The News Spy Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Pengar är något som alla behöver i samhället som det ser ut idag, och det är lätt hänt att man lockas av löften att snabbt kunna fylla plånboken med extra sedlar. The News Spy är en av de tjänster som erbjuder en möjlighet till att börja investera i kryptovaluta, och de är precis tillräckligt mystiska, intrigerande och intressanta för att lura folk att sätta in pengar hos dem. Så är det tyvärr, att The News Spy inte är mer än en The News Spy bluff, ett bedrägeri och ett oetiskt sätt för företaget att tjäna pengar på hoppfulla investerare.

Denna The News Spy recension kommer att titta närmare på vad handel med kryptovaluta är, hur The News Spy fungerar jämfört med andra tjänster, vad det är som gör tjänsten opålitlig samt hur man kan undvika att råka ut för denna typ av scam.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är The News Spy Scam? Visst!

För den som vet vad man ska titta efter så tar det endast någon minut att se att The News Spy är en scam – ett fräckt The News Spy bedrägeri för att lura folk på pengar. Alla tecken finns där när man börjar läsa igenom informationen som finns både i appen och på hemsidan. Designen på hemsidan visar små spioner och inger en känsla av att det ska handla om någon form av exklusiv rörelse – en klubb dit man bjuds in om man har tur. Tanken där är mest troligt att få kunden att känna sig speciell.

Denna typ av bedrägerier fungerar nästan alltid på samma sätt, där man övertalas till att sätta in en relativt hög summa även vid första insättningen, och där smarta metoder som ett och annat falskt The News Spy omdöme, vittnesmål, kändisars namn, grafer och påhittad statistik utgör en stor del av det material som används till att övertala nya kunder.

Hur de säger att The News Spy ska funka

En sak är ju hur The News Spy själva säger att deras handelsbot och deras teknologi fungerar, och den information man får från dem kommer alltid att låta bra såklart. Frågan är dock om deras påståenden är förankrade i verkligheten, eller om det helt enkelt handlar om en snyggt utformad bluff? Vi börjar med att ta oss en titt på hur de själva beskriver sin tjänst, och det som man som kund utlovas.

Rekordsnabb väg till ett välfyllt bankkonto

Om man ska tro det The News Spy säger så ska man kunna bli rik genom att endast skapa ett konto, göra en insättning på minst €250, och sen ska en automatisk handelsrobot kunna placera pengarna där chansen till utdelning är allra störst. Själv kan man bara kunna sitta kvar där i soffan, och genom att spendera endast 15 minuter per dag med The News Spy så ska det gå att tjäna €1500 som allra minst per dag. Tänk att kunna tjäna över €1000 per dag med en insättning på bara €250? Det låter som en dröm för många, vilket också är vad som lockar vanliga människor till att göra en investering via The News Spy.

Inga förkunskaper krävs

The News Spy har en väldigt väl utformad hemsida där det ser otroligt enkelt ut att komma igång, och där man ska kunna börja tjäna svindlande stora summor redan efter någon dag. De kräver inte att man har någon speciell bakgrund, förkunskap eller erfarenhet, utan enligt The News Spy så ska man kunna bli stenrik trots att man kanske aldrig ens har hört talas om kryptovaluta förut. Om man har sett denna typ av scam förut så märker man nog att The News Spy funkar precis likadant som många andra, med samma tomma löften och orealistiska statistik och siffror.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

 Hur The News Spy Försöker att Lurar Dig

Ett flertal knep används av The News Spy för att snärja nya investerare, men det hela kretsar kring drömmen om att tjäna mycket pengar. Hos dem så framstår det som om det är extremt enkelt att bli rik och att det inte krävs mer än en snabb investering, men vi ska ta oss en titt på några av de andra metoderna som The News Spy använder sig av, så att dessa ska bli enklare att känna igen.

The News Spy, Filip Hammar och andra kändisar

När man klickar på en annons från The News Spy, något man ofta inte ens inser att man har gjort då de ibland lägger upp annonser som istället ser ut att vara ifrån till exempel Aftonbladet, så skickas man direkt vidare till deras hemsida, alternativt till information om företaget. På externa sidor är det inte ovanligt att kändisar visas upp med namn och bild, och påstås använda tjänsten. Flera svenska kändisar, och däribland FIlip Hammar, har pratat i media om hur detta är helt osant, och att de inte alls har något att göra med dessa företag.

Attraktiv design på hemsidan

Just The News Spy har en hemsida som är väldigt användarvänlig, och som nästan ser lite barnslig ut med sina tecknade spioner och starka färger. Detta är dock med avsikt, då hemsidan (och appen) är väldigt visuellt attraktiv och lätt att navigera runt på, något som är gjort för att passa även de som inte är så hemma på det här med datorer och mobiltelefoner. Att rikta sig till de som är mindre tekniskt medvetna är en typisk bluff-metod, då dessa personer ofta kan vara lättare att övertyga och lura.

Användandet av grafer och statistik

Av någon anledning så tycks vi människor ofta lita på sådant som vi inte riktigt förstå, och när något innehåller statistik och grafer, ja då ser vi det plötsligt som mer pålitligt! Detta tar The News Spy nytta av och deras hemsida är full av nummer, statistik och grafer. Dessa innehåller i själva verket väldigt lite verifierad information, men det ser snyggt ut, och då antar man att personerna bakom The News Spy vet mer än vad man själv gör om kryptovaluta.

1. Registreringen hos The News Spy

Steg ett för att bli medlem är att ladda ner appen från App Store för iOS, och från Google Play Store för Android, och därefter kan man sköta alla sina transaktioner direkt i telefonen. Det går även utmärkt att registrera sig via hemsidan. The News Spy har gjort det väldigt enkelt, så att när man klickar in sig på hemsidan så är möjligheten att registrera sig det första man ser! Även detta är ett sätt att försöka se till så att personen inte hinner ångra sig, och man går snabbt med genom att fylla i namn och kontaktuppgifter.

2. Dom bakom The News Spy Ringer dig minst 50 gånger

När man väl har registrerat sig och blivit medlem så har man lämnat ut både telefonnummer och mejladress, och det är The News Spy snabba att utnyttja! De kommer att ringa upp nästan omgående om man inte sätter in pengar på en gång, och där kommer de sedan att med väl valda ord försöka övertala en till att göra en insättning. De ger heller inte upp i första taget, och om man inte svarar eller om man lägger på, ja då ringer de igen, och igen, och igen! Tills det att man ger med sig. Deras strategi går ut på att vara påstridiga, och de kan ringa upp till 50 gånger för att försöka få tag på nya investerare.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

Om man tror att man ska kunna sätta in vilken summa som helst så har man fel, och den minsta insättning som kan göras hos The News Spy är €250. Skulle man få för sig att ifrågasätta varför man måste sätta in så mycket pengar så kommer man få ett vänligt, långt och svårförstått svar. Tanken är att det ska låta som om chansen att tjäna pengar endast finns där om man sätter in €250 eller mer, och att chansen blir större ju mer pengar man är villig att satsa. Då det handlar om just en scam så vill de ju såklart få tag i så mycket pengar som möjligt.

Insättningen gör man via sin internetbank, med kontokort, creditkort samt med ett flertal e-plånböcker, och det tar endast någon minut.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

4. När du sätter in pengar i The News Spy

Att sätta in pengar hos The News Spy fungerar ungefär på samma sätt som när man sätter in pengar för att spela ett onlinespel eller för att spela på nätcasino, och det är så pass enkelt att man nästan glömmer att det är riktiga pengar det handlar om. Först ombeds man fylla i summan man vill sätta in, med €250 som minst, därefter väljer man betalmetod och sist men inte minst så godkänner man överföringen. Det är inga konstigheter och just när det gäller insättning så är det inget speciellt som vittnar om att The News Spy är en bluff. Pengar kan man sätta in direkt via appen, eller så kan man göra sin insättning via företagets hemsida.

5. De kommer ringer dig igen

En intressant sak med just denna typ av bluff är att de är väldigt lätta att genomskåda, och detta beror till stor del på hur extremt påstridiga de kan vara. Man skulle ju kunna tro att de skulle sluta ringa efter att man har satt in pengar, åtminstone för ett tag, men så är det inte. The News Spy fortsätter alltid att ringa även efter det att man har gjort en insättning. Varför, kan man undra? Ofta börjar de med att säga att det tyvärr inte blev någon utdelning på den investering man gjorde, men att ytterligare en insättning kommer att göra så att man får tillbaka pengarna.

Det handlar alltså om att övertyga någon som redan har satt in pengar till att sätta in pengar igen, trots att man kanske precis har gjort sin insättning, och förvånansvärt nog så är det många som faller för bluffen. Man vill ju gärna tro att det ska gå att återfå förlorade pengar, men med The News Spy så kommer ytterligare en insättning bara leda till att man förlorar mer.

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Det låter oerhört tråkigt, men om man gör misstaget att sätta in pengar hos The News Spy så går det inte att få dem tillbaka. Det fungerar inte som hos exempelvis ett nätcasino där man själv väljer var man vill använda pengarna, och där man kan ta ut dem igen om man ångrar sig. Hos The News Spy så används pengarna direkt när de sätts in – de “investeras” som The News Spy kallar det. Det innebär att de direkt försvinner från ditt konto och att de inte går att få tillbaka även om man själv inte har valt att använda upp dem. Av den här anledningen så är det viktigt att tänka till innan man sätter in pengar.

Öppna ett konto hos eToro i stället

Bara för att det finns en massa lurendrejeri och scams när det kommer till kryptovaluta, så betyder inte det att man inte ska ge marknaden en chans. Det går faktiskt att tjäna storkovan på denna typ av e-marknad, men det är lite mer komplicerat än vad tjänster som The News Spy vill få en att tro. Ett betydligt bättre alternativ är eToro – en tjänst som ger tillförlitlig fakta samt personlig guidning och hjälp dygnet runt. Här sticks det inte under stol med de risker som medkommer när man investerar i aktier och kryptovaluta, utan istället så ser de till att ge en den kunskap och det stöd som krävs för att lyckas i branschen. Följande är klara fördelar med just eToro:

 • – Rekordlåga avgifter
 • – Kunnig och hjälpsam kundtjänst
 • – Lättnavigerad hemsida
 • – Steg för steg-guider

Ett företag som eToro är i princip allt som The News Spy och liknande tjänster inte är, och hos eToro så är ledorden transparens och pålitlighet. De ser till att kunden är förberedd för det som komma skall när man investerar i kryptovaluta och aktier, något som skapar en stadig grund även för nybörjaren att stå på.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Hur du kan skydda dig emot The News Spy Bedrägeriet

Att ära sig att skydda sig mot bedrägerier som The News Spy är inte särskilt svårt, då de flesta av dessa tjänster är väldigt lika varandra. De är i princip desamma lanserade under olika namn, för att på så sätt kunna fortsätta lura människor äver hela världen till att lägga pengar på något som inte är sant. Kryptovaluta kan vara en väldigt lönsam handel att ge sig in i, men det är även en riskfull marknad, och ett företag som påstår att det inte finns risker är nästan alltid en bluff. The News Spy är just ett sådant företag, där riskerna med en investering knappt omnämns, och där det påstås att man kan bli stormrik utan någon kunskap eller erfarenhet alls.

Det gäller helt enkelt att vara på sin vakt. Det bästa sättet att skydda sig på är att vara vaksam när någon försöker övertala en till att sätta in pengar, för om de verkligen var så fantastiska som de påstår – varför skulle de då behöva böna och be för att få folk att gå med? I denna typ av scam så finns det alltid små saker som inte riktigt stämmer, så för att skydda sig mot The News Spy och andra liknande bedrägerier så bör man vara kritisk till allt man läser

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Det är fullt normalt att stå där med flertalet frågor och funderingar även efter det att man har försökt läsa på, och det är just det som är så lurigt med The News Spy. Hela deras koncept går ut på att användaren inte helt ska förstå hur allt fungerar, och av den anledningen lita på att The News Spy vet vad de gör. Man kan dock vara säker på att The News Spy är en bluff, och här kommer svar på några av de vanligaste frågorna kring denna tjänst.

Hur mycket tid krävs för att börja tjäna pengar med The News Spy?

Om man ska tro det The News Spy påstår så krävs det endast att man ägnar ca 15 minuter varje dag för att man inom kort ska kunna se en klar ökning på bankkontot. Detta är dock endast en strategi för att få folk till att göra en insättning hos The News Spy.

Går det att lita på The News Spy?

Tyvärr så är The News Spy inte en pålitlig tjänst för den som vill investera i Bitcoin och annan kryptovaluta, och det rekommenderas inte att man sätter in pengar hos dem.

Hur vet man att The News Spy är en scam?

De allra tydligaste tecknen är just att det de utlovar låter alldeles för bra för att vara sant, samt det faktum att den modell tjänsten bygger på är exakt densamma som många andra kända krypto-bedrägerier.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77