Bitcoin Loophole Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Bitcoin och annan kryptovalutor har idag blivit favoriter hos bluffare världen över. Bluffarna har också blivit allt mer populära genom Sverige och allt fler människor blir lurade på sina pengar. En är Bitcoin Loophole Bluff som är designad på att lura dig på så mycket pengar de bara kan. Din investering med Bitcoin Loophole kommer att försvinna och du kommer aldrig att se dina pengar igen.

Bitcoin Loophole säger sig ha ett avancerat handelssystem där avancerade handel robotar vet när det är dags att handla Bitcoin och annan kryptovaluta. Istället är det en Bitcoin Loophole scam som innebär att du kommer att förlora alla dina pengar som du har investerat. Så fort du har gett ut dina detaljer kommer du också att få konstanta telefonsamtal och email.

Istället för att förlora dina pengar med Bitcoin Loophole kan du istället köpa kryptovaluta tillsammans med den säkra tjänsten eToro. Det är en reglerad tjänst där du inte kommer att förlora alla dina pengar.

Om du vill veta mer om hur du ska skydda dina pengar mot ett Bitcoin Loophole bedrägeri läs igenom vår recension. Vårt mål är att hjälpa dig att upptäcka bluffar som Bitcoin Loophole och skydda dina pengar.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin Loophole Scam? Visst!

Att Bitcoin Loophole är en scam finns det ingen tvekan om, trots att de kommer att få dig att tro att det är ett äkta sätt att tjäna pengar. Bitcoin Loophole vänder sig mot desperata människor som vill tjäna pengar snabbt. Detta är vad Bitcoin Loophole lovar sina användare – att du kan tjäna tusentals väldigt snabbt.

Bitcoin Loophole använder det faktum att många inte förstår hur kryptovaluta fungerar till deras fördel. Det har funnits många historier om människor som har blivit rika med Bitcoin. Detta använder Bitcoin Loophole till sin fördel, och arbetar hårt för att lura in dig att göra en investering. Det går att tjäna pengar tillsammans med Bitcoin, men detta är inte tillsammans med Bitcoin Loophole. 

Deras löfte är att du kommer att bli rik snabbt och att du själv inte behöver att göra något. Deras system är avancerat och sköter allt åt dig. Men Bitcoin Loophole är en scam och du kommer aldrig att få dina pengar tillbaka.

Stora löften om att bli rik

Att tjäna pengar enkelt är något som många har stora drömmar om och Bitcoin Loophole lovar att detta är möjligt. Det är många idag som är desperata efter att tjäna snabba pengar och Bitcoin Loophole säger att detta är möjligt. De använder sig av avancerade ord och stora löften för att locka in människor till deras system. Det är speciellt lockande för människor som inte förstår hur Bitcoin och andra system fungerar.

Hur de säger att Bitcoin Loophole ska funka

Bitcoin Loophole säger att de använder sig av avancerade handel robotar för att du ska bli rik snabbt. Det är ett avancerat system där allt du behöver att göra är en insättning på 250 euro för att du ska komma igång. 

De säger att det är en liserad och registrerad tjänst och att många människor redan har blivit rik på denna tjänsten. Det är en avancerad algoritm som vet när det är dags att göra investeringar med Bitcoin och annan kryptovaluta.

Enligt Bitcoin Loophole finns det chansen att vinna 10 000 dollar i veckan om du har tur. Men alla som använder sig av Bitcoin Loophole blir garanterade rika och tjänar alltid tillbaka den investering de har gjort. Det är speciellt en bra plattform för de som behöver extra pengar men helt enkelt inte har tiden för ett extra jobb.

Bitcoin Loophole menar att du själv inte behöver göra något, utan du behöver som mest spendera 20 minuter om dagen med deras system.

Avancerade handel robotar

Bitcoin Loophole marknadsför sig som en automatiserad handelsplattform för Bitcoin och annan kryptovaluta. Det är intelligenta handel robotar som har blivit programmerade med en avancerad algoritm för att veta när det är dags att göra en investering. De vill att du ska tro att deras system hanterar transaktioner och handlar snabbare än andra system som eToro.

Detta är hur Bitcoin Loophole säger att deras system fungerar, men sanningen är att det är en scam. Det finns inte avancerad handel robotar, utan det är istället bara ett välfungerat system där du kommer att förlora hela din investering.

Hur det egentligen fungerar med Bitcoin Loophole

Sekunden du gör en insättning hos Bitcoin Loophole kommer du att förlora dina pengar. Hela deras system är baserat på en lögn och du kommer aldrig att få dina pengar tillbaka igen. De är smarta och använder sig av ett smart handelssystem för att du ska tro att dina pengar faktiskt blir investerade.

Inget av detta är sant, utan det är bara en väl designad scam som är till för att du ska förlora dina pengar. Vårt mål är att hjälpa dig att förstå hur en bluff som Bitcoin Loophole fungerar. Vi vill göra det enkelt för dig att förstå varför det är viktigt att du undviker sidor som Bitcoin Loophole.

Bitcoin Loophole – För bra för att vara sant

Trots att det kan kännas lockande att använda dig av Bitcoin Loophole är sanningen att det är alldeles för bra för att vara sant. Det går inte att bli rik snabbt och enkelt som Bitcoin Loophole säger, utan istället är det hela ett bedrägeri. 

Det finns ingen handel robot som fungerar på detta sättet. Att handla med krypto och Bitcoin kommer alltid med stora risker. Det är helt enkelt alldeles för bra för att vara sant. Att något är för bra för att vara sant är ännu ett tecken på att något är en bluff.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Hur Bitcoin Loophole Försöker att Lurar Dig

Hur fungerar då Bitcoin Loophole bluffen? Varför går folk fortfarande på bluffen och “investerar” sina pengar. Sanningen är att Bitcoin Loophole använder sig av väldigt smart marknadsföring. Falska recensioner och omdömen från tidigare användare. Bitcoin Loophole använder sig även svenska kändisar för att du ska känna dig trygg att göra en investering med Bitcoin Loophole.

Bitcoin Loophole är en scam som har pågått under många år. Detta betyder att de väl förstår hur en bluff fungerar och hela tiden utvecklar sin bluff att bli bättre. Bitcoin Loophole låter som en trovärdig bluff, vilket är varför så många går på bluffen och förlorar sina pengar.

Falsk marknadsföring

Det är genom smart (och falsk) marknadsföring som Bitcoin Loophole får in sina kunder. De använder sig av recensioner som hamnar högt upp i en google sökning. Bitcoin Loophole gör detta för att de inte vill att du ska leta vidare om deras bluff. Istället vill de att du ska tro på den första recensionen som du hittar. Det är Bitcoin Loophole själva som ligger bakom de recensioner som finns att hitta online.

De har skapat hemsidor som är designade för att lura dig att tro att Bitcoin Loophole är en säker tjänst.

Utnyttjar svenska kändisar mot deras vilja

Ett annat sätt de försöker att dra in dig till deras bluff är genom att använda sig av svenska kändisar. Detta är så att du ska känna dig säker med dina tjänster. Det är enkelt att känna dig trygg tillsammans med Bitcoin Loophole då det finns svenska kändisar som också har använt sig av tjänsten. Men det finns faktiskt inga kändisar som har använt sig av Bitcoin Loophole, utan det är också en lögn.

Bitcoin Loophole Filip Hammar är speciellt en svensk kändis som har blivit använd i denna scam. Det finns flera artiklar som säger att han har använt sig av tjänster som Bitcoin Loophole för att bli rik. Han har valt att polisanmäla händelsen, men tyvärr har detta inte förändrat något. 

Andra kändisar som Bitcoin Loophole har använt:

 • Daniel Ek
 • Camilla Läckberg
 • Stefan Löfven 
 • Stefan Persson

Annonser och falska profiler på social media

Många stöter på detta Bitcoin Loophole bedrägeri på sociala medier. Det är speciellt vanligt att det sker på sidor som Facebook och det har också blivit allt mer vanligt att det förekommer. Bitcoin Loophole använder sig av “Targeted marketing” för att du ska göra en insättning. Annonserna är riktade mot människor i en viss ålder och vissa områden.

Under annonsen finns också falska profiler som berättar att Bitcoin Loophole är en säker tjänst och att de själva tjänar pengar via deras system. Kommentarer om att Bitcoin Loophole är falskt blir borttagna.

Recensioner och falska omdömen

Det finns sidor som enbart är dedikerade till att göra recensioner om sidor som Bitcoin Loophole. Som säger sig vill kunna hjälpa dig att bli rik, eftersom så många människor redan har blivit det. Det är lätt att tro att dessa recensioner är ärliga, och är till för att hjälpa dig.

Sanningen är istället att Bitcoin Loophole ligger bakom dessa recensioner för att få dig att tro på att det är möjligt att bli rik genom deras hemsida. På recensionen berättar personen att de själva har blivit rika genom att testa denna sidan. Att det är en reglerad tjänst, vilket den inte är, och att den är säker att göra en insättning på. Detta kommer att göra det svårare för människor att hitta äkta information om den skam som Bitcoin Loophole utsätter sina användare för.

Inte enbart är det falska recensioner som du måste hålla koll på, utan det är även falska omdömen. Detta fungerar på samma sätt som recensionerna gör. Det finns Bitcoin Loophole omdöme som berättar om hur de tjänade tusentals på bara några timmar genom att använda Bitcoin Loophole.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

1. Registreringen hos Bitcoin Loophole

På deras hemsida finns det historier om människor som har blivit rika tillsammans med Bitcoin Loophole. Det finns också videos som förklarar hur deras hemsida fungerar, och varför du kan bli rik på Bitcoin Loophole. 

Personerna bakom Bitcoin Loophole har gjort det enkel att skapa ett konto. Bitcoin Loophole vill att du ska göra en insättning direkt och inte tänka efter och ändra dig.

Det går till på följande sätt:

 1. Du besöker hemsidan hos Bitcoin Loophole
 2. Du fyller i dina personliga detaljer som email, telefonnummer och namn
 3. Du verifierar dina detaljer tillsammans med ditt Bank ID
 4. Du gör en insättning 

När du har gett ut dina personliga detaljer till Bitcoin Loophole kommer du att börja att få både samtal och mail som aldrig kommer att sluta.

2. Dom bakom Bitcoin Loophole Ringer dig minst 50 gånger

Så fort du har gett ut dina personliga detaljer kommer att samtalen att börja. Du kommer att få minst 50 samtal från personerna bakom Bitcoin Loophole om att göra en investering i deras smarta system. 

Det är heller inte enbart samtal från Bitcoin Loophole du kommer att få, utan det är även samtal från andra företag. Bitcoin Loophole säljer nämligen dina detaljer vidare – allt för att tjäna ännu mer pengar på dig. Det är heller inte enbart telefonsamtal som du kan förvänta dig, utan även massor av mail från både Bitcoin Loophole och andra sidor.

När de först kontaktar dig kommer de att förklara allt kring Bitcoin Loophole och be dig göra en insättning. De kommer att vara trevliga och förklara varför Bitcoin Loophole är det rätta valet för dig, och varför du kommer att bli rik tillsammans med deras investering. 

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

När de bakom Bitcoin Loophole ringer dig vill de att du minst ska investera 250 Euro, cirka 2500 kronor, i deras fantastiska system. Det är enbart 250 euro som krävs för att du ska kunna göra stora investeringar. Bitcoin Loophole kommer att försöka pressa dig på att göra en större investering, närmare 1000 euro, vilket är nästan 10 000 kronor. De kommer att gå över alla fördelar som finns med Bitcoin Loophole och varför en investering är det bästa för dig.

4. När du sätter in pengar i Bitcoin Loophole

När du gör en insättning hos Bitcoin Loophole kommer du att få tillgång till deras avancerade handelsplattform för att följa dina investeringar. I början kommer allt gå bra och du kommer att “tjäna” stora pengar från Bitcoin Loophole. Du kommer att se din lilla investering att växa, vilket klart gör det enklare att göra större investeringar. 

Allt som krävs från ditt hål är en investering och du behöver inte spendera mer än 20 minuter själv om dagen på Bitcoin Loophole. Om du gör en tillräckligt stor investering kommer du också att få tillgång till en egen mäklare.

Din mäklare kommer att vara i konstant kontakt med dig för att berätta när det är dags att göra nya investeringar för att du ska få så mycket pengar tillbaka som möjligt. 

5. De kommer att ringa dig igen

Samtalen från Bitcoin Loophole kommer att fortsätta och fortsätta. De kommer även att ringa dig mitt i natten och tidigt på morgonen. Personerna bakom Bitcoin Loophole är inte baserade i Sverige, utan i andra länder. De har dessutom ett eget callcenter så att de kan fortsätta att ringa dig om och om igen. 

Tyvärr finns det inte mycket som du kan göra för att de ska sluta att ringa dig. Även om du blockar deras nummer kommer de att fortsätta deras samtal eftersom de kan ändra deras nummer. De kan också ringa från hemliga nummer. Det har tyvärr lett till att personer som har gett ut sina detaljer har fått ändra både telefonnummer och email för att få samtalen att sluta. 

Bitcoin Loophole vill hela tiden pressa dig till att göra större investeringar. De menar att detta är för att du kommer att tjäna mer pengar. 

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

När det är dags att ta ut dina vinster kan du bli bemött på ett trevligt sätt i början. De kommer att försöka att övertala dig att behålla dina vinster i Bitcoin Loophole. Om du vill ta ut dina vinster från Bitcoin Loophole kommer de att be dig att skicka in mer detaljer, som körkort och liknande. Efter det kommer du inte att höra från Bitcoin Loophole igen. 

Det kommer heller inte att göra något för att få dina pengar tillbaka. Dina pengar kommer att vara förlorade och allt du kan göra är en polisanmälan. Den enda gången som Bitcoin Loophole kommer att ringa dig är när de vill att du ska göra en ny investering. 

Öppna ett konto hos eToro i stället

Att handla Bitcoin och kryptovaluta är avancerat och det kräver att du har kunskap kring hur du ska göra detta. Därför erbjuder eToro dig chansen att öppna ett demo handels konto för att lära dig krypto handel. eToro är en reglerad tjänst som har varit säker ett säkert val under många år. 

Fördelar med eToro:

 • Reglerad av finansinspektionen
 • Minsta insättningen är 100 Euro
 • Personlig hjälp och kundtjänst som är öppen dygnet runt

Det finns inga falska löften hos eToro utan de hjälper dig att förstå hur handel med kryptovaluta fungerar. Det finns dessutom tydlig information om att det finns risker att handla med kryptovaluta. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin Loophole Bedrägeriet

Bitcoin Loophole är en av många scam sidor som försöker att locka dig att göra en investering i Bitcoin. Deras marknadsföring riktar sig speciellt mot människor som vill tjäna pengar snabbt, inte har erfarenhet av Bitcoin och aldrig har gjort en investering i Bitcoin innan. De vänder sig också till desperata människor som vill hitta sätt att tjäna pengar snabbt. Bitcoin Loophole förstår marknadsföring och vet hur de ska få dig att trilla rätt in i deras fälla.

Ett tecken på att något inte stämmer och är ett bedrägeri är att det låter alldeles för bra för att vara sant. Bitcoin Loophole är alldeles för bra för att vara sant. Att kunna bli rik genom en liten investering låter kanske som en bra plan när du först läser det, men du kommer att förlora dina pengar.

När du ser annonser om att investera i kryptovaluta är det viktigt att du läser igenom detta noga innan du gör en insättning. 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Går det att få pengarna tillbaka med en polisanmälning?

Tyvärr går det inte att få tillbaka pengarna från Bitcoin loophole även om du gör en polisanmälning. Du borde göra en polisanmälning så att det finns ett bevis på att du har gjort det, och för att varna andra för denna scam. Men tyvärr kommer du inte att kunna få pengarna tillbaka. Har du redan gjort en insättning är det tyvärr för sent.

Hur kollar man bäst upp licenser för mäklare?

Alla mäklare som är reglerade har ett eget nummer på deras hemsida. Du kan sedan kolla upp detta via licensen från hemsidan. Dessa ska stämma överens. Om det inte finns ett licensnummer på hemsidan kan du vara säker på att detta är en bluff. 

Hur vet man att en artikel om kändisar är fejk eller äkta?

Gör en sökning kring namnet från personen och kolla deras personliga hemsida för information. Många av dessa kändisar som har blivit använda har valt att polisanmäla att deras namn har blivit använt. Det är också därför de börjar att använda sig av allt fler nya kändisar för att använda bluffen. 

Vad finns det för tecken på att Bitcoin Loophole är en scam?

En sak du alltid borde tänka på är att om något låter för bra för att vara sant är det för det mesta detta. Att investera dina pengar är en stor sak, därför är det viktigt att du inte blir lurad. 

Vad finns det för tecken på att Bitcoin Loophole är en scam?

Alldeles för många tyvärr. Det kommer alltid att finnas bedrägeri på nätet, men eftersom kryptovaluta har blivit populärt finns det nu idag allt fler sidor som Bitcoin Loophole. Tyvärr är Bitcoin Loophole bara en av många bedrägeri, och dessa ändrar ofta namn för att undvika att du hittar information om det är sant eller inte. 

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77