Bitcoin Profit Bluff – OBS – Bedrägeri!

Har du planer på att investera i Bitcoin? Vill du bli en investerare som tjänar massor med pengar? Välj då inte Bitcoin Profit – du kommer att förlora allt.

Vårt mål är att hjälpa dig att tjäna pengar med Bitcoin. Utan att det finns en risk för att du blir utsatt för en Bitcoin Profit bluff. Att förlora alla sina pengar är hemskt, och tyvärr något som allt för många har fått uppleva. Bitcoin Profit har lett till att många människor har förlorat hela sin investering.

Om du har ett intresse av Bitcoin och vill hitta ett sätt att tjäna pengar så går självklart detta. eToro är en säker mäklare där du kan sälja & köpa Bitcoin. eToro är dessutom reglerad och du kommer inte riskera att dina pengar bara försvinner. Den minsta insättningen ligger också på 100 euro, och du kan använda investeringen precis hur du vill.

Läs igenom vår Bitcoin Profit recension för att veta mer kring denna bluff. Låt dig inte bli lurad av Bitcoin Profit Bedrägeri, utan bli istället en smart investerare med vår hjälp.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Bitcoin Profit Scam? Visst!

Bitcoin Profit är en Scam som finns för att lura dig att göra stora insättningar som du sedan aldrig kommer att få se igen. Den är designad för att lura människor och tro att du kan tjäna pengar med Bitcoin. De lovar att du kan tjäna stora pengar med Bitcoin redan inom 24 timmar. Allt du behöver göra är att sätta in pengar och så sköter de resten åt dig. Sanningen är däremot att dina pengar bara kommer att försvinna.

Hur de säger att Bitcoin Profit ska funka

Bitcoin Profit är riktad som en exklusiv grupp för människor som vill bli miljonärer snabbt och enkelt. Det är handels robotar som gör arbetet åt dig och håller koll på kryptovaluta marknaden. Du behöver själv inte göra något, utan det är deras system som gör allt. Systemet bestämmer när det är bäst att investera, eftersom det är ett smart system och handels robotarna är avancerade.

När du skriver upp dig på deras hemsida kommer du få tillgång till deras “handelsplattform.” Denna är inte äkta, men det kommer att se ut som den är det. Det kommer också att verka som att du gör vinster och därför blir du motiverad till att göra större insättningar. Du kommer att fortsätta att göra större vinster, men en dag kommer de säga att du har förlorat allt. Eller så kommer de att helt sluta att kontakta dig när du ber om att ta ut vinsterna.

Dina pengar med Bitcoin Profit kommer att mystisk försvinna, och Bitcoin profits anställda kommer att vara omöjliga att få tag i.

Vad är sanningen om Bitcoin profit egentligen?

Bitcoin Profit fungerar istället på ett helt annat vis. Så fort du gör din insättning kommer dina pengar att spelas bort. Redan här är det omöjligt för dig att få dessa tillbaka. Men bluffen slutar inte här, utan den blir värre. Efter att du har gjort en insättning på 250 dollar kommer de att be dig om ännu mer pengar. Du kommer inte att tjäna pengar med Bitcoin Profit.

Hur Bitcoin Profit Försöker att Lurar Dig

Varför gör då många människor fortfarande idag insättningar hos Bitcoin Profit? Sanningen är att det inte alltid är lätt att veta om dessa sidor är bluff eller inte. Speciellt inte om du är en nybörjare med kryptovaluta, eller för människor som är desperata för att tjäna pengar. Löften om att du kan börja tjäna tusentals inom 24 timmar är lockande för många. Eftersom det finns ett allt mer intresse hos människor idag att tjäna pengar online känns Bitcoin Profit’s metoder som de absolut bästa.

De lockar dig med falsk marknadsföring – allt från artiklar om kändisar och privatpersoner som har blivit rika. Vilket gör att många känner att använda Bitcoin Profit är säkert och enkelt. Artiklarna ser äkta ut, många ser ut som Aftonbladet eller andra artiklar. Vilket klart kan lura den som inte har erfarenhet sedan tidigare att skapa ett Bitcoin Profit-konto.

Falsk marknadsföring

Bitcoin Profit använder sig av smart (och falsk!) marknadsföring. Du kommer att hitta mer än en positiv Bitcoin profit recension online. Detta är från sidor som säger sig själva ha testat att använda sig av Bitcoin Profit och då har gjort en vinst nästan direkt. I recensionen pratar de dessutom om andra artiklar som sagt att det är fejk, men menar att detta är fel. Det kan klart få dig att tro att allt har gått till på ett korrekt sätt, men sanningen är att det är de bakom bluffen som sköter detta. De bakom bluffen har mer än en hemsida för att locka dig att göra en insättning.

Bitcoin Profit tjänar pengar varje gång en person gör en insättning, och eftersom så många gör insättningar är det värt att arbeta hårt för att hålla bluffen uppe. Du kan har läst om Bitcoin Profit Filip Hammar? Hans namn kommer väldigt ofta upp när det handlar om Bitcoin och att tjäna pengar. Det är för att scam sidor som Bitcoin Profit har använt sig av Filip Hammars namn för att marknadsföra sina produkter. Det är dock inte enbart han som Bitcoin Profit menar har använt deras sida.

Andra kändisar som nämns:

 • Fredrik Strage
 • Camilla Läckberg
 • Fredrik Reinfeldt
 • Leif GW Persson
 • Zlatan
 • Linus Wahlgren

Ingen av dessa har faktiskt använt sig av Bitcoin Profit och är alltså inte investerare. Alla har dessutom valt att koppla in sina advokater och göra en polisanmälning för den falska informationen som sprids.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Falska omdömen och recensioner

För att du ska känna dig säker att Bitcoin Profit är det rätta valet och att du kommer att tjäna pengar finns det många falska omdömen och recensioner. En Bitcoin Profit omdöme menade att de redan inom 24 timmar hade gjort en vinst på cirka 1300 euro – runt 13 000 kronor. Detta med en liten insättning på enbart 250 euro.

Många av dessa personerna som gör omdömen har även skapat facebook sidor och profiler för att lura dig att bli investerare i Bitcoin Profit. Det finns överallt på svenska sociala medier – över Facebook, Twitter och Instagram. Dessutom finns det många konton som kommenterar på människors kommentarer i olika grupper.

 En grupp “Tjäna pengar hemma” kommenterar många om fördelarna med att bli en investerare i Bitcoin. Sanningen är dock att det är profiler som har blivit skapade enbart för att lura sina användare.

1. Registreringen hos Bitcoin Profit

I början är allt enkelt och ser väldigt bra ut. Hemsidan är snygg, användarvänlig och har en imponerande design. Allt för att du ska känna dig trygg att du har gjort ett bra val. Registreringen är också enkel och Bitcoin Profits, du måste fylla i ditt namn, e-postadress och ditt telefonnummer. 

De kommer sedan att be dig verifiera dina detaljer med ditt Bank ID. För att göra dig lite stressad finns det en klocka som tickar ner. När du har fyllt i allt detta kommer du göra din insättning, och du kommer nästan direkt bli uppringd av en person från Bitcoin Profit.

2. Dom bakom Bitcoin Profit Ringer dig minst 50 gånger

Så fort du har gett ut ditt nummer kommer samtalen att börja. De vill att du ska göra en insättning direkt, ofta är de heller inte nöjda med att du enbart sätter in 250 euro. Utan de vill att du minst ska göra en insättning på 10 000 kronor – MINST. Det är inte heller enbart samtal du kommer att få konstant. Utan även din e-post kommer att bli fylld av mail från företag världen över, som också vill ha dina pengar.

Personerna bakom Bitcoin Profit kommer först vara trevliga och vill göra sitt bästa för att hjälpa dig. De kommer att förklara varför Bitcoin Profit kommer att vara den bästa investeringen du någonsin har gjort. Hur deras handel robotar är de bästa inom industrin. Du kommer att bli lovad en daglig vinst och rekommenderad att göra en större insättning än du tidigare gjorde.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

För att komma igång med Bitcoin Profit måste du minst göra en insättning på 250 dollar/euro, vilket är runt 2500 kronor. Bitcoin Profit menar att detta är allt du behöver för att kunna tjäna pengar. De vill att du ska göra insättningen tillsammans med ditt Bank ID, och pengarna dras direkt från ditt konto. Bitcoin Profit kommer även att försöka att övertala dig till att göra en större insättning. Detta så att du kan tjäna ännu mer pengar och bli en av deras investerare som kan tjäna tusentals kronor varje dag.

4. När du sätter in pengar i Bitcoin Profit

När du väl har satt in pengar kommer du att få tillgång till deras “system.” Där kommer du att kunna följa din investering och se hur dina pengar växer. Detta är en bluff, och istället kommer dina pengar försvinna sekunden du gör en insättning. Men det är ett sätt för Bitcoin Profit att få dig att göra en ännu större investering. De vill att du ska bli motiverad att se hur insättning har växt så du vill sätta in mer pengar.

5. De kommer att ringa dig igen

Även efter att du har gjort en insättning kommer Bitcoin Profit att ringa igen, och igen. Samtalen kommer inte att sluta, och det finns inget du kan göra för att stoppa detta. Anledningen till detta är att de har ett eget callcenter där de kan fortsätta att ringa deras kunder. Detta betyder också att de kan ringa från hemliga nummer, och även ringa från olika nummer. Så att blocka deras nummer kommer inte att hjälpa dig. 

Om du inte vill göra en insättning kan de också hota dig med att stämma dig på stora summor. Många människor har helt fått ändra både telefonnummer och sitt mail efter de har gett ut denna informationen. För samtalen slutar inte, utan de fortsätter och pågår även alla tidpunkter på dygnet. 

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Du kommer aldrig igen få se dina pengar med Bitcoin Profit. Många har förlorat tusentals av kronor genom denna Bitcoin Profit Bluff. När du vill ta ut din insättning och dina vinster kommer du inte få tag på personerna bakom Bitcoin Profit igen. Alternativt blir du tillsagd att alla dina vinster är borta eftersom ditt Bitcoin förlorade sitt värde helt. 

Det finns även fall där människor har fått sina konton hackade, och där alla deras pengar har försvunnit. Du kan självklart polisanmäla händelsen, men den tråkiga sanningen är att du liksom många investerare helt enkelt inte får pengarna tillbaka. Många gånger påbörjas inte ens en undersökning eftersom polisen inte kan göra något. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

7. Öppna ett konto hos eToro i stället

Om du verkligen vill bli en investerare och du har ett intresse av kryptovaluta då finns det bättre sätt att göra detta på. eToro är en reglerad och säker börs som du kan handla kryptovaluta från. Du kan även testa att handla Bitcoin och lära dig hur det fungerar hos eToro.

Fördelar med eToro:

 • Regleras av Cyprus Securities and Exchange Commission
 • CFD-handel och social handel
 • Minsta insättning ligger på 100 euro
 • Dina transaktioner är säkra
 • Demokonton som hjälper dig att förstå hur marknaden fungerar
icon Se Erbjudande icon Se Erbjudande

67% av detaljhandelns investerarkonton förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.

ALLMÄNT BETYG

Hur du kan skydda dig emot Bitcoin Profit Bedrägeriet

Att använda Bitcoin Profit och liknande sidor betyder en sak – du kommer inte att tjäna några pengar. Så det är då viktigt att du skyddar dig mot bedrägeriet. De flesta liknande bluffar som Bitcoin Profit använder sig av sociala medier för att hitta sina offer. Det är artiklar med kändisar – men även vanliga människor – som menar att de har blivit rika med sidan. 

När du läser en artiklen är det viktigt att du gör en undersökning om denna är sann eller inte. Bitcoin Profit fungerar eftersom folk går på deras bluff och eftersom många väljer att inte dubbelkolla deras information.

Bitcoin Profit är också enbart en av många sidor som enbart används för att lura människor. Den finns under många olika namn – men alla har en sak gemensamt – de vill att du ska tro att det är möjligt att bli rik snabbt. Tänk på att Bitcoin och andra kryptovalutor är en långvarig investering och att bli rik över en natt kommer inte att hända. 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

För att göra det enklare för dig att förstå vad Bitcoin är och hur du ska skydda dig mot bluffar har vi sammanställt en FAQ sektion med vanliga frågor och svar.

Hur vet jag om det är ett bedrägeri eller inte?

Tyvärr finns det många sidor idag där det är svårt att se om det är ett bedrägeri eller inte. En tanke att alltid ha är att om något verkar för bra för att vara sant – då är det för bra för att vara sant. Du kommer inte att hitta en tjänst där du kan tjäna tusentals kronor per dag. Speciellt inte med ett Bitcoin Profit-konto och konton på andra liknande sidor. Kolla även alltid upp sidan noggrant. Googla helst en extra gång än en gång för lite. 

Hur gör man säkra investeringar?

Om du är nybörjare kan det kännas svårt att veta hur du ska komma igång med att handla & köpa kryptovaluta. Men det är inte så svårt som du kanske tror. Det finns två säkra sätt att handla kryptovalutor – antingen via en svensk mäklare eller en börs. Det finns skillnader på dessa, så det är viktigt att du väljer det sätt som passar dig bäst. Det bästa du kan göra är att lära dig hur det fungerar med Bitcoin och andra valutor. Många börser erbjuder ett demokonto så du kan lära dig markanden. 

Varför kan man inte få pengarna tillbaka från en bluff?

Sanningen är att de som ligger bakom bluffar som Bitcoin Profit är väldigt smarta, och vet precis hur de ska undvika att bli tagna. Detta eftersom de använder sig av avancerade datorsystem som är svåra att spåra. De flesta av bluffarna är heller inte baserade i Sverige, utan andra länder. Detta gör det svårt för polisen att få tag i personerna bakom Bitcoin Profits.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77