Om oss

Vi är den officiella go-to källan för alla frågor och förfrågningar relaterade till Kryptovalutor. Vi erbjuder Imformation för Investors och handlare. Det spelar ingen roll om du bara letar efter information eller om du verkligen är intresserad av att investera i Kryptovalutor. Vi erbjuder något för alla.

Vårt mål

Vår uppgift är att belysa den fortfarande mycket mörka Kryptomarknaden. Om du är bekant med utrymmet, vet du att skumma operatörer och bedrägerier inte så vanliga längre, men det finns fortfarande mycket arbete att göra! Vi kämpar för att skapa en värld där Bitcoin & co. antas som vad de är. Valutor. Det är därför vi kämpar så hårt!

Vår Team

Magnus Eriksson

Magnus Eriksson

WordPress Dev. & Krypto-Expert

Även om vi kanske är ett ganska nytt företag, betyder det inte att vi är helt nya när det gäller Kryptovalutor. Vårt team består av flera anställda, och vi kan stolt säga att alla våra teammedlemmar är experter inom hans eller hennes område. Vårt team innehåller personer som har varit en del av Kryptobranschen sedan 2009, där Altcoins inte ens var en idé. Tidigare investerare och enorma “whales”, vårt team har allt att erbjuda. Det är därför vi bokstavligen anser oss själva som de bästa på marknaden. Och det är därför vi är så säkra på att kunna uppfylla vår tidigare nämnda dröm.

Skriv Oss!

Om du har ytterligare frågor, förfrågningar eller något annat som kommer till ditt sinne, tveka inte att komma i kontakt med oss här.

När du kann kontakta oss

Mondag 9:00 till 17:00
Tisdag 9:00 till 17:00
Onsdag 9:00 till 17:00
Torsdag 9:00 till 17:00
Fredag 9:00 till 17:00
Lördag Stängd
Söndag Stängd
Prenumerera på nyhetsbrevet
SENASTE CRYPTO-NYHETER
 Få uppdateringar, senaste nytt samt nyttiga tips
PRENUMERERA GRATIS
close-link

Öppna ett konto hos eToro (Bäst i Test!)

eToro
✔️ En säker och reglerad tjänst
✔️ Köp, sälj och få hjälp dygnet runt
✔️ Möjlighet att skapa ett demokonto
✔️ Inga avgifter för dig som kund!      
Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.
close-link
Click Me