Bitcoin Revolution Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Har du drömmar om att investera med Bitcoin och kryptovaluta? Har du precis som andra läst historier om människor som har tjänat massor med pengar av Bitcoin? Bitcoin Revolution säger sig vara en sida där människor kan bli rika genom att enbart göra en investering på 250 euro. Men Bitcoin Revolution är en scam och du kommer att förlora dina pengar om du gör en insättning.

Att tjäna pengar med Bitcoin är möjligt, men det är inte möjligt tillsammans med Bitcoin Revolution. Med vårt Bitcoin Revolution omdöme kommer vi att förklara varför det är en scam och hur du kan undvika att bli lurad. Bitcoin Revolution bluff går ut på att lura dig till att göra stora insättningar i hopp om att bli rik på Bitcoin.

Istället för att bli lurad av Bitcoin Revolution borde du använda dig av säkra plattformar. eToro är en sida för dig som vill göra smarta investeringar utan att riskera att bli lurad. Det är dessutom en reglerad tjänst.

För att veta mer om Bitcoin Revolution och hur deras bluff fungerar läs gärna igenom vår Bitcoin Revolution recension.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin Revolution Scam? Visst!

Bitcoin Revolution eller Revolution Bitcoin som det också kallas är en scam som lurar dig att tro att du enkelt kan tjäna pengar. Hos Bitcoin Revolution kommer bara en sak att hända – din investering kommer att vara förlorad. Personerna bakom bluffen kommer att spela bort din investering nästan direkt efter att du har gjort din insättning.

Personerna bakom Bitcoin Revolutions har blivit rika tack vare denna bluffen. När du gör en investering ger du personerna bakom Bitcoin Revolutions ännu mer pengar och du får inte dina egna pengar tillbaka. De lovar att de är den bästa plattformen för användare att tjäna pengar på Bitcoin.

Bitcoin Revolution är en scam som riktar sig mot människor som vill tjäna pengar med Bitcoin. Att handla med Bitcoin och kryptovaluta är avancerat. Det är därför Bitcoin Revolution använder sig till människor som inte tidigare har kunskap om kryptovaluta.

Hur de säger att Bitcoin Revolution ska funka

Enligt Bitcoin Revolution kan du göra stora vinster på mindre än 24 timmar med enbart en liten investering på 250 euro. Det är dessutom enkelt att komma igång tillsammans med Bitcoin Revolution och börja handla. Allt sker tillsammans med en avancerad handel robot.

De lovar följande:

 • Enkel registrering
 • Att du blir rik snabbt
 • Egen expert hjälp
 • Du behöver inte göra något själv

Detta låter självklart väldigt lovande att allt är enkelt tillsammans med Bitcoin Revolution, men sanningen är annorlunda. Så fort du gör en investering hos Revolution Bitcoin kommer du att förlora dina pengar.

Stora löften om ett avancerat system

Tillsammans med Bitcoin Revolution är det enkelt att tjäna stora pengar vill personerna bakom bluffen att du ska tro på. Allt du behöver göra är en insättning på så lite som 250 euro och du kommer att tjäna pengar inom 24 timmar.

Systemet fungerar tillsammans med automatiserad handel robotar som vet när det är bäst att investera i kryptovaluta marknaden. Du behöver själv enbart spendera runt 20 minuter per dag med detta. Deras avancerade algorism och handel robotar sköter resten av arbetet åt dig.

Bitcoin Revolutions använder stora ord och löften för att du inte ska ifrågasätta detta och göra en investering.

Handelsrobotar som sköter handlingen

Det är de avancerade handels robotarna som sköter din trading. Bitcoin Revolution menar att detta är en avancerad algoritm. Deras “success rate” ligger på hela 94.5 % – vilket betyder att nästan alla som har använt systemet har tjänat pengar genom Bitcoin Revolutions. Varningsklockorna borde redan börja att ringa här. Att investera i Bitcoin och annan kryptovaluta kommer med en hög risk. Du kommer inte alltid att tjäna pengar tillsammans med Bitcoin Revolution.

Hur Bitcoin Revolution Försöker att Lurar Dig

Bitcoin Revolution fungerar som många andra bluffar som finns där ute idag. De marknadsför sig som en säker och reglerad hemsida där du kan tjäna stora pengar. Bitcoin Revolution säger sig vara det bästa systemet för deras användare att tjäna pengar snabbt.

Bitcoin Revolution har flera olika sätt som de försöker att lura sina användare på. Bitcoin Revolution använder falsk marknadsföring som recensioner, omdömen, falsk statistik och även av svenska kändisar för att lura dig. Det är en bluff som har pågått under många år och personerna bakom bluffen blir allt smartare. Därför är det inte konstigt att människor fortfarande faller för Bitcoin Revolution bluffen idag. 

Vårt mål med vår recension om Bitcoin Revolution är att ge dig den information du behöver för att undvika att falla för en bluff.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Falsk statistik om människor som blivit rika

Bitcoin Revolution använder sig även av falsk statistik för att lura människor till att bli rika. De säger att nästan 95 % av deras användare har tjänat stora pengar med deras system. Ännu bättre det finns inte mycket deras användare behöver göra för att komma igång. Detta är självklart falsk statistik och hos Bitcoin Revolution kommer du enbart att förlora din investering.

Annonser på sociala medier och falska recensioner

Människor hittar ofta Bitcoin Revolution på sociala medier. Det kommer upp en annons på Facebook som berättar om människor (ofta kändisar) som har blivit rika tillsammans med Bitcoin Revolution. Under annonsen finns det ofta många kommentarer från människor som är användare av Bitcoin Revolution. Detta är alla falska profiler som är skapade av personerna som ligger bakom detta Bitcoin Revolution bedrägeri.

Det finns även falska recensioner och Bitcoin Revolution omdöme online som är till för att lura dig till att göra en investering. Alla positiva recensioner om Bitcoin Revolution är falska och återigen skapade av personerna bakom Bitcoin Revolution för att du ska gå på bluffen.

Bitcoin Revolution använder sig av Filip Hammar

Du har säkert läst artiklar om kändisar som själva har använt sig av system som Bitcoin Revolution för att tjäna pengar. Bitcoin Revolution Filip Hammar är säkert något som du har läst innan. Filip Hammar blir omnämnd ofta när det kommer till Bitcoin Revolution. Detta är för att locka användare att tro på att Bitcoin Revolution är den bästa investeringen som finns på marknaden.

Att använda sig av kändisar för marknadsföring är ett gammalt trick. Det får människor att känna sig tryggare tillsammans med deras tjänster. Kändisarna som används av Bitcoin Revolution i deras marknadsföring har aldrig använt deras system, utan det är en bluff. Filip Hammar har anmält att hans namn har använts till polisen, men tyvärr fortsätter hans namn fortfarande att förekomma i dessa bluffar.

Enkel hemsida att navigera

Bitcoin Revolution har gjort deras hemsida enkel för att du ska kunna komma igång med ditt konto direkt. Att börja handla tillsammans med Bitcoin Revolution känns enkelt, och du behöver faktiskt inte göra något själv. Bitcoin Revolution har en hemsida fylld med information kring hur deras system fungerar, artiklar och videos som du kan kolla på.

1. Registreringen hos Bitcoin Revolution

Att skapa ett konto tillsammans med Bitcoin Revolution är enkelt. Det är dessutom det bästa valet för dig som vill tjäna pengar enligt deras hemsida. Deras hemsida är fylld av information kring alla deras användare som har blivit rika och det finns även videos som informerar dig hur du gör.

För att skapa ett konto måste du ge ut dina personliga detaljer som:

 • Namn
 • Email
 • Telefonnummer

När du har fyllt i dessa detaljer verifiera dig tillsammans med ditt Bank ID och det är dags att göra en insättning. Det är nu som samtalen börjar från personerna bakom Bitcoin Revolution.

2. Dom bakom Bitcoin Revolution Ringer dig minst 50 gånger

När du har skapat ett konto kommer du väldigt snabbt börja att få samtal från Bitcoin Revolution. Personen bakom Bitcoin Revolution kommer att börja att ringa dig snabbt efter. Du kommer att få information kring varför du borde göra en insättning och hur deras system fungerar. 

Bitcoin Revolution kommer att minst ringa dig 50 gånger och du kommer minst att få lika mycket email. Personerna som ringer dig från Bitcoin Revolution sitter på ett callcenter vilket gör det enkelt för dom att ringa dig om och om igen. 

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

När personerna bakom Bitcoin Revolution ringer dig vill de att du ska minst göra en insättning på 250 euro – så runt 2500 kronor. Detta är för att komma igång med ditt konto. De vill dock att du minst gör en insättning på 1000 euro för att du ska kunna tjäna ännu mer pengar. 

4. När du sätter in pengar i Bitcoin Revolution

Efter att du har gjort din investering i Bitcoin Revolution kommer du att få tillgång till deras avancerade system. Du kommer att kunna följa din investering och under 24 timmar kommer du redan ha gjort en “vinst”. 

Du kommer också att få en egen mäklare som ringer dig när det är dags att föra en investering igen. Detta så att du kan tjäna ännu mer pengar med deras fantastiska plattform. Att se sina investeringar växa gör att många känner sig mer lockande att göra större investeringar hos Bitcoin Revolution. 

Men varje insättning du gör är samma sak som att bara ge bort dina pengar till en främling. 

5. De kommer att ringa dig igen

Personerna bakom Bitcoin Revolution kommer inte att sluta ringa dig, utan du kommer att få samtal efter samtal. De kommer att försöka att pressa dig på ännu mer pengar och göra större investeringar i deras system. Det är heller inte ovanligt att du kommer att få samtal mitt i natten eller väldigt tidigt på morgonen. 

Det är inte heller ovanligt att personer har helt fått byta nummer eftersom samtalen inte slutar och det heller inte går att blocka deras nummer. 

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Tragiskt nog kommer du aldrig att få tillbaka dina pengar när du väl har gjort en insättning hos Bitcoin Revolution. Dina pengar kommer att försvinna sekunden du gör en insättning, och det finns ingen chans att du får dessa tillbaka.

Bitcoin Revolution kommer att sluta att kontakta dig när du vill ta ut dina vinster. Eller så kommer de att säga att hela din investering blev förlorad. Den enda gången du kommer att höra från Bitcoin Revolution igen är om de vill be dig för en till investering. 

Personerna bakom Bitcoin Revolution är inte bosatta i Sverige, vilket gör att det är svårt att hitta dom. Så trots om du gör en polisanmälan finns det inte mycket du kan göra för att få tillbaka din investering. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Öppna ett konto hos eToro i stället

För dig som vill göra trading och handel med Bitcoin och kryptovaluta finns det sätt att göra detta utan att förlora alla dina pengar. Det är viktigt att komma ihåg att det finns risker med krypto handel. Istället för sidor som Bitcoin Revolution borde du öppna ett konto hos eToro. Det är en säker handelsplattform som dessutom är reglerad. Du kan också öppna ett demokonto där du kan lära dig hur krytohandel fungerar. 

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin Revolution Bedrägeriet

Det är viktigt att skydda dig mot bluffar som Bitcoin Revolution. När det kommer till bedrägerier online borde du vara kritisk till det mesta. 

 • Kolla alltid upp sidor noggrant innan du gör en investering
 • Läs inte bara en – utan flera artiklar
 • Kolla alltid upp att deras licens är äkta
 • Om det låter för bra för att vara sant är det nog det
 • Ge inte ut personliga detaljer till något du inte är helt säker på 

Alla som påstår ha ett avancerat system som du kan använda dig av ljuger, eftersom det inte finns ett system som fungerar på detta sättet. Bitcoin Revolution vill inte att du ska granska deras hemsida. De hoppas på att du direkt gör en investering och inte direkt tänker efter. De är därför smarta med sin marknadsföring. Så det är viktigt att du är smartare än Bitcoin Revolution. 

Bara en av många bluffar på nätet

Bitcoin Revolution är bara en av många bluffar som säger sig vara den bästa för användare som vill investera i kryptovaluta. Tyvärr byter dessa bluffar ofta namn och det finns mycket som har bevis på att det är samma person bakom flera av dessa bluffar. Anledningen till att de ofta ändrar namn är att förhindra recensioner som våran.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Läs gärna igenom vår FAQ sektion för att veta mer om Bitcoin Revolution bluffen. 

Hur vet jag om en sida är en scam?

Att en sida är scam finns det flera tecken på. Att de använder sig av ett avancerat handelssystem är ett av de första tecken på att en sida är scam. Det är möjligt att tjäna pengar på Bitcoin, men inte via en avancerad handel robot. Tänk så här – om det vore möjligt hade inte alla gjort det då? Om du vill investera i Bitcoin finns det sätt att göra detta, men du måste lära dig hur det fungerar.

Vad kan jag göra för att få tillbaka pengarna?

Du kan göra en polisanmälan, men tyvärr kommer detta inte att leda till att du får tillbaka dina pengar. Personerna bakom Bitcoin Revolution är inte baserade i Sverige, utan i andra länder vilket gör det svårt för polisen att hitta dom. 

Vilka sidor har licenser och är säkra?

Förutom eToro finns det många andra säkra handelsplattformar som du kan använda dig av för att göra en investering. Alla har licenser som du också kan kolla upp noggrant. Några andra säkra alternativ är Binance och Avanza. 

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77