Bitcoin Circuit Bluff – OBS – Bedrägeri!

Det går knappt att undvika kryptovalutor – och speciellt då Bitcoin som är den mest populära på marknaden idag. Vi har alla hört historien om hur folk har blivit rika över att investera sina pengar i Bitcoin. Det går utan tvekan att tjäna stora pengar på Bitcoin, men tyvärr finns det också scam sidor som sprids över social media. En av dessa är Bitcoin Circuit Bluff som kommer att leda till att du förlorar alla dina pengar som du valde att investera. 

Bluffar som Bitcoin Circuit har blivit allt vanligare att se på sociala medier, speciellt på Facebook. Det är falska artiklar som berättar om kända personer och även vanliga människor som har blivit miljonärer med deras unika handelssystem. Bitcoin Circuit är bara en av många sidor som bedriver bluffen. Det har tyvärr blivit allt mer vanligt att se scam sidor som försöker lura dig att göra en investering i Bitcoin. Det går självklart att tjäna pengar på kryptovalutor, men inte via Bitcoin Circuit bedrägeri. När du gör en insättning kommer du aldrig att få tillbaka dina pengar.

Du kan istället göra en insättning via Capital.com som är en säker CFD mäklare. eToro är dessutom reglerad av strika EU-regleringar så dina insättningar är alltid säkra, så du har inget att oroa dig för.

Vi har sammanställt en Bitcoin Circuit recension för att hjälpa dig. Vi vill hjälpa dig att undvika att bli lurad på dina pengar, och guida dig i rätt riktning om du är intresserad av att göra äkta investeringar i Bitcoin.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin Circuit Scam? Visst!

Bitcoin Circuit är en scam sida som har ett mål – att sno dina pengar från dig. Sekunden du gör en insättning hos Bitcoin Circuit förlorar du dina pengar, och det kommer inte finnas en chans att du får dessa tillbaka. De använder sig även av svenska kändisar för att marknadsföra sin bluff. Bitcoin Circuit menar att deras datorsystem är avancerat och att med Circuit Bitcoin, som det ibland också kallas, kommer du att kunna tjäna pengar inom 24 timmar.

Du blir lovad att din investering kommer att mer än dubblas – väldigt snabbt dessutom. Bitcoin Circuit lovar att du minst kommer att tjäna 1300 dollar – om dagen. Kanske låter alldeles för bra för att vara sant? Att kunna bli en miljonär genom ett avancerat datorsystem? Det är precis vad det är – för bra för att vara sant och vi vill skydda dig mot denna bluffen. 

Dina pengar kommer att försvinna och du kommer inte att höra från Bitcoin Circuit igen – om de inte vill ha mer pengar av dig. 

Hur de säger att Bitcoin Circuit ska funka

Bitcoin Circuit vill att du ska tro att deras system är det absolut bästa i världen. Det finns inga problem, utan allt funkar otroligt smidigt. Allt som krävs för att du ska börja ditt Bitcoin Circuit konto är att du gör en investering på enbart 250 euro. Det kanske inte alls låter som mycket pengar – speciellt inte när det finns chansen att få otroliga summor av pengar.

Enligt Bitcoin Circuit fungerar deras system genom smarta handel robotar som gör investeringar i Bitcoin när tiden är rätt. Dessa vet sedan också när den bästa tiden är att sälja valutan. Du kan själv följa detta via deras handelsplattform som är användarvänlig, tillsammans med en hjälpsam kundtjänst. Personerna bakom Bitcoin Circuit fortsätter även att ringa dig för att berätta hur det har gått med din investering.

Allt verkar rätt bra – tills du antingen vill ta ut vinsterna, eller tills du inte har mer pengar som du kan investera i Circuit Bitcoin. Då kommer du inte längre kunna få tag i personerna bakom Bitcoin Circuit. 

Vad som egentligen händer när du investerar

Om du gör en insättning är det för sent och du kommer aldrig att se dina pengar igen. Circuit Bitcoin kommer att använda dina pengar och det finns inte en chans för dig att få dessa tillbaka. Det går till personerna bakom bluffen, och ofta spelas pengarna direkt bort. Allt som sker däremellan – handelsplattformen och kontakten med din mäklare är enbart för att du ska göra en större insättning.

Sättet Circuit Bitcoin tjänar pengar är genom att deras investerare hela tiden gör större insättningar. Det finns mer information ute idag om dessa bluffar, vilket gör det lite svårare för Bitcoin Circuit att lura människor. De som blir lurade är ofta pensionärer eller personer som aldrig tidigare har gjort en investering i Bitcoin 

Hur Bitcoin Circuit Försöker att Lurar Dig

Bitcoin Circuit är smarta och använder sig av flera olika marknadsföringssätt för att få dina pengar. De har erfarenhet av att lura människor på pengar då de har gjort detta under flera år. Tyvärr kommer bluffar som dessa fortsätta, så det är viktigt att du förstår hur du undviker det. Bitcoin Circuit använder sig av ett flertal olika sätt för att lura till sig kunder till deras bluff plattform.

Annonser och fejk konton på sociala medier

en iphone med facebook

Det är på sociala medier de flesta kommer över information kring Bitcoin Circuit. Det är genom annonser som de har betalt för som för det mesta enbart är riktade till vissa målgrupper. Detta gör det enklare för Bitcoin Circuit att lura kunder. Facebook är sida där det förekommer mest fejk annonser om Bitcoin Circuit. Det handlar om artiklar som sprids där det står att en svensk kändis har blivit rik på Bitcoin. 

Under denna artikeln kommer det att finnas kommentarer från användare som säger att de har använt sig av Bitcoin Circuit sedan innan. De förklarar att de trodde först att det var en bluff, men de bestämde sig för att ta en risk och testa det. Alla har enbart positiva upplevelser om att använda Bitcoin Circuit. Detta är ett falskt Bitcoin Circuit omdöme. Personerna bakom profilerna är alla personer som är del av bluffen. Det är fejk konton som ser äkta ut – detta eftersom personerna bakom bluffen har lagt ner ett stort jobb på att skapa en illusion.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Använder sig av kändisar som marknadsföring

Ett annat vanligt sätt Bitcoin Circuit försöker att locka nya investerare är genom att använda sig av svenska kändisar. Detta är genom falska nyhetsartiklar som ser äkta ut. Det ser ut som det kommer från tidningar som Aftonbladet, och en faktiskt intervju med olika kändisar. Bitcoin Circuit Filip Hammar är speciellt vanligt att se under sådana recensioner.

Andra svenska kändisar som används:

 • Zlatan
 • Kenza
 • Camilla Läckberg
 • Leif GW Persson
 • Steffo Thörnqvist
 • Per Gessle
 • Jan Guillou

Det är viktigt att poängtera att ingen av dessa har använt sig av Bitcoin Circuit. Många har även valt att polisanmäla och anlita advokater.  Utan detta är återigen en scam för att du ska lita på Bitcoin Circuit och göra en insättning. Många som har gjort insättningar hos Bitcoin Circuit har berättat att de litade på de svenska kändisarna. 

Falska recensioner

Vårt mål med vår recension av Bitcoin Circuit är att hjälpa dig att förstå att det är en bluff. Det finns tyvärr recensioner på google som föreslår att Bitcoin Circuit inte alls är en bluff. Utan att alla andra recensioner har fått det fel. Det är hemsidor som även ser äkta ut, och som även har annan information på hemsidan. Detta är återigen personerna bakom bluffen som ligger bakom dessa recensionerna.

1. Registreringen hos Bitcoin Circuit

När du har klickat på annonsen tar det dig till Bitcoin Circuit hemsida och du måste då starta ett konto. Att skapa ett konto är rätt enkelt. Du måste fylla i personliga detaljer som email, telefonnummer, ditt namn och sedan verifiera detta med ditt Bank ID. Så fort du har gjort detta har Bitcoin Circuit dina detaljer. Det är då samtalen och skräpposten kommer att börja.

Under registreringen är det också en klocka som tickar ner. Den är designad för att stressa dig att göra en insättning så du kan börja att tjäna pengar med Bitcoin direkt. För att starta ditt Bitcoin Circuit konto måste du minst göra en insättning på 250 euro.

2. Dom bakom Bitcoin Circuit Ringer dig minst 50 gånger

När du har gett ut dina detaljer kommer någon från Bitcoin Circuit att ringa dig nästan direkt. De kommer heller inte att sluta ringa dig, utan du kommer att få mer än 50 samtal. Personen som ringer dig kommer att välkomna dig till Bitcoin Circuit och förklara hur det går till. De kommer att berätta om fördelarna kring Bitcoin Circuit och varför du borde göra en ännu större insättning.

Det är däremot inte enbart Bitcoin Circuit som kommer att ringa dig. Utan det kommer också att vara andra scam företag som ringer dig. Detta för att personerna bakom Bitcoin Circuit kommer att sälja vidare din information till andra företag. Vilket klart innebär att samtalen bara kommer att fortsätta och fortsätta.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

När de ringer dig kommer de att be dig göra minst en insättning på 250 euro – om du inte redan har gjort det. Däremot är de inte nöjda där, de kommer att förklara att det är bättre om du gör en större investering. Ofta mer sidor som dessa dig om en insättning på minst 1000 euro – så runt 10 000 kronor. De kommer att förklara att det är bättre att du gör en större investering, för då kan du tjäna mer pengar.

4. När du sätter in pengar i Bitcoin Circuit

När du har gjort en insättning hos Bitcoin Circuit kommer du få tillgång till deras avancerade handelssystem. Du kan komma åt detta systemet antingen via din dator eller via en app. Det verkar som att dina pengar faktiskt används till att köpa och sälja Bitcoin. Det är handels robotarna som bestämmer när det är rätt eller fel att göra en investering. Om du gör en tillräckligt stor investering kommer Bitcoin Circuit även ge dig en egen personlig mäklare. Du kan tillsammans med denna personen bestämma när det är bäst att göra insättningar.

Det är vad Bitcoin Circuit vill att du ska tro händer när du gör en insättning. Men när du har satt in dina pengar hos Bitcoin Circuit kommer dessa att spelas bort direkt, och du kommer aldrig att få tillbaka dina pengar igen.

5. De kommer ringer dig igen

software utvecklare som jobbar

Du kommer konstant att bli uppringd av Bitcoin Circuit för att göra nya insättningar så du kan fortsätta att göra vinster. För många känns det lockande då du redan de första 24 timmarna gjorde en vinst enligt deras handelsplattform. Om du bestämmer dig för att du inte vill göra mer insättningar då är det vanligt att personerna bakom Bitcoin Circuit hotar med att stämma deras offer på mycket pengar.

Bitcoin Circuit har ett eget callcenter vilket betyder att de bara kan fortsätta att ringa dig om och om igen. De har även ett stort team av anställda. Detta betyder också att de kan ringa från olika nummer, och därför är det inte möjligt att förhindra samtalen.

Det slutar tyvärr med att många som har lämnat ut sina detaljer måste byta telefonnummer för att få samtalen att sluta. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

6. Du kommer aldrig att se dina pengar igen

När du gör en insättning hos Bitcoin Circuit är dina pengar borta. Det finns inte en chans att du får dessa tillbaka. Tyvärr är pengarna redan bortspelade, eller gått till någon annans konto. Allt du kan göra är en polisanmälan, men ofta leder detta inte till något. Bitcoin Circuit är inte baserat i Sverige, vilket gör det extra svårt för den svenska polisen att hjälpa dig. 

7. Öppna ett konto hos eToro i stället

Om du verkligen är intresserad av att bli en Bitcoin investerare finns det många säkra handelsplattformar du kan använda dig av. eToro är en av dessa och är en säker mäklare som är reglerad av CySEC och BaFin. 

Vad är fördelarna med det?

 • Reglerad handelsplattform
 • Erbjuder ett demokonto
 • Ringer inte sina kunder
 • Alla transaktioner är skyddade
 • Minsta insättningen 100 euro
 • Du väljer vad du vill investera i själv

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin Circuit Bedrägeriet

Kunskap är det viktigaste när det kommer till att hålla dig säker från bedrägeri som finns på nätet idag. Bitcoin Circuit är smarta och har arbetat med denna bluffen under många år. Det gäller därför att alltid kolla upp allt noggrant. Gör inte en insättning om du inte är helt säker på att det är en reglerad hemsida. Om du gör en snabb googling kan du även snabbt få reda på om det är en scam eller inte. Finns det många artiklar och recensioner som menar att det är en bluff – då borde du lita på denna informationen. 

En sak du heller inte får glömma är att Bitcoin är en långvarig investering som du inte blir rik på över en natt. Det krävs kunskap och tålamod och du måste själv förstå marknaden. Om du förstår hur det fungerar att köpa kryptovaluta  då kommer du inte att kunna bli lurad. 

Om du ser en annons på facebook om Bitcoin Circuit eller en liknande sida kan du även rapportera detta till Facebook. Det gör det enklare att ta ner annonser som lurar människor. Trots att du kanske inte går på bluffen finns det en chans att någon annan gör det. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Vanliga frågor och svar (FAQ)

För att veta mer om vad det finns för bluffar läs igenom vår FAQ sektion. 

Hur många bluffsidor finns det?

Det finns hundratals av olika bluffsidor som fungerar precis som Bitcoin Circuit. Det finns även bevis som pekar på att många av dessa plattformar är precis samma, men bara med olika namn. Det viktigaste är att alltid kolla upp sidan noga innan du gör en insättning. 

Finns det risk med att investera?

Ja, det är viktigt att komma ihåg att det finns risker med Bitcoin och att investera. Så investera enbart om du har råd att förlora ditt kapital. 

Vad finns det för tecken på att en sida är en bluff? 

Det finns många tecken att hålla koll på för att skydda dig själv mot att råka ut från en bluff.
De säger att du kan tjäna tusentals på en dag
Det finns recensioner och omdömen som säger det är en bluff
Vad de erbjuder känns för bra för att vara sant
De ringer och jagar dig efter en insättning

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77