Hur och vart kan man köpa EOS i 2020?

I Sverige har det blivit ett allt mer ökat intresse kryptovalutor, och under 2020 har detta intresset bara blivit större och större. Det tillkommer hela tiden nya kryptovalutor på marknaden, och sedan tillkomsten av Bitcoin finns det nu idag över 1000 olika valutor att välja mellan. En relativt ny kryptovaluta på marknaden är EOS. 

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

Coinbase
3.5/5

15+

 • Bra för nybörjare

 • Väletablerat & pålitligt
   

 • Lätt att komma igång

Coinmama
4.5/5

7+

 • Köp Bitcoin direkt

 • Betala med kredit- / betalkort

 • Lätt att komma igång

Trijo
4/5

3+

 • Enkel handelsplats i Sverige

 • Logga in med Mobilt BankID

 • Kom igång snabbt

Avanza

3.5/5

?

 • Pålitlig nätmäklare i Sverige

 • Handla på ditt sparkonto

 • Deklaration sker automatiskt

EOS fungerar som en blockkedje plattform och liknar därmed Ethereum. EOS är fortfarande en relativ ny kryptovaluta på marknaden idag. Om du är intresserad av att köpa och sälja EOS är det därför viktigt att du förstår hur köp av denna kryptovaluta fungerar. Vi kommer att hjälpa dig att hitta rätt handelsplatser för säkra transaktioner. 

Hur köper man EOS är kanske en fråga du ställer dig just nu och vi sammanställt en guide för dig att förstå hur EOS trading fungerar.

Var Kan Man Köpa EOS? Bästa Handelsplatser

Att hitta en trygg och säker handelsplats för att köpa EOS är viktigt. Vi har därför sammanställt en lista på de bästa handelsplatserna för EOS Sverige 2020. Detta är populära handelsplatser som du kan handla EOS tillsammans med utan risker för dina pengar. Välj rätt handelsplatser med vår hjälp som erbjuder dig som vill köpa EOS på ett enkelt och tryggt sätt.

Vad är EOS egentligen?

https://unsplash.com/photos/bj8U389A9N8

EOS är som sagt en blockkedje plattform som liknar Ethereum. EOS gör det möjligt att skapa blockchain arkitektur där det är möjligt att göra både vertikal och horisontell decentraliserade applikationer. Mjukvaran för EOS innehåller databaser, konton, autentisering och mera. Eftersom EOS har en öppen källkod tillåter det alla att gå in och granska koden.

Är EOS ens populär i Sverige?

Att köpa EOS i Sverige är något som har stigit i popularitet, däremot är inte EOS lika populärt som kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum. Det är däremot inte viktigt att EOS är en populär kryptovaluta i Sverige, utan det är efterfrågan världen över som är det viktiga. Detta är anledningen till att kryptovalutor som EOS har blivit populära världen över. Det är en valuta som inte är beroende av politik, eller hur läget är i världen, detta är istället en valuta som är helt online.

Köpa EOS: steg för steg instruktion

För dig som vill köpa EOS måste du öppna ett konto för att börja med köp av EOS. Att välja en säker plattform är viktigt och tyvärr finns det fortfarande idag bluffar online. Alla våra Partners erbjuder dig en enkel och säker plattform att köpa EOS på. Innan du öppnar ett konto är det däremot viktigt att du kollar igenom vad för kryptovaluta plattformen erbjuder. Inte alla plattformar erbjuder dig chansen till köp av EOS.

Det finns olika sätt du kan köpa EOS på, antingen genom att äga certifikat, eller att äga själva kryptovalutan. Innan du öppnar ett konto är det viktigt att du bestämmer dig på vilket sätt som du vill utföra köp av EOS. Just nu är Binance en av de mest populära plattformarna av köp av EOS. 

Köp EOS på ett säkert sätt med våran hjälp och genom att starta ett konto med en säker handelsplattform.

1. Öppna ett konto hos en av våra Partners

https://unsplash.com/photos/EMPZ7yRZoGw

Det första steget för att kunna köpa kryptovalutor som EOS och andra produkter är att öppna ett konto tillsammans med en av våra Partners. Köp EOS genom våra Partners säkra handelsplattformar som gör hela erfarenheten av att köpa kryptovalutor enkelt. Du får själv välja vilka kryptovalutor som du vill investera i. Tänk på att lära igenom det ordentligt innan du gör en investering. Köp EOS enbart om du har tänkt igenom beslutet noggrant. 

För att öppna ett konto måste du besöka hemsidan hos en av våra Partners. Du fyller sedan in din personliga information för att öppna ett konto. Det är däremot ett krav på att du enbart får använda deras olika tjänster om du är minst 18 år gammal.

Det borde alltid vara gratis att öppna ett konto för köp av EOS. Det kan finnas en minsta insättning när du vill sätta in pengar, men du kan använda dina pengar precis som du vill. 

2. Validera dina Uppgifter (ID, Adress)

När du har öppnat ditt konto måste du validera dina uppgifter innan du kan göra köp av EOS och andra kryptovalutor. Detta är helt normalt och alla säkra handelsplattformar kommer att be dig att göra detta. Det är både ett sätt att hålla ditt konto säkert, men även att ge dig tid att tänka igenom om det är rätt val för dig.

För att börja att köpa EOS behöver du:

 • Skicka in Pass, körkort eller annat ID-kort
 • Skicka in bevis på din adress 

Det kan ta upp mot 48 timmar beroende på vilken handelsplats det handlar om. När dina uppgifter är validerade är ditt konto öppnat och du kan börja att köpa EOS. 

3. Sätt in Pengar

När du har validerat ditt konto är det dags att sätta in pengar för att börja din trading att köpa EOS och annan kryptovaluta. Att sätta in pengar är enkelt och det finns klara instruktioner om hur detta ska gå till. 

Det finns även en rad olika betalningsmöjligheter som du kan välja mellan: 

 • VISA
 • Mastercard
 • Maestro
 • PayPal
 • Banköverföring
 • Swish 
 • E-plånböcker som Neteller
 • Trustly

Det kan självklart förändras från handelsplats till handelsplats vilka betalningsalternativ de erbjuder dig för köp av EOS. All information om detta finns på deras hemsida. Hos de flesta handelsplattformar är det helt gratis att göra insättningar för köp av EOS. Tänk däremot på att det kan finnas betalningsalternativ som själva tar ut en avgift för transaktionen. 

Dina pengar borde nå ditt konto snabbt så att du kan börja att handla EOS. Det finns inget krav för att köp av EOS eller annan kryptovaluta, utan det är du som själv bestämmer vad som är rätt för dig. 

4. Köp EOS med pengarna

När dina pengar har nått ditt konto är det dags att börja att köpa EOS för dina pengar. Du väljer själv hur många EOS mynt du köper, och så fort du har genomför transaktionen är du ägaren för dina EOS. Detta är om du köper själva myntet, det går som sagt att också köpa EOS certifikat. Välj det sätt som passar dig och som du känner dig mer bekväm med. När du köper EOS är det viktigt att du flyttar över dina mynt direkt till en plånbok för att hålla den säker. 

Öppna ett demo-konto med våra Partners

Hur köper man EOS tillsammans med våra partners på ett säkert sätt? Om du inte tidigare har erfarenhet om hur det fungerar att köpa EOS är det viktigt att du lär dig detta innan du börjar med trading. Att komma igång är inte svårt, men det kan vara svårt att förstå hur marknaden fungerar. Du kan därför välja att istället använda ett Demo-Konto innan du börjar med riktig trading.

Många av våra Partners hjälper dig med köp av EOS på ett säkert sätt genom att öppna ett demo-konto. Du kan då lära dig hur det fungerar med trading av kryptovalutor och EOS på ett säkert sätt helt utan risker. Med ett demo-konto får du även lära dig ur deras tjänster fungerar på ett säkert sätt, och utan med risk av att förlora några pengar. 

Det finns ingen gräns på hur länge du kan använda ditt demo-konto, utan du kan använda det så länge du vill. 

Lär dig trading tillsammans med din handelsplats

Många handelsplatser erbjuder även köpa kryptovalutor skolor där du kan få information om hur det fungerar. De vill helt enkelt göra det enkelt för dig med köp av EOS och annan kryptovaluta. Du hittar denna informationen enkelt på deras hemsida.

Hur man köper EOS med ett kreditkort

Hur köper man EOS med ett kreditkort? Precis på samma sätt som du köper med kreditkort på andra sidor online. Du väljer bara kreditkort som ditt val av betalningsmetod när du vill göra en insättning. Informationen kommer inte att sparas på ditt konto, utan du måste fylla i den varje gång för att göra en insättning. 

För det mesta tillkommer det inte en kostnad för att betala med kreditkort för köp av EOS. Du borde hitta informationen om detta deras hemsida. Hittar du inte informationen är det värt att ta kontakt med deras kundtjänst som kan hjälpa dig. 

Hur man köper EOS med banköverföring

Att köpa EOS med en banköverföring är ett populärt val på många handelsplatser. Det är helt enkelt ett okomplicerat sätt att göra en insättning på. Du kan göra en banköverföring enkelt så länge du har ett konto med en bank.Det finns handelsplatser som erbjuder dig möjligheten att göra en insättning med ditt Bank ID, det gör det självklart enklare att göra en insättning. Din transaktion borde nå ditt konto snabbt så att du kan börja med köp av EOS direkt. 

EOS Wallet: Hur håller jag mina EOS säkra?

https://unsplash.com/photos/Bb_X4JgSqIM

Att hålla dina EOS säkra är viktigt, tyvärr finns det stora risker för hackning online idag. Allt för många har förlorat sina investeringar till hackers för att de inte har hållit sin kryptovaluta säkert. För dig som vill köpa och sälja kryptovaluta är det därför viktigt att du köper en säker plånbok för att hålla din EOS säker.

Investera i en Hard-Wallet för din EOS

Det finns olika plånböcker som du kan använda dig av för att förvara din EOS och annan kryptovaluta. Både plånböcker som är online, offline eller en så kallad Hard-Wallet. 

Vi rekommenderar alltid att du använder dig av en Hard-Wallet för att hålla dina kryptovalutor säkra. Välj en plånbok som passar dina olika behov. Det finns idag många olika modeller på marknaden som du kan använda av köp av EOS.

En Hard-Wallet liknar ett USB minne som du kan koppla in i din dator. Det gör att du kan hålla dina EOS och andra kryptovalutor helt offline och därför finns det ingen risk för hackning. Du har även en personlig kod så om någon skulle sno din Hard-Wallet kommer de inte åt din EOS. 

Att tänka på inför val av en plånbok:

 • Accepterar den din kryptovaluta?
 • Passar den dina behov av en plånbok?
 • Är det en säker plattform som ligger bakom plånboken?

Varför varierar EOS-Priset så mycket?

Precis som med andra kryptovalutor kan EOS priset variera otroligt mycket från dag till dag. Det går upp och ner, och det beror helt på hur marknaden ser ut. Det är efterfrågan och tillgången av EOS som sätter priset för kryptovalutan. Om det finns en stor efterfrågan av att köpa EOS, och inte stora tillgångar kommer priset att vara högre. Om det däremot inte finns en efterfrågan kommer priser att vara längre.

EOS Volym: Hur många EOS finns det?

Det finns en viss utbud av alla kryptovalutor på marknaden och detta är inte annorlunda när det kommer med EOS. Just nu har EOS en volym på 940 miljoner i cirkulation. Eftersom EOS enbart har varit live sedan 2018 kommer vi att se allt fler EOS mynt på marknaden de kommande åren. Just nu finns det ingen cap av EOS på marknaden. 

Korrelation med marknaden

Ett sätt att förutse marknaden och veta om EOS kommer att stiga i värde är att kolla på deras korrelation med andra kryptovalutor. Du kan då välja att jämföra din valda kryptovaluta – här EOS, med en annan populär kryptovaluta – som Bitcoin. 

Om vi kollar på EOS och deras korrelation med Bitcoin är denna just nu positiv. En korrelation är alltid mellan 1 och – 1, om det är över 0 betyder detta att det är en positiv korrelation, och är det under noll är det istället en negativ korrelation. 

Just nu har EOS en positiv korrelation med Bitcoin på 0.83, vilket betyder att om Bitcoin stiger i pris kommer EOS mest troligen också att stiga i pris. Att hålla koll på korrelationen är viktigt för att du ska förstå hur marknaden fungerar, och därmed göra trygga insättningar och köp av EOS. 

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Köp EOS på ett säkert sätt genom att få mer information genom vår Vanliga Frågor och svar sektion. Vi vill göra köp av EOS enkelt för dig med så mycket information som möjligt. 

Är EOS en säker kryptovaluta?

Ja, EOS är en säker kryptovaluta att handla. Det är en kryptovaluta som börjar att bli allt mer populär runt om i världen idag. 

Finns det några risker med att köpa EOS?

Köp EOS, men kom ihåg att det alltid finns risker med att göra investeringar på kryptovalutor. Innan du bestämmer dig för att köpa EOS är det viktigt att du förstår hur man köper EOS. Genom att lära dig detta, och även att välja en säker plattform kommer du att kunna förstå marknaden bättre. Det kommer att göra det säkrare för dig att köpa EOS på ett säkert sätt. Gör aldrig en investering om du inte har ekonomin till detta, och välj den kryptovaluta som passar dig bäst.

Går det att handla EOS visa mobilen?

Ja, många handelsplattformar erbjuder dig möjligheten att köpa EOS via både datorn och mobilen. Det ger dig chansen att handla EOS precis när du vill och precis vart du vill. Du laddar enkelt ner appen för trading via app affären på din telefon.

Måste jag köpa en Hard-Wallet för min EOS?

Du måste inte köpa en Hard-Wallet när du köper EOS, men det är alltid rekommenderat. EOS är en investering och om du köper själva kryptovalutan är det ditt ansvar att hålla denna säkert. Det är därför viktigt att du hittar en bra plånbok som du kan använda dig av för dina kryptovalutor.

Vad händer om någon får tag i min Hard-Wallet med mina EOS?

Med alla Hard-Wallets kan du återställa din kryptovaluta om du skulle tappa bort din Hard-Wallet eller om någon kommer åt den. Dina kryptovalutor är dessutom säkra med en personlig kod. Så länge du inte delar med dig din kod med någon kommer det inte finnas en risk att någon kommer åt din EOS eller annan kryptovaluta. 

Hur vet man om en handelsplats är säker?

Om du vill köpa EOS är det viktigt att välja en säker handelsplattform. Tyvärr finns det än idag många bluffar online som försöker att komma åt dina pengar. Det finns många olika tecken på att det är en plattform som inte är säker. De lovar att du kan bli rik inom 24 timmar. Du måste minst göra en insättning på 250 euro. De säger även att de använder sig av avancerade handelsrobotar. Detta är alla tecken på att en plattform inte är säker att köpa EOS. 

Vad ligger priset för EOS just nu?Precis som tidigare nämnt kan priset för EOS förändras över en natt. Det beror helt enkelt på efterfrågan som finns av EOS. I skrivandes stund ligger däremot priset för EOS på $2.46 och har haft en positiv utveckling.

Prenumerera på nyhetsbrevet
SENASTE CRYPTO-NYHETER
 Få uppdateringar, senaste nytt samt nyttiga tips
PRENUMERERA GRATIS
close-link

Öppna ett konto hos eToro (Bäst i Test!)

eToro
✔️ En säker och reglerad tjänst
✔️ Köp, sälj och få hjälp dygnet runt
✔️ Möjlighet att skapa ett demokonto
✔️ Inga avgifter för dig som kund!      
Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.
close-link
Click Me