Tesler 2 Bluff Eller Inte? 2022 Recension

Vore det inte fantastiskt om det gick att tjäna massor av pengar med en enkel investering i Bitcoin, utan att man egentligen behövde göra någonting? Det är denna typ av dröm som Tesler 2 försöker håva in pengar på, genom att erbjuda tn tjänst som enligt de själva ska kunna göra en till miljonär med en mindre investering.

Det är ett typiskt exempel på att man ska vara försiktig när någonting låter för bra för att vara sant. Det här företaget utlovar nämligen ca $5,000 per dag, och då utan att man själv ska behöva göra något annat än att skicka över pengar via appen Tesler 2. Varningsklockorna bör ringa redan här, men vi ska gå in lite djupare på hur denna Tesler 2 scam fungerar och varför man ska hålla sig borta.

Det är inget fel med att vilja skapa sig en bättre ekonomisk tillvaro, men det finns bra och dåliga sätt att göra detta på, och att gå på en Tesler bluff är ett av de sämsta sätten. Pålitliga tjänster som eToro är utmärkta för att börja tjäna ordentliga summor pengar, men Tesler 2, däremot, är snarare ett stensäkert sätt att bli lurad på. Tyvärr.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Tesler 2 en Scam? Visst!

 Även om man kanske har hört att Tesler 2 inte är att lita på så är det lätt hänt att man faller för deras scam när man väl börjar läsa på! Deras app är utformad på ett sätt där en talangfull skribent har anställts för att förklara ett koncept som låter enkelt och relativt riskfritt, men här är det viktigt att vara medveten om att det går att få vad som helst att låta som en bra idé, förutsatt att man använder rätt ord och uttryck. Det går därför inte att lita på allt man ser, och ett klockrent exempel på det är just Tesler 2.

Deras koncept går ut på att lova guld och gröna skogar, och att få folk att tro att det faktiskt ska vara möjligt att bli rik på så lite som 24 timmar eller mindre, eller att åtminstone kunna börja tjäna signifikanta summor pengar inom den förvånansvärt snåla tidsramen. Hur troligt låter det egentligen att man skulle kunna bli miljonär på mindre än ett dygn? För att få det att låta pålitligt så använder sig företag som Tesla 2 Filip Hammar och andra kända TV-personligheter, och påstår att dessa har fått ut mycket av att använda tjänsterna, men mer om detta bluff här nedan. Det är inte roligt att bli lurad på pengar som man har arbetat hårt för, så det är dags att lära sig att skilja på pålitliga företag som eToro, och företag som Tesler 2, som endast vill bluffa till sig pengar.

Hur de säger att Tesler 2 ska funka

 Hela idén med Tesler 2 är att det är enkelt, och faktiskt så pass lätt att vem som helst kan lära sig hur systemet fungerar och hur man – enligt Tesler 2 – ska kunna bli rik. Detta är en del av företagets dragningskraft, just att man har möjlighet att få känna sig lite smart och insatt, men i sanningens namn så är ju kryptovaluta och bitcoin inte allt för enkelt. Trots det så får Tesler 2 en att tro att man har möjlighet att både lära sig samt att börja tjäna större summor pengar på endast en dag eller två. Tesler 2 får en att känna sig nästan som en expert på en gång, något som lockar speciellt de som alltid har drömt om att kunna bli miljonärer snabbt, utan någon direkt ansträngning.

Appen finns att ladda ner i både Google PlayStore, till Android-telefoner och enheter, samt i App Store för Apple-produkter. Med endast några knapptryck så laddar man ner gratis-appen, och därefter så skickas man rakt in i bluffen med en välgjord design och layout som känns både inbjudande och professionell. Hela tjänsten går ut på att man ska kunna investera en summa pengar som sedan används av en handelsrobot – en algoritm – för att köpa kryptovaluta där chanserna är stört att kunna tjäna pengar, och på så sätt så ska man kunna få en del av de enligt egen utsago enorma summorna som Tesler drar in dagligen.

Hur Tesler 2 Försöker att Lurar Dig

Denna sorters bluffar är oftast väldigt noggrant uttänkta, och det kan till en början vara svårt att veta vad man ska titta på, eller vad som är mest relevant för att avgöra om något är sant eller osant. Man märker snabbt att Tesler 2 gärna vill åt kontaktinformation och mejladresser, vilket såklart är så att de ska kunna kontakta tilltänkta personer om och om igen, ofta utan uppehåll tills det att man ger med sig. Det finns inget mer misstänkt än när ett företag är allt för påträngande. Hade de verkligen varit så fantastiska som de påstår, ja då hade de väl knappast behövt anstränga sig så hårt för att väcka intresse och övertala kunder?

En okänd “banbrytande” algoritm

 Det första man introduceras till när man laddar ner appen eller börjar söka efter information är den här algoritmen som alltså ska kunna göra en rik på Bitcoins, men problemet här är att det är en algoritm som i princip är helt okänd i övrigt, något man enkelt kan kolla upp om man testar att googla. Borde inte ett sådant (enligt Tesler 2 själva) mirakelsystem vara extremt välkänt om det verkligen fungerade? Det är det dock inte, och redan där så väcks misstankarna om att det kan handla om en scam. Inom handelssektorn så är algoritmen inte heller något välkänt faktum, och det får man väl ändå säga att verkar otroligt misstänkt?

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Stora ord, en inflytelserik CEO och överdriven statistik

De använder sig även av kända bluffmetoder som välgjorda välkomst-videos med en namngiven CEO, samt statistik som ser väldigt övertygande ut men som kan vara i princip omöjlig för en icke insatt person att verifiera. Denne CEO vid namn Steven ska enligt informationen man ges tillgång till vara innehavaren av flera miljoner, och Tesler 2 vill såklart att man ska tro att man själv har möjlighet att att kamma hem samma stora pengabelopp. Allt det här låter ju såklart fruktansvärt lockande, men när man väl börjar titta på siffrorna så börjar de verka lite väl höga, nästan på gränsen till att vara absurda. Med en så pass rik och inflytelserik CEO, borde man då inte ha hört talas om honom någon annanstans än i samband med att man laddar ner appen?

Falska kunder och vittnesmål

Tesler 2 använder falska bilder och vittnesmål i sin marknadsföring. Att visa bilder på nöjda kunder är en väldigt vanlig strategi för både pålitliga och opålitliga företag, men problemet här är att bilderna som används i Tesler 2-appen i mångt och mycket är så kallade “stock photos” – det vill säga att de är bilder som kommer från hemsidor med fotografier på det mesta som vem som helst kan ladda ner. Detta är ett klart tecken på att dessa “nöjda kunder” inte finns på riktigt, och att de vittnesmål och omdömen de har lämnat bara är påhittade för att lura nya kunder till att investera pengar. Ett Tesler omdöme är med andra ord värt väldigt lite, då det inte går att lita på.

Den klassiska kändis-bluffen

Att använda dig av kända ansikten i marknadsföringen är ett problem med ett flertal kryptovalutetjänster, men Tesler 2 är även de inblandade i oetiskt användande av kändisar för att locka kunder. Just i fråga om Tesler 2, Filip Hammar har länge varit ett känt exempel på olovligt användande av en känd svensk person, och han har själv gått ut i media med att han inte alls har gett sitt godkännande till att användas i denna typ av marknadsföring, och inte heller att han på något viss vill associeras med Bitcoin och kryptovaluta. En kändis som säger att något är bra? Då är det lätt att lita på det! Men tyvärr så är det ofta så att dessa kändisar inte ens vet om att deras namn och bilder utnyttjas.

Bluffen fungerar såhär:

 1. Inbjudande annonser på internet som skickar en vidare till att ladda ner en app.
 2. App som ser professionell och övertygande ut.
 3. Löften om möjlighet att tjäna tusentals kronor på 24 timmar.
 4. Falska vittnesmål från nöjda kunder och kändisar.
 5. Konto skapas och de får tillgång till mejladress och kontaktinformation.
 6. De som inte investerar direkt kontaktas om och om igen för att övertalas.
 7. Pengar sätts in i tron om att detta kommer leda till rikedom.
 8. De insatta pengarna återses aldrig.

Får det att låta lätt

Just att allt låter så smidigt och enkelt gör att man ska hålla hårt i plånboken, och det är bättre att lägga sin tillförlit hos ett ärligare och mer öppet företag som eToro. Först ska vi dock gå in lite närmare på allt det som har omnämnts här ovan, för att på ett bra sätt få en överblick i hur hela processen fungerar, och hur det kommer sig att så många tycks gå på bluffen.

1. Registreringen hos Tesler 2

 Det tar bara någon minut att registrera sig hos Tesler 2, och det är självklart en del av hur deras scam går till. Allt de vill är egentligen att få tag i kontaktuppgifter som telefonnummer och mejladresser, då detta gör det möjligt för dem att påbörja arbetet för att övertyga en person om att en investering är en bra idé. När man laddar ner appen så skickas man direkt vidare till att skriva i sina kontaktuppgifter, och så guidas man vidare därifrån och till möjligheten att göra en insättning, såklart.

2. De bakom Tesler 2 Ringer dig minst 50 gånger

 När registreringen är gjord så börjar det intressanta, för det är här man kommer börja få mejl och samtal från Tesler 2, där de försöker få en att investera i Bitcoins via deras app. Det spelar ingen roll om man snabbt väljer att avinstallera appen, då de trots detta kommer antingen att ringa eller mejla, och de kommer fortsätta med sina kontaktförsök tills det att man ger med sig och sätter in pengar. Personen man konverserar med är trevlig och tillmötesgående, och det är inte särskilt svårt att förstå hur man kan råka bli lurad.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

 Blufftjänster som Tesler kan vara otroligt luriga, och de kan komma att föreslå en högre summa först som de vill att man ska sätta in, för att därefter föreslå en investering på €250. Detta är fortfarande en stor summa pengar, men genom att de först nämner en ännu högre summa så kan det hända att man känner sig mer bekväm när de sedan föreslår ett mindre nummer. De verkar inte intresserade av små investeringar, utan kommer försöka förklara varför det är viktigt att göra en större insättning om man vill tjäna pengar.

4. När du sätter in pengar i Tesler 2

 De har gjort det väldigt enkelt att göra en insättning, genom att erbjuda ett flertal olika betalmetoder. Detta gör såklart att alla kan hitta ett sätt som passar dem, så att man aldrig riktigt har en ursäkt till varför man inte vill eller kan investera. Tesler 2 är väldigt medvetna om vad de gör, och de kommer inte nöja sig förrän insättningen är gjord.

5. De kommer ringa dig igen

 Många som har varit i kontakt med Tesler 2 rapporterar om hur de blivit konstant uppringda och kontaktade via mejl, beroende på vilka kontaktuppgifter som har lämnats, och detta fortsätter även efter det att man har sagt nej, och även efter det att man redan har gjort en insättning. Tesler 2 kommer alltid att försöka inspirera till ytterligare en insättning, och de är väldigt skickliga på att övertala och övertyga, och det märks att de som tar kontakt har tränats i hur detta ska gå till.

6. Du kommer aldrig se dina pengar igen

 Tyvärr är det så att det är extremt osannolikt att man någonsin kommer se skymten av de pengar man investerar hos Tesler 2 igen, och det beror helt enkelt på att Tesler 2 aldrig hade som avsikt att tillfredsställa kunden, och pengarna har mest troligt använts upp relativt omgående. Det är inte omöjligt att deras representanter kommer vara väldigt tillmötesgående om man ber om pengar tillbaka, och kanske till och med få det att låta som om det vore en möjlighet. Det är det dock inte, utan detta görs endast i syfte att hålla fast kunden i bluffen, och att kanske till och med lyckas få personen till att vilja investera mer.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Öppna ett konto hos eToro i stället

Om man verkligen är seriös med att man vill börja handla med Bitcoin och kryptovaluta så är det väldigt viktigt att man väljer bort denna typ av blufföretag, och att man istället överväger en pålitlig tjänst som eToro, där man istället för tomma löften ges både insikt och möjlighet att bättre förstå hur handel med kryptovaluta fungerar.

Hos eToro slipper man de där extremt påstridiga medarbetarna som ständigt försöker kontakta en via både mejl och telefon, och man erbjuds istället stöd och hjälp från en kundtjänst som är öppen 24/7. Det skapar en betydligt större trygghet när man själv väljer när man vill skapa kontakt och be om hjälp, och hos eToro så är även avgifterna väldigt låga och förmånliga, så att man ska kunna tjäna riktigt bra med pengar. De har heller inte samma orimliga krav på höga insättningar, utan de anpassar sig istället utefter kundens önskemål och behov.

 Fördelar med eToro:

 1. Öppen och ärlig kommunikation.
 2. Inga krav på skyhöga insättningar.
 3. Låga och förmånliga avgifter

Hur du kan skydda dig emot Tesler 2 Bedrägeriet

Tesler 2 är egentligen bara ett nytt namn på en gammal scam, och det här är ett bedrägeri som har funnits i många år. Om man gör lite efterforskningar så kan man även se att företagets påstådda CEO har figurerat i tidigare bedrägerier, då under andra namn, något som pekar på att det mest troligt inte ens handlar om en verklig person. Det bästa sättet att skydda sig mot Tesler, bedrägeri och fuffens är att helt enkelt vara källkritisk. Ingen kommer att dyka upp en dag och ge miljonbelopp till vem som helst, för hade det varit så enkelt så hade alla velat handla med Bitcoin och gå med hos Tesler 2. Hur gärna de än vill få en att tro att det är superlätt så får man vara lite logisk, och inse att sådant som låter alldeles för bra för att vara sant mest troligt är det.

 Fyra tecken på bedrägeri:

 1. Löften om miljoner på endast några dagar.
 2. Kundomdömen som låter stela och som upprepar sig.
 3. Användande av kändisar i marknadsföringen.
 4. Påträngande reklam och upprepade kontaktförsök.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Det är helt normalt att ha många frågor om tjänster som Tesler 2, för innerst inne så vill man ju på något sätt tro att en sån här fantastisk möjlighet till att tjäna pengar faktiskt ska vara på riktigt. Hoppet är det sista som dör ut, så att säga, så här kommer svar på de allra vanligaste frågorna gällande kryptovaluta, Bitcoin och Tesler 2.

1. Kan jag ladda ner Tesler 2 med min iPad eller Surfplatta?

Appen går att ladda ner till både telefoner, surfplattor med mera, men detta betyder inte att man bör göra det. Tesler 2 är tyvärr en bluff, hur gärna man än vill att det inte ska vara det.

 2. Hur kan jag få tillbaka pengar som jag har satt in hos Tesler 2?

Det är tyvärr väldigt föga troligt att det ska gå att få tillbaka pengar som redan har sats in hos Tesler 2, då dessa mest troligt redan har använts upp.

3. Tesler 2 slutar inte kontakta mig – slutar de om jag ger med mig och gör en insättning?

Nej, de kommer inte att sluta höra av sig bara för att du sätter in pengar en gång, utan istället kommer de bli ännu mer påträngande då de nu kommer veta att du tillslut ger med dig.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77