Bitcoin Future Bluff Eller Inte? 2022 Recension

För den som har hört talas om Bitcoin och kryptovaluta så har det säkert väckts ett litet intresse där någonstans – en nyfikenhet, något som kanske leder till att man sätter sig ner en dag för att lära sig mer. Det är i det här skedet som man måste vara lite försiktig. Det finns massor av bluff-företag där ute som försöker tjäna pengar på det ökade intresset i Bitcoin och kryptovaluta, och tyvärr är det väldigt troligt att man först kommer att trilla in hos en tjänst som Bitcoin Future. Bitcoin Future får allt att låta så enkelt, bra och snabbt, som om man skulle ha en faktisk möjlighet att bli miljonär på endast några timmar eller dagar. Hur pålitlig är en tjänst som Bitcoin Future? Svaret är att de inte alls är pålitliga, då det snarare handlar om en enda stor Bitcoin Future scam.

I den här artikeln så kommer vi att göra en djupdykning i allt man behöver veta om Bitcoin, om kryptovaluta, handel och om tjänsten Bitcoin Future, i syfte att inte bara upplysa om att det är en bluff, utan även att göra det enkelt att se vad det är som gör konceptet till rent lurendrejeri. Bitcoin Future går inte att lita på, och det ska vi förklara närmare samt gå igenom här nedan. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin future Bluff Scam? Visst!

När det gäller just Bitcoin Future så visar de alla tecken på att vara just ett bedrägeri från det att man först börjar läsa på om företaget, men för den som inte vet så mycket om kryptovaluta och Bitcoin så kan det vara svårt att urskilja de tecken som finns. Hemsidan är enkelt upplagd och ser riktigt inbjudande ut, och samma sak gäller för appen som går att ladda ner till både iOS-enheter (som exempelvis iPhone och iPad) och till Android, vilket är vad som kan vara lite lurigt. Många är de som trillar dit och som i slutänden får sina drömmar krossade samt att de förlorar sina pengar, vilket går att undvika om man vet vad man ska akta sig för.

Det är inte Bitcoin och kryptovaluta i sig som är problemet, då det faktiskt går att tjäna pengar på kryptohandel förutsatt att man tar hjälp av pålitliga tjänster som eToro. Det är däremot viktigt att inte falla för lurendrejeri och bluffar som endast vill åt användarens pengar, och det är tyvärr vad som kommer hända om man gör misstaget att förlita sig på exempelvis Bitcoin Future. Bitcoin Future är en scam, något som framkommer i vare tillförlitlig Bitcoin Future recension och Bitcoin Future omdöme, och ett det är ett företag som låter betydligt bättre än vad det är.

För bra för att vara sant

Storslagna löften om otroligt snabb lönsamhet är det första tecknet på att Bitcoin Future inte är så pass pålitliga som de vill få världen att tro, och deras så kallade “sales pitch” – det vill säga hur de drar in folk i sin scam – går ut på att måla upp en perfekt bild av hur man som helt vanlig person kan bli svindlande rik med endast en liten investering. Det är klart att det låter fantastiskt att kunna bli miljonär med endast några knapptryckningar – vem skulle inte vilja det? Tyvärr så är det inte sant, och att något låter så snabbt och enkelt talar för att det handlar om bluff och båg.

Hur de säger att Bitcoin future ska funka

Även om man aldrig tidigare har hört talas om Bitcoin Future så är det troligt att man förr eller senare kommer stöta på en annons någonstans på internet. Dessa annonser ser ofta ut att komma från kända hemsidor som Aftonbladet, och när man klickar så skickas man automatiskt vidare till Bitcoin Future och deras egna hemsida. Hemsidan i sig är väldigt enkel och man ser direkt en knapp där man har möjlighet att bli medlem. När man klickat sig vidare så ombeds man fylla i både namn, mejladress och telefonnummer, samt att skapa ett lösenord. Man möts även av en graf som ser väldigt spännande ut.

När man väl har blivit medlem så ska processen enligt Bitcoin Future vara väldigt enkel, någon som intygas av ett och annat Bitcoin Future omdöme både på hemsidan och i appen. Med en insats på minst €250 så ska därefter en handelsrobot ta över jobbet och investera dessa i Bitcoins och kryptovaluta. Processen är helt automatisk och sköts av en algoritm, och denna algoritm ska kunna fatta logiska och välberäknade beslut som på sikt ska göra investeraren rikt – och betydligt snabbare än vad andra metoder kan utlova.

Kort och gott så utlovar de följande:

 1. Enkel inloggning.
 2. Expertråd och hjälp.
 3. Möjligheter att tjäna miljoner snabbt.
 4. Inget behov av förkunskaper.
 5. Stora summor direkt in på kontot.

Det låter ju som en dröm att kunna tjäna tusenlappar efter bara någon dag! Men, hur mycket sanning ligger det i detta, och kan man verkligen lita på Bitcoin Future? Svaret är nej, trots att en och annan Bitcoin Future recension påstår det, man kan inte lita på en bluff som denna, och här nedan så kommer konkret information om anledningen till detta. En sak är att veta att något är ett bedrägeri, men det är alltid bra att även förstå varför.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Hur Bitcoin future Försöker att Lurar Dig

Hela bluffen som Bitcoin Future har satt ihop är egentligen en nästan exakt kopia av många andra Bitcoin-bluffar, och på många sätt så kan man säga att en scam som denna alltid tycks komma tillbaka, om och om igen, bara med olika namn. Det ledande är att de vill få den intresserade att tro att det inte krävs mer än en investering för att kunna bli miljonär, och att man själv inte behöver ha någon djupgående kunskap i kryptohandel och Bitcoin. Så är det ju såklart inte, då ingen skulle erbjuda enorma summor pengar till främlingar utan att främlingen i fråga skulle behöva göra en insats. Har man lite koll så brukar denna typ av bluffar vara enkla att genomskåda, men här kommer ännu fler tips på vad som gör det uppenbart att Bitcoin Future inte är någon mirakellösning för att bli miljonär.

Intetsägande grafer och bilder

En sak är hur Bitcoin Future själva får allt att låta, och en helt annan är hur det egentligen fungerar. En av de första sakerna man lägger märke till är den där grafen som visas direkt när man klickar in sig på hemsidan. Detta är ett typiskt trick för att få läsaren att tro att det handlar om ett något avancerat som man kanske inte själv har full förståelse för. Sanningen är dock egentligen den att grafen inte visar något speciellt. Det är endast en bild som sitter där i syfte att övertyga, och denna typ av trick är relativt vanliga. Bilderna och graferna fyller inget annat syfte än att luras och låta övertygande.

Statistik och procentenheter

Något annat man kan titta på är hur Bitcoin Future använder missvisande statistik och strategiska procentenheter för att få erbjudandet att låta ännu mer troligt. Algoritmen som deras app erbjuder ska ha en så kallad “success rate” – det vill säga ett antal framgångsrikt genomförda transaktioner – på 94.5%. Alla som har läst på om marknadsföring vet att ett ojämnt procentantal, som i det här fallet 94.5%, låter mer trovärdigt än exempelvis 95%. Detta bygger på både undersökningar och till viss del forskning. Att se ett sånt procentantal utlovas gör direkt att varningsklockorna börjar ringa, och det är något som än en gång pekar på att Bitcoin Future egentligen inte har särskilt mycket att erbjuda.

Bitcoin Future, Filip Hammar och andra kändisar

Att även Bitcoin Future använder sig av den gamla sedvanliga kändis-scammen är ingen hemlighet, då de ofta lägger ut reklam med ett känt ansikte, så att man ska känna sig bekväm i tron att en folkkär kändis använder sig av tjänsten, och att de kanske till och med har tjänat massor av pengar via den. Filip Hammar är en av de kända TV-profilerna som har gått ut och sagt att han inte alls har något med Bitcoin-tjänster som Bitcoin Future, och då blir man ju direkt misstänksam hur det kommer sig att de påstår detta. Det bakomliggande motivet är svårt att ta miste på – de vill framstå som trovärdiga och pålitliga, när de egentligen inte alls är det.

Överdrivet enkelt upplägg

Det är enkelheten i upplägget som tilltalar människor i alla åldrar, då det är lätt att känna sig insatt trots att man kanske egentligen inte är det. Bitcoin Future lägger upp informationen på ett otroligt enkelt sätt, och när man pratar med dem på telefon och via mejl så har de en förmåga att få allt att låta både enkelt och riskfritt. De intalar en att en investering är väldigt trolig att resultera i stora summor pengar, och innan man vet ordet av så har man kanske sagt ja och gått med på att släpp ifrån sig sina slantar.

1. Registreringen hos Bitcoin future

Det är nöstan löjligt enkelt att registrera ett konto hos Bitcoin Future. När man går in på hemsidan så finns det egentligen bara ett ställe att trycka på, och det är på knappen som skickar en vidare till inloggning och registrering. Väl där så ombeds man om att fylla i både namn, telefonnummer och mejladress, vilket ju då ger Bitcoin Future två olika sätt att ta kontakt på i framtiden, även om man väljer att inte göra en investering just när man går med. Kanske ångrar man sig efter att ha lämnat kontaktuppgifterna och så stänger man ner sidan (eller appen), men då är det tyvärr redan försent. Nästa steg kommer oundvikligen vara att de tar kontakt.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

2. Dom bakom Bitcoin future Ringer dig minst 50 gånger

Efter att man har lämnat sina uppgifter så börjar något som nästan liknar en form av jakt! De kommer ringa, mejla och höra av sig på alla tänkbara sätt, och om man tror att de ska ge upp efter ett tag om man väljer att inte svara alternativt lägga på när de ringer – ja då har man tyvärr fel. De kommer fortsätta att ringa. Strategin är nämligen att fortsätta med kontaktförsöken tills det att personen i fråga ger med sig. Kanske tänker man att okej, jag svarar den här gången, bara så att de slutar ringa. Då har de där sin chans att övertala, och de som ringer och mejlar kan vara förvånansvärt påtryckande och samtidigt övertygande.

Även för de som kanske väljer att svara och snällt tacka nej – det slutar inte där. Bitcoin Future kommer ringa igen, igen och igen, och oftast så ringer de från olika nummer (ibland från hela världen), vilket kan göra det väldigt svårt att undvika samtalen. De tar inte ett nej för ett nej, helt enkelt, utan ringer igen. 

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

Det handlar ju heller inte om några små summor de vill att man ska investera hos Bitcoin Future, och istället så pratar de mycket om hur det lönar sig att investera mer, samt hur mycket snabbare det kommer gå att bli rik på Bitcoins om man är villig att investera en större summa pengar. Ibland testar de först att be om en riktigt stor summa, ibland något i stil med €1000, och även om de flesta kanske tackar nej till detta så finns där en baktanke. Genom att först efterfråga en högre summa så får de den minsta insättningssumman – €250 – att plötsligt låta riktigt logisk och inte alls så hög som den faktiskt är. Allt Bitcoin Future gör är noggrant planerat, tro inte annat.

4. När du sätter in pengar i Bitcoin future

Det allra enklaste är nästan att göra en insättning hos Bitcon Future, och detta är ju helt enkelt för att de väldigt gärna vill åt folks pengar. Direkt efter att man har skapat ett konto i appen eller via hemsidan så kommer man få information skickad till sin mejladress, och samtidigt så erbjuds man att göra sin första insättning. Det är inte alla som gör det dock, men förvånansvärt många litar ändå på alla de falska recensionerna som ligger ute på nätet (ofta skrivna av betalda skribenter för att få Bitcoin Future att framstå som bra) och väljer att göra en insättning. Pengar kan man sätta in via både bankkort, PayPal, banköverföring och mer, och det tar endast några sekunder att göra misstaget att föra över en stor summa pengar till Bitcoin Future.

5. De kommer ringer dig igen

Många börjar ana ugglor i mossen när de ringer igen kort efter att man har gjort en insättning, då man då börjar inse att de inte kommer nöja sig med de pengar de redan har fått. Kanske har man redan investerat €250 och så ringer de igen! Och igen! De från Bitcoin Future kommer alltid att låta otroligt trevliga, glada och tillmötesgående, men det är en del av den scam de bedriver, som går ut på att få folk att känna sig bekväma nog för att vilja betala. Om du inte svarar så börjar processen om igen, med samma till synes outtröttliga kontaktförsök från hela världen.

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

De pengar som Bitcoin Future lyckades få tag i, det vill säga de pengar man satte in, kommer aldrig tillbaka igen och de kan man räkna som förlorade ganska direkt. Bitcoin Future kommer antagligen att komma med någon typ av förklaring till varför just den investeringen inte resulterade i några miljoner, eller vinster över huvud taget, och de kommer därefter förslå ytterligare investeringar som enligt dem då ska fungera bättre. De där första pengarna som sattes in är dock borta. Visst kan man försöka få tillbaka dem, och vissa väljer till och med att polisanmäla, men i de flesta fall så är det föga troligt att pengarna kommer återfås.

Öppna ett konto hos eToro i stället

Det är lätt att ge upp hoppet om en stabilare ekonomisk framtid när man läser om företag som Bitcoin Future, som endast är ute efter att lura folk på pengar, men det finns faktiskt pålitliga företag också om man är intresserad av att ge sig in i e-handeln med kryptovaluta och Bitcoin. Kanske har man hört talas om eToro, som är en tjänst som tar kryptovalutahandel på allvar, och som inte försöker ta orealistiska genvägar. Istället erbjuder eToro personlig hjälp och kontakt, och strategier som anpassas till varje individ. Inga tomma löften och orealistiska förväntningar, då eToro står för ärlighet och öppen kommunikation. Vill man tjäna pengar på Bitcoin så ska man hålla sig undan från sådant som Bitcoin Future, och istället vända sig till eToro.

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin future Bedrägeriet

För att undvika att bli lurad så gäller det kort och gott att läsa på innan man investerar pengar, samt att lära sig att vara källkritisk. Det kommer alltid finnas falska recensioner som talar bra om ett företag som inte alls är att lita på, så istället så ska man hålla utkik efter följande, som alla är tecken på ett bedrägeri.

 • Kändisar används som lockbete.
 • Annonser som tycks komma from kända hemsidor som Aftonbladet.se.
 • Kundomdömen som är alldeles för lika varandra.
 • Löften om att tjäna pengar på 24 timmar.
 • Det låter för bra för att vara sant.

Det är svårt att se skillnad på ett blufföretag och en tjänst man faktiskt kan lita på, så det är smartast att inte chansa, och att direkt välja företag som eToro som man vet är kontrollerade av finansinspektioner och säkra att använda.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Vanliga frågor och svar (FAQ)

För att få bättre perspektiv så tar vi upp ett par av de allra vanligaste frågorna kring just Bitcoin Future och kryptovaluta, så att man slipper kliva rakt in i deras fälla där man sedan oundvikligen kommer att förlora pengar.

1. Är det någon skillnad på Bitcoin Future och andra blufföretag?

Egentligen inte. Många av denna typ av företag existerar under flera olika namn, och de har en tendens att komma tillbaka under ett nytt namn om de någon gång avslöjas som en bluff. När man väl börjar läsa på så märker man snabbt att många av de företag för Bitcoins och liknade erbjuder ungefär exakt samma sak, med samma villkor och upplägg, och detta kan ibland bero på att samma personer ligger bakom.

2. Måste man vara myndig för att kunna gå med hos Bitcoin Future?

Ja, man måste vara över 18 år för att kunna gå med, då de endast är intresserade av personer som kan investera pengar hos dem.

3. Jag har blivit lurad av Bitcoin Future – är det någon mening att polisanmäla?

Många väljer att polisanmäla, och det är smart att göra det så att polisen får upp ögonen för vad som händer, och så att man kanske kan hindra att andra personer drabbas. Det är dock föga troligt att du kommer kunna få just dina pengar tillbaka, även om polisanmälan görs.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77