Bitcoin Evolution Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Fungerar Bitcoin Evolution verkligen? Går det att tjäna pengar på väldigt kort tid? Är det värt att starta ett nytt konto? Om du har planer på att göra en investering i Bitcoin Evolution vill vi stoppa dig redan här. Det är en Bitcoin Evolution bluff som kommer att leda till att du förlorar alla dina pengar. Det är tyvärr en scam som blir allt vanligare i Sverige, där kändisar används för att luta dig att skapa ett nytt konto. Fler människor världen över har blivit lurade av Bitcoin Evolution på stora pengar.

Bitcoin är den nya favoriten för bedragare att lura människor på. Bluffen går ut på att lura människor till att tro att de kan bli rika tillsammans med Bitcoin på ett snabbt och enkelt sätt. Du kan enligt Bitcoin Evolution börja tjäna redan inom 24 timmar på den första insättningen. Sanningen är att Bitcoin Evolution istället tar dina pengar sekunden du gör en insättning, utan en chans att få din investering tillbaka. 

Det går att investera i Bitcoin och andra former av kryptovalutor på ett säkert sätt utan att bli lurad av en scam. Capital.com är en pålitlig CFD-mäklare som dessutom är reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission. 

För att skydda dig mot bluffar som denna har vi sammanställt en Bitcoin Evolution recension med tydlig information om hur du upptäcker en bluff.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin Evolution Bluff Scam? Visst!

Evolution Bitcoin, som det också är känt som, är en bluff som har pågått under många år. De försöker att lura dig att skapa ett nytt konto så du kan börja tjäna pengar snabbt och enkelt. Det är istället en Bitcoin Evolution scam som får speciellt nya investerare att göra en insättning.

Direkt när du väljer att göra en insättning kommer dina pengar att försvinna och det finns ingen chans att få dessa tillbaka igen. Enligt Bitcoins chart kommer du att tjäna pengar redan inom 24 timmar tillsammans med deras avancerade handelssystem. Sanningen är istället att dina pengar spelas bort eller förflyttas direkt till ett nytt konto.

Vi ska förklara närmare hur Bitcoin Evolution bluffen fungerar.

Hur de säger att Bitcoin Evolution ska funka

Hur fungerar Bitcoin Evolution då? Enligt Bitcoin Evolution använder de sig av automatiserade handelsrobotar som använder sig av en avancerad algoritm som förstår kryptovalutamarknaden. De förstår när det är dags att att sälja, köpa och handla kryptovaluta. Evolution Bitcoin fungerar som en mäklare och tjänar pengarna åt dig, medan allt du behöver att göra är en insättning.

Du kan själv följa systemet och de automatiserade handeln robotarna gör all trading åt dig. För att tjäna pengar snabbt måste du enbart göra en insättning på 250 Euro. Hos Bitcoin Evolution kan du bli en miljonär snabbt och det är enkelt att tjäna pengar.

Om du tycker att detta låter för bra för att vara sant då har du rätt. Det är en bluff och alla pengar du investerar hos Bitcoin Evolution kommer du aldrig att få tillbaka.

Hur Bitcoin Evolution Försöker att Lurar Dig

Det finns många sätt att bli lockad in till deras Bitcoin Evolution bedrägeri. Personerna bakom Bitcoin Evolution har bedrivit bluffar under många och och vet hur de bäst lockar in människor. Att tjäna pengar snabbt är något som många drömmer om. Det är speciellt nya investerare och äldre som blir lockade att göra insättningar hos Bitcoin Evolution.

Bitcoin Evolutions använder sig av olika former av marknadsföring:

 • Annonser på Sociala medier
 • Falska annonser
 • Falska recensioner
 • Positiva omdömen från falska profiler 
 • Videos som förklarar varför Bitcoin Evolution är ett smart val
 • Artiklar om kändisar som har blivit rika med deras system.

Marknadsföring som lockar dig in

Bitcoin Evolution är smarta och är duktiga på marknadsföring. Sociala medier är där bluffen ofta börjar i form av annonser och positiva Bitcoin Evolution omdöme. Bluffen förekommer på olika sociala medier som:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • TikTok
 • Snapchat

Det kommer upp annonser om varför Bitcoin Evolutions är ett smart sätt att tjäna pengar tillsammans med Bitcoin och annan kryptovaluta. När du trycker på annonsen kommer du att komma till deras hemsida där det finns information om detta nya sätt att tjäna stora pengar. Det finns videos som förklarar varför Bitcoin är en smart investering, och varför Bitcoin Evolution fungerar.

Deras system är speciellt inriktade mot nya investerare som själva inte är så insatta i Bitcoin men fortfarande vill tjäna pengar. Tack vare deras avancerade system behöver du inte vara insatt och Bitcoin Evolution sköter allt annat åt dig.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Svenska kändisar utnyttjas i bluffen

För att locka in många människor till att använda Bitcoin Evolution finns det artiklar med information om svenska kändisar som har använt sig av deras tjänster. Bitcoin Evolution Filip Hammar är en svensk kändis som förekommit i bluffen. Detta är självklart mot hans vilja och han har valt att göra en polisanmälan.

Andra svenska kändisar som används i bluffen:

 • Camilla Läckberg
 • Stefan Persson
 • Zlatan
 • Linus Wahlgren

Det är heller inte enbart svenska kändisar som används av Bitcoin Evolution, utan kändisar världen över. Alla har valt att polisanmäla händelsen då deras namn används utan tillstånd. Tyvärr är det svårt för polisen att hitta personerna bakom bluffen då de använder sig av avancerade datorsystem. De är heller ofta inte bosatta i Sverige vilket gör det svårare för polisen att hitta personerna.  

Positiva omdömen och falska recensioner 

Det är inte alltid tydligt om Bitcoin Evolution är en bluff eller om det är något som är säkert att använda. När du först gör en sökning är det inte ovanligt att hitta positiva recensioner och omdömen om Bitcoin Evolution. Det är själv personerna bakom Bitcoin Evolution som ligger bakom dessa recensioner och omdömen. Det är för att locka dig till att tro att det faktiskt går att tjäna pengar snabbt på din investering.

Något annat som också har blivit allt mer vanligt är positiva omdömen från personer som säger att de själva gjorde en investering hos Bitcoin Evolution. Det är falska profiler som återigen är från människor som är bakom Bitcoin Evolution. 

1. Registreringen hos Bitcoin Evolution

Att använda Bitcoin Evolution är enkelt och det är speciellt enkelt att skapa ett konto. Det är ännu ett sätt att locka in allt fler människor att göra en insättning. Det finns tydlig information på deras hemsida om hur du enkelt öppnar ett nytt konto.

Att skapa ett konto hos Bitcoin Evolution går till på följande sätt:

 1. Fyll i dina personliga uppgifter som email, namn och telefonnummer
 2. Verifiera din mailadress
 3. Verifiera dig tillsammans med ditt Bank ID
 4. Gör din första insättning hos Bitcoin Evolution

2. Dom bakom Bitcoin Evolution Ringer dig minst 50 gånger

När de bakom Bitcoin Evolution ringer dig kommer de att förklara Bitcoin graph och hur du kan tjäna stora pengar. Direkt efter att du har skapat ett konto kommer en “expert” om Bitcoin att ringa dig och förklara hur Bitcoin Evolution fungerar. Oftast säger de att de ringer från länder som Storbritannien och förklarar om “Bitcoins value” och “Bitcoin Worth”.

Svarar du inte kommer de bara att fortsätta att ringa, om och om igen. Du kommer minst att få 50 samtal från Bitcoin Evolution. Det är heller inte enbart Bitcoin Evolution som kommer att ringa dig, utan även andra företag. Du kommer även att minst få 50 email från Bitcoin Evolution och andra företag.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

Bitcoin Evolutions kommer att förklara att du måste minst göra en insättning på 250 Euro för att komma igång. Detta är cirka 2500 kronor vilket kanske inte känns som en jättestor risk för många människor. Däremot kommer personerna bakom Bitcoin Evolution att försöka att övertala dig om att göra större insättningar. De kommer att rekommendera att du gör minst en investering på 1000 euro för att få ut så mycket som möjligt från din investering.

4. När du sätter in pengar i Bitcoin Evolution

När du gör din investering i Bitcoin Evolutions kommer du att få tillgång till deras handelssystem. I början kommer allt att gå bra med din investering hos Bitcoin Evolution. Din personliga mäklare kommer att kontakta dig och berätta vad nästa steg för dig är. Ju större insättningar du gör desto större vinster gör du. 

Mäklaren rekommenderar att du håller dina pengar säkra hos Bitcoin Evolution för att tjäna ännu större vinster. Du kan även ladda ner en app för att kunna följa din investering. 

5. De kommer att ringa dig igen

Samtalen från personerna bakom Bitcoin Evolution kommer fortsätta att ringa dig om och om igen. Du kommer att få flera samtal från Bitcoin Evolution som säger att ditt Bitcoin value har växt och din vinst fördubblats. De kommer att förklara för dig att du borde göra en större investering för att kunna köpa ännu fler Bitcoin. Desto högre insättningar du gör desto mer pengar kommer det att ge dig.

Personerna bakom Bitcoin Evolution kommer ringa dig om och om igen för att du ska sätta in pengar. De har ett eget callcenter vilket gör det enklare för dom att ringa dig om och om igen. Om du vill ta ut dina pengar eller inte göra fler insättningar kommer de att hota dig med stämning.

Samtalen från Bitcoin Evolution kommer inte att sluta, och många har fått ändra deras nummer efter att ha gett ut det. Det går inte heller att blockera numret de ringer ifrån eftersom de kan ringa från hemliga nummer.  

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

När du vill ta ut dina vinster kommer detta inte att vara möjligt. Antingen kommer personerna bakom Bitcoin Evolution säga att din vinst är förlorad, eller så får du inte tag på dom igen. Det finns också fall där människor har bett om sina pengar tillbaka, och de har skickat in ännu fler personliga detaljer. Gör inte detta. Det bästa du kan göra är en polisanmälan, men tyvärr är dina pengar borta för alltid. 

Om du någonsin hör från Bitcoin Evolution igen kommer de att be dig om mer pengar. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Öppna ett konto hos eToro i stället

Du kan göra investeringar på Bitcoin, men det är viktigt att komma ihåg att det alltid finns risker med kryptovalutor. Om du har råd att göra investeringar är det bättre att välja en svensk mäklare eller en säker och reglerad börs. 

eToro är en säker mäklare där du själv bestämmer hur du vill investera dina pengar. När du skapar ett konto kommer dina personliga detaljer alltid att vara säkra hos eToro. Det är en mäklare som följer strikta EU-regleringar. Det är också möjligt att skapa ett demokonto hos eToro för att testa om investeringar är något som fungerar för dig. 

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin Evolution Bedrägeriet

Ge aldrig ut personliga detaljer till sidor som fungerar som Bitcoin Evolution, och var alltid noga med att göra undersökningar om företaget. Nätet är vårt största vapen mot att skydda oss mot bluffar. Du kan enkelt kolla upp om ett företag faktiskt har en licens och om det finns recensioner som våra för att skydda dig.

Några saker som tyder på en scam: 

 • Låter det för bra för att vara sant är det oftast det
 • Att du kan bli rik på 24 timmar 
 • De använder sig av ett avancerat system 
 • De ringer från engelsktalande länder 
 • De ringer dig ofta och du får många mail 
 • Det finns ingen licens listad på hemsidan

Trots att det är lockande att tro på att du kan bli rik snabbt och utan stora insättningar kommer det alltid leda till att du förlorar dina pengar. 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

För mer frågor kring Bitcoin Evolution är det bara att läsa igenom vår FAQ. Vårt mål är att ge dig den kunskap du behöver för att hålla dig och dina pengar säkra. 

Vem ligger bakom bluffen?

Bedragare har alltid funnits och de följer hela tiden nya trender. Nu när Bitcoin och Kryptovaluta är populärt finns det många scam sidor kring detta. Det är personer som är baserade världen över som tjänar stora pengar på deras scam. Det finns mycket som tyder på att många sidor drivs av samma personer, men bara under olika namn. 

Kan man anmäla bluffen?

Du kan anmäla bluffen både till polisen men även till sidor som du ser att annonserna finns på. Tyvärr leder ofta polisanmälan inte till något, och speciellt inte att du får dina pengar tillbaka. Det har blivit allt fler anmälningar de senaste åren och ofta blir det inte ens en undersökning. 

Hur många bluffar finns det idag i Sverige?

Det finns tyvärr alldeles för många scam sidor i Sverige idag, och de blir allt mer populära. Det tillkommer nya bluffar hela tiden. Det är också vanligt att sidan ändrar namn för att du inte ska hitta recensioner som vår som säger att sidan är fejk. Bitcoin Evolution är bara en av många sidor som är designade på samma sätt. 

Hur man kan få sina pengar tillbaka? 

Tyvärr kommer du inte att få dina pengar tillbaka om du redan har gjort en insättning.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77