att använda dig av. 

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77