Hur och vart kan man köpa NEO i 2020?

När det är dags att ge sig in i den spännande handeln med kryptovaluta så måste man först bestämma sig för vilka mynt man är mest intresserad av. De flesta har hört talas om Bitcoin till exempel, men Bitcoin är så otroligt långt ifrån den enda lukrativa kryptovalutan man kan investera i. En av uppstickarna på marknaden är Neo – en kryptovaluta som har gjort riktigt bra ifrån sig och som förutspås av experter att ha en ljus framtid, och om blir ett allt populärare alternativ även på den svenska marknaden.

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

eToro
5/5

17+

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Lägst avgifter på marknaden

 • Öppna konto på 3 minuter

69% av CFD-konton i detaljhandeln förlorar pengar

Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.

Coinmama
4.5/5

7+

 • Köp Bitcoin direkt

 • Betala med kredit- / betalkort

 • Lätt att komma igång

Trijo
4/5

3+

 • Enkel handelsplats i Sverige

 • Logga in med Mobilt BankID

 • Kom igång snabbt

Coinbase
3.5/5

15+

 • Bra för nybörjare

 • Väletablerat & pålitligt
   

 • Lätt att komma igång

Avanza

3.5/5

?

 • Pålitlig nätmäklare i Sverige

 • Handla på ditt sparkonto

 • Deklaration sker automatiskt

Hur köper man Neo dock? I denna artikeln ska vi gå igenom hur det fungerar med Neo, hur man köper dessa mynt och vad man behöver veta innan man börjar handla.

Var Kan Man Köpa Neo? Bästa Handelsplatserna

Neo är en relativt vanlig kryptovaluta även i Sverige, med många handelsplatser tillgängliga. Alla handelsplatser är dock inte lika bra och heller inte lika pålitliga, och därför har vi satt ihop en lista med de allra bästa handelsplatserna för den som vill börja köpa och sälja Neo. De bästa handelsplatserna för Neo hittar man här.

Vad är Neo egentligen?

Kryptovalutan Neo skapades först år 2014 av Erik Zhang och Da HongFei. Kryptovalutan var tidigare känd som ANS (AntShares) men bytte namn år 2017 och har sedan dess gått under namnet Neo. Företaget la sedan tidigt fokus på att skapa ett Blockchain-teknologisk projekt som skulle vara lätt att använda både för företag och privatpersoner, samt säkert och pålitligt. Allt detta har Neo lyckats riktigt bra med, vilket förklarar en del av den popularitetsvåg de har upplevt under de senaste åren. Det är ett mynt med positiv korrelation gentemot stora kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum, något som är ett mycket gott tecken för köpare och investerare.

Köpa Bitcoin: Lär dig nu!

Är Neo ens populär i Sverige?

Neo Sverige är ett förvånansvärt starkt tillhåll för denna kryptovaluta, och allt fler svenskar upptäcker dagligen fördelarna med att investera i Neo. Ett köp kan man göra både i Sverige och utomlands, och då myntet inte visar några tecken på att försvagas så kommer mest troligt ännu fler svenskar att välja att investera framöver. Ett stort plus är ju nämligen att kryptovaluta som Neo kan användas i hela världen, och inte bara i Sverige.

Köpa Neo: steg för steg instruktion

Om man behöver lite hjälp på traven med att komma igång med handel med Neo så hittar man den här. Nedan följer en snabb guide förklarad med metoden “steg-för-steg,” så att även nybörjaren enkelt ska förstå hur det fungerar när man börjar handla med denna kryptovaluta. Köp med Neo är inte svårt, och såhär går det till.

1. Öppna ett konto hos en av våra Partners

Man väljer först ett pålitligt företag/tjänst där man vill köpa sin kryptovaluta, och här är det viktigt att endast överväga tjänster som faktiskt anses pålitliga. Det finns många scams på nätet och det smartaste man kan göra är att hålla sig till en av de tjänsterna som har bevisat att de går att lita på. Ett konto öppnar man sedan snabbt genom att lämna ifrån sig namn, mejladress och ibland telefonnummer.

2. Validera dina Uppgifter

När kontot är skapat så validerar man sin mejladress via en länk som skickas till ens inkorg, och därefter laddar man upp bilder på de dokument som efterfrågas. Detta brukar vara ett Pass eller annan legitimation, samt en räkning som bevisar att man bor på adressen man har uppgivit.

3. Sätt in Pengar

Steg tre är att göra en insättning med någon av de många betalmetoderna som erbjuds. Vilka dessa är kan variera beroende på tjänsten man har valt, men det brukar vara direkta banköverföringar, betal- och kreditkort, eplånböcker som Skrill och Neteller och betydligt mer i många fall.

4. Köp Neo med pengarna

Därefter är man helt redo att börja handla Neo! Man väljer den summa man vill handla för, alternativt hur många Neo-mynt man vill köpa, därefter väljer man betalmetoden och godkänner köpet. Inget krångel, och köpet går i de allra flesta fall igen direkt.

Hur man köper Neo med ett kreditkort

Om man vill handla med ett VISA, Mastercard eller annat kreditkort så är inte det några problem. Köp Neo med dessa precis som vid vilken annan sorts internetköp som helst; antingen genom att bära runt på kortnumret, utgångsdatumet och de tre siffrorna på baksidan, eller genom att alltid ha kortet tillgängligt.

Hur man köper Neo med banköverföring

För att kunna köpa Neo med banköverföring så behöver man såklart en internetbank, och man måste ha sitt BankID eller mobila BankID tillgängligt varje gång man vill göra en insättning. Genom att alltid ha bankdosan eller mobilen med BankID med sig så ser man till att man konstant har möjlighet att köpa Neo när man vill, och även om vissa föredrar att slippa ta bankdosan med sig överallt så är detta en riktigt säker och enkel betalmetod.

Neo Wallet: Hur håller jag mina Icon säkra?

Neo Wallet är den hardware wallet man använder för att förvara sina nycklar efter ett köp, och tjänsten är utvecklad av ett företag vid namn e-Studio. Med denna plånbok så har man möjlighet att överse sina tillgångar i kryptovaluta, man kan flytta mynt samt sköta en hel del andra ärenden, och det är en av de produkter som man verkligen kan lita på. När det gäller just säkra köp, Neo och kryptovaluta, då är det viktigt att ha en säker plats att förvara nycklarna på. Neo visar att de bryr sig om sina kunder med denna sofistikerade säkerhetsutrustning, genom att erbjuda en tjänst som håller både stora och små tillgångar säkra.

Varför varierar Neo-Priset så mycket?

Priset på Neo och andra kryptovalutor kommer alltid att variera till en viss del. Värdet i kryptovaluta som Neo ligger i hur många mynt som finns tillgängliga och i hur många som är intresserade av att köpa, och det kan bli riktigt stora vinster innan man vet order av! För att kunna handla med Neo på ett framgångsrikt sätt så måste man ha koll på mer än bara pris, för att på så sätt kunna förstå hur troligt (eller icke troligt) det är att ens investering kommer resultera i finansiell vinst.

Neo Volym: hur många Neo finns det?

Till en början så släpptes 100 miljoner Neo-mynt, och då Neo inte är kryptovaluta som kan mineras på samma sätt som vissa andra kryptovalutor så kommer det heller aldrig finnas mer än maxantalet. I dagsläget så cirkulerar omkring 65 miljoner mynt. Detta innebär att det just nu finns 65% av de existerande Neo-mynten i rörelse, och om fler släpps så kan de aldrig bli fler än maxgränsen på 100 miljoner.

Korrelation med marknaden

För att kunna förutse hur pass fördelaktigt det kan komma att bli att investera i Neo så ska man titta på hur denna kryptovaluta förhåller sig till andra kryptovalutor. Om man tittar på hur pass starkt Bitcoin påverkar värdet på Neo så ser det riktigt bra ut! I nuläget så finns det en positiv relation (correlation) på 0.77 mellan Neo och Bitcoin, något som räknas som ett högt positivt värde. Man kan se detta som ett tecken på att det kommer gå bra för Neo om det går bra för Bitcoin, och en så kallad positiv “correlation” finns även med andra större kryptovalutor.

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Det finns inga dumma frågor, heter det, och med det i åtanke så ska vi gå igenom några av de viktigaste och vanligaste frågorna kring just Neo och kryptovaluta. Man hittar även fler frågor och svar på företagets hemsida, samt hos de tjänster man använder för att handla med Neo.

Kommer värdet på Neo att stiga?

Experter tror att Neo är en av de kryptovalutor som kommer att öka markant i värde under de kommande åren, men man får komma ihåg att marknaden kan skifta även på ett oväntat sätt.

Kan man handla Neo om man är minderårig?

Precis som med andra betaltjänster så måste man ha fyllt 18 år (alternativt den ålder som anses som myndig i landet där man bor), och det går alltså inte att köpa Neo som minderårig.

Hur köper man Neo?

Genom att följa stegen ovan, där man skapar ett konto hos en krypovalutetjänst, bekräftar sina personuppgifter och sätter in pengar, så kan man sedan börja direkt med Neo trading.

Var hittar man mer information om Neo?

Om man vill veta mer så är det bästa man kan göra att gå direkt in på hemsidan, för att på så sätt få konkret och sanningsenlig information om denna kryptovaluta.

Prenumerera på nyhetsbrevet
SENASTE CRYPTO-NYHETER
 Få uppdateringar, senaste nytt samt nyttiga tips
PRENUMERERA GRATIS
close-link

Öppna ett konto hos eToro (Bäst i Test!)

eToro
✔️ En säker och reglerad tjänst
✔️ Köp, sälj och få hjälp dygnet runt
✔️ Möjlighet att skapa ett demokonto
✔️ Inga avgifter för dig som kund!      
Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.
close-link
Click Me