Crypto Legacy Pro Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Hos Crypto Legacy Pro så erbjuds man den lockande möjligheten att bli rik på kryptovaluta, och inte bara det utan även att bli rik snabbt! Det handlar om en bot som anayserar och spekulerar kring den handel och marknad som hänger ihop med just kryptovaluta, där man som användare ska kunna tjäna stora pengar utan någon som helst förkunskap. Låter detta lite för bra för att vara sant? Det är det också, då Crypto Legacy Pro tyvärr är en bluff.

Denna Crypto Legacy Pro recension kommer att gå igenom hur bluffen fungerar, hur man enkelt kan genomskåda denna typ av scam och varför man istället ska välja seriösa tjänster som eToro om man är intresserad av att ge sig in y kryptohandelns värld. Företag som Crypto Legacy Pro kommer inte att göra användaren rik, utan endast leda till förlorade pengar.

Är Crypto Legacy Pro Scam? Visst!

Det finns massor av olika tjänster på nätet för den som vill börja investera i kryptovayta och tjäna pengar på bland annat Bitcoin, men många av de här tjänsterna är inte legitima. Det handlar om blufföretag som endast är ute efter att lura godtrogna kunder på pengar, och Crypto Legacy Pro är tyvärr ett klockrent exempel. Här lovas man en enkel väg till att bli rik, där en handelsbot ska kunna göra smarta investeringar efter det att man själv har gjort en insättning, och där man ska kunna börja tjäna pengar nästan omgående.

Alla tecken på att det handlar om en scam finns, och varningklockor ringer redan när man ser hur de annonserar om riskfria investeringar i en handel som inte alls är riskfri. Crypto Legacy Pro utlovar guld och gröna skogar och en genväg till att ta sig stora steg närmare en stabilare ekonomi. Handel med kryptovaluta fungerar inte på det här sättet, och för den som väljer att lita på Crypto Legacy Pro så kommer det endast att sluta med att man blir lurad på pengar. Denna typ av scam använder sig av metoden att säga till kunden precis vad denne vill höra, och att utlova vad som nästan liknar ett mirakel. Det är lätt att falla dit då de vet precis vad de ska säga för att låta övertygande, men vår artikel går ner på djupet i syfte att syna detta Crypto Legacy Pro bedrägeri i sömmarna, för att förhoppningsvis förhindra att fler blir av med sina pengar.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Hur de säger att Crypto Legacy Pro ska funka

När man sätter sig ner för att läsa på om Crypto Legacy Pro eller när man lyssnar på vad deras medarbetare berättar, ja då låter det som om man ska kunna tjäna stora pengar riktigt snabbt! Allt man behöver göra är att skapa ett konto och göra en insättning på €250, och sedan så ska man kunna tjäna cirka €200 per dag! Detta genom att deras handelsbot – en helt automatisk tjänst som kan förutspå lönsamma förändringar på kryptovalutemarknaden – investerar pengarna åt en på ett smart sätt.

Crypto Legacy Pro påstår sig ha en felmarginal med endast 10%, där man i 90% av fallen faktiskt tjänar de där pengarna som har utlovats. Det låter ju såklart oerhört bra att risken att man ska förlora pengar är så pass liten, något som skapar en känsla av trygghet för den som funderar på att använda sig av tjänsten, speciellt om man inte vet så mycket om hur kryptovaluta fungerar.

En riskfri väg till rikedom

På det stora hela så erbjuder de alltså en tjänst som kan användas av vem som helst, oavsett erfarenhet, och där man gör en insättning som man sen tjänar pengar på. Inga förkunskaper krävs för att använda deras teknologi, och det är snabb utdelning. Problemet här är att handel med kryptovaluta inte alls är så säker som de får det att verka. Visst går det att tjäna pengar med ett företag som exempelvis eToro, men man bör också vara medveten om riskerna som tillkommer med denna typ av investering, och detta är något som Crypto Legacy helt utelämnar. Detta är såklart ett tecken på ett oseriöst företag som endast vill åt kundens pengar.

Hur Crypto Legacy Pro Försöker att Lurar Dig

När man börjar söka på internet efter information om företag som Crypto Legacy Pro, då hittar man massor av motsägande information där vissa påstår att företaget är påligtligt, medan andra säger att det är en bluff. I just det här fallet så är Crypto Legacy Pro en bluff, men hur kan man lära sig att se detta själv? Det finns många olika tecken som tydligt visar på att det handlar om en bluff, och det är detta vi ska titta närmare på här.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Tomma löften och orealistiska förväntningar

Crypto Legacy Pro är ett företag som noggrannt har lagt upp sitt koncept så att det ska låta riktigt bra, trots att det egentligen endast handlar om en scam. Det första tecknet är att det låter alldeles för bra för att ens kunna vara sant, och det är inte svårt att se även om man inte har någon erfarenhet av kryptovaluta. Om man tänker till lite så inser man snabbt att det vore ytterst ovanligt att någon skulle komma och erbjuda en sådan mirakellösning. Kryptohandeln är en guldgruva för den som vet lite gällande hur man ska gå tillväga, men det är även ett minfält fullt av risker att förlora pengar istället för att bli rik. Crypto Legacy Pro är inte ärliga gällande de risker som finns, och målar upp en orealistisk bild av hur handel med kryptovaluta fungerar. 

Falska omdömmen

De använder sig även av ett och annat Crypto Legacy Pro omdöme som inte heller är helt sanningsenligt, för attfå det att se ut som om andra har lyckats bli rika med hjälp av tjänsten. Det här är en strategi som ofta används i just scams och bedrägerier. De använder sig av “stock photos” – professionellt tagna bilder som fritt får användas av vem som helst, och lägger ut ett skrivet omdömme som de själva egentligen ligger bakom. Med hjälp av detta så höjs trovärdigheten, och som kund så får man uppfattningen att Crypto Legacy Pro och deras metod fungerar. Det gör den ju dock inte, utan allt handlar om en vilseledande taktik som denna typ av företag använder sig av.

Även kändisar dras ovilligt med i denna typ av bedrägerier, och deras namn och bilder används ofta för att få det att se ut som att även de har använt sig av tjänsten. När det kommer till just Crypto Legacy Pro, Filip Hammar är ett bra exempel på hur en TV-profils namn har använts utan tillstånd. Han har själv gått ut i media och rapporterat att han inte har någon anknytning till någon kryptovalutetjänst, och att det endast handlar om ett bedrägeri och ett försök att lura svenskar till att sätta in pengar.

Vilseledande länkar

När man är inne på internet så dyker det ofta upp reklam och annonser på de sidorna man besöker, men Crypto Legacy Pro tar det steget längre genom att använda sig av vilseledande marknadsföring där länkarna ser ut att vara någonting annat än de är. De annonserar genom annonser som ser ut att komma från pålitliga källor som kvällstidningen Aftonbladet, då de vet att detta är en hemsida som många svenskar litar på. Genom dessa lurendrejerier så framstår de som merpålitliga än vad de verkligen är, vilket gör det enklare att övertyga människor att investera pengar i kryptovaluta och Bitcoin via deras tjänst.

1. Registreringen hos Crypto Legacy Pro

Det tar inte många sekunder att skapa ett konto hos Crypto Legacy Pro, och ibland kan det till och med vara så att man råkar skapa ett konto utan att man riktigt är medveten om det! På så sätt så är Crypto Legacy Pro väldigt luriga, och de kan få det att se ut som om man bara vill få extra information eller tillgång till ytterligare information, då genom att lämna ut exempelvis en mejladress eller ett telefonnummer, och därefter så finns man med i deras databas. Hela Crypto Legacy Pro och deras koncept går ut på att få tag i ens kontaktinformation, så att de sedan kan påbörja sin övertalningskampanj. De som arbetar för Crypto Legacy Pro kan vara otroligt övertygande och låta trovärdiga, och då är det inte konstigt att man kanske börjar tro att det faktiskt är en legitim väg till att tjäna pengar.

2. Dom bakom Crypto Legacy Pro Ringer dig minst 50 gånger

När man väl har lämnat ifrån sig sina kontaktuppgifter så är det nästan som om de hos Crypto Legacy Pro jublar lite inombords, precis som om det vore där det roliga börjar! För dem, och inte för kunden. Om man inte gjorde en insättning direkt så kommer de ringa upp, där de via telefon kommer att måla upp en härlig bild av alla fördelar som kommer med att sätta in pengar hos Crypto Legacy Pro, och det är här många trillar dit. Om man aldrig har pratat med en representant från Crypto Legacy Pro så tror man kanske att det skulle vara lätt att säga nej, men det är det inte, då de är förvånandsvärt övertygande i hur de presenterar det egna konceptet.

En strategi är att inte svara när de ringer, eller att kanske lägga på. Då bör man dock vara medveten om att detta inte stoppar dem, och att Crypto Legacy Pro kommer fortsätta att ringa gång på gång, tills det att man svarar. Anledningen till det är att de ser det som ett tecken på att man kan bli övertalad när man lämnar ifrån sig sin kontaktinformation. Det faktum att de insisterar så mycket visar också på att det mest troligt är en taktik som fungerar, och att många – hur otroligt det än låter – ger med sig tillslut och gör en insättning.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

Om man kanske har kommit till den punkten där man känner att man skulle vilja göra en insättning, då kommer man upplysas om att det är viktigt att göra en insättning på minst €250. Personen man pratar med gör ett riktigt snyggt jobb att förklara varför man ska sätta in minst denna summa, och varför det skulle öka ens chanser till att tjäna pengar på kryptovaluta. Påhittad och överdriven statistik, grafer och annat används till detta, så att man själv ska känna att personen man pratar med vet mycket mer än vad man själv gör. Det är här svårt att säga nej.

Ibland kan Crypto Legacy Pro vara riktigt luriga och först be om en betydligt högre insättning på kanske €1000 eller mer, och på så sätt skapa en falsk känsla av trygghet när man sedna erbjuds att sätta in en lägre summa (€250). Detta är ingen situation man vill hamna i, och det ärbättre att undvika all kontakt med företaget.

4. När du sätter in pengar i Crypto Legacy Pro

En insättning kan man göra med ett flertal metoder, så som internetbank, betalkort och kreditkort, e-plånböcker som Neteller och Skrill samt fler metoder. Tanken bakom detta är såklart att det ska vara så enkelt som möjligt att göra den där insättningen, oavsett var man befinner sig. Det som är så lurigt här är att Crypto Legacy Pro får en att känna det som om man själv har fattat beslutet att investera pengar, och man känner sig ofta väldigt nöjd med beslutet. Egentligen är det dock så att man har blivit manipulerar till att släppa på slantarna.

Det går snabbt och enkelt att göra en insättning och det kan skötas direkt via hemsidan eller via appen Crypto Legacy Pro, och när man väl har valt summa och insättningsmetod, samt godkänt betalningen, ja då är pengarna borta.

5. De kommer ringer dig igen

För den som tror att samtalen slutar när man har satt in pengar, och att man kanske kan sätta in pengar endast en gång och sedan aldrig igen, då har man fel. Crypto Legacy Pro kommer ringa igen. Förklaringen till det är väldigt enkel; man har precis bevisat för dem att man är en person som går att övertala till att ge ifrån sig pengar, och Crypto Legacy Pro är inte de som släpper ifrån sig sin guldgruva. Samtalen kommer att fortsätta komma, och om man svarar så får man höra en trevlig person i luren förklara varför det vore smart att göra ytterligare en insättning.

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Det finns inget återbetalningsalternativ hos Crypto Legacy Pro, och när man väl inser att den där insatsen man gjorde inte ledde till alla de där pengarna som Crypto Legacy Pro hade utlovat, då är det redan försent. Vad man kanske inte vet dock är att Crypto Legacy Pro aldrig hade för avsikt att insatsen skulle ge någon form av utdelning, och att de visste redan från början att det inte alls är 90% chans att man blir rik på sin insättning, som de påstår i den propaganda de sprider. När poletten trillar ner och man börjar förstå att man har blivit lurad, då får man tyvärr förbereda sig på att aldrig se sina pengar igen.

Vissa användare har testat att kontakta Crypto Legacy Pro för att be om en återbetalning, och företaget är ofta förvånansvärt vänligt inställda och “hjälpsamma,” eller det är åtminstone vad de vill att man ska tro. De lovar att göra allt de kan, men i slutenden så får man såklart inget tillbaka, och erbjuds mest troligt en ny möjlighet att tjäna pengar för att få tillbaka det man ursprungligen förlorade. Detta blufföretag ger inte upp i första taget.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Öppna ett konto hos eToro i stället

De flesta har någon gång drömt om möjligheten att få tjäna lite extra pengar, och det är inte konstigt att så många är nyfikna på hur det fungerar med kryptovaluta, och huruvida handel med Bitcoin och annat faktiskt kan fungera. De goda nyheterna är att det går att tjäna pengar på det här sättet, men inte med blufföretag som Crypto Legacy Pro. Om man är seriös med att vilja ge sig in i e-handel med kryptovaluta så ska man istället använda sig av en pålitlig tjänst som eToro. Här har vi några av de fördelar som finns med att använda en tjänst som eToro:

 • Information som är baserad på riktig fakta.
 • Realistiska löften och pålitlig hjälp.
 • Kundtjänst som är öppen dygnet runt.
 • Rådgivning gällande risker.

Det finns inga genvägar till att tjäna pengar på kryptovaluta, men eToro hjälper till med att på ett pålitligt sätt introduera nybörjare till denna spännande värld full av möjligheter.

Hur du kan skydda dig emot Crypto Legacy Pro Bedrägeriet

Att vara lite källkritisk är det allra viktigaste när det gäller just tjänster som har med pengar att göra, och det är extra viktigt när det handlar om just kryptovaluta, då det är något som kan vara lite svårt att få grepp om. Det man bör veta är dock att om ett företag lovar att det inte ska finnas några risker och att det nästan är helt säker att man kommer tjäna pengar, då är det mest troligt inte sant. Man ska även akta sig för företag som använder kändisar i sin marknadsföring.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Här nedan finns svar på vanliga frågor gällande Crypto Legacy Pro, så att man snabbt ska kunna hitta den vägledning man behöver för att inte trilla dit i ett bedrägeri som detta.

Har Crypto Legacy Pro ett samarbete med svenska kändisar?

Nej, Crypto Legacy Pro samarbetar inte i nuläget med någon känd person, varken svensk eller utländsk, och om något sådant skulle påstås så handlar det om rent påhitt.

Vad kan man sätta in som minst hos Crypto Legacy Pro?

Den lägsta summan som går att investera är i nuläget €250. 

Hur tar man ut pengar från sitt konto i Crypto Legacy Pro?

Om man mot förmodan skulle tjäna pengar på att använda Crypto Legacy Pro, då kan man få ut dem på 24 timmar. Skulle man däremot vilja få tillbaka pengar man har satt in så är detta inte en möjlighet.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77