Immediate Edge Bluff Eller inte? 2022 Recension

Kryptovalutor och Bitcoin har ökat i popularitet i Sverige. Digitala valutor sägs vara framtidens valuta och det finns många som har blivit miljonärer på deras investeringar. Detta har i sin tur lett till att allt fler scam sidor har kommit upp på marknaden. Immediate edge är ett av dessa som marknadsför sig som ett företag som en elitklubb för miljonärer. Istället är det en Immediate edge scam och du kommer att förlora alla dina pengar.

Immediate edge bluff lovar att du kommer att tjäna pengar med handel av kryptovaluta. Ännu bättre är att du inte behöver göra något själv, utan det är en automatiserad handel robot som gör detta åt dig. Med enbart en liten insättning på 250 euro kan du börja att tjäna stora pengar inom 24 timmar. Sanningen är däremot mycket mörkare. När du gör en insättning kommer dina pengar att försvinna direkt och du kommer aldrig att få dessa tillbaka.

Immediate Edge Hemsida

Immediate edge lurar sina användare med löften om att bli miljonärer, och att det är ett helt säkert sätt att handla på. Låt dig inte dras med i denna bluff av Immediate edge. Det finns sätt att investera i kryptovalutor som dessutom är säkra. En tjänst som är säker och reglerad är eToro. Det är en plattform som gör det enkelt för investerare att handla och sälja kryptovalutor.

Vårt mål är enkelt – skydda dig från att hamna mitt i ett Immediate edge bedrägeri. Läs gärna igenom vår Immediate edge recension för att veta mer.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Är Immediate edge Scam? Visst!

Att Immediate edge är en scam finns det ingen frågan om. Det är en scam som har ett mål – att lura dig på stora summor av pengar. Människor har världen över redan blivit utsatta för Immediate edge och förlorat deras insättningar på stora summor av pengar. Vårt mål är att skydda dig från att vara nästa offer och att också ge dig den information du behöver för att hålla dig säker.

Det går att tjäna pengar med kryptovalutor – men inte tillsammans med Immediate edge. Handel med kryptovalutor är komplicerat, och du måste lära dig grunderna. Immediate edge vill att du ska tro att du kan bli rik snabbt genom deras snabba tjänst. Att alla deras användare har tjänat stora pengar tillsammans med deras handel.

Vi ska förklara deras scam närmare.

Hur de säger att Immediate edge ska funka

Immediate edge använder sig av en automatiserad algoritm där en handels robot bestämmer när det är bäst att göra en investering. Detta innebär att du inte behöver att ha någon kunskap själv eftersom Immediate edge gör allt arbetet åt dig. Tjäna pengar med Immediate edge är också billigt – allt som krävs för att komma igång är 250 euro. Vad som är ännu bättre är att det inte finns några extra avgifter som du måste oroa dig för.

Det är handels roboten som helt tjänar pengar åt dig. Handelsapplikationen är helt automatiserad och köper när marknaden ser bäst ut. Systemet är snabbt och gör det enkelt att handla kryptovalutor och tjäna pengar. 

Hur Immediate edge fungerar låter verkligen toppen och det är många som vill hitta nya sätt att investera sina pengar. Men det fungerar inte som Immediate edge säger att det ska göra. Istället kommer du att helt förlora hela sin investering eftersom Immediate edge är en scam.

Vad som egentligen händer med din investering?

Immediate edge fungerar istället på ett annat sätt och att använda deras handelssystem är inte snabbt eller enkelt. Du kommer inte enbart att förlora dina pengar tillsammans med Immediate edge, men du kommer heller aldrig få tillbaka tiden du la ner i deras system. Din investering blir antingen bort spelad när du gör insättningen, eller så flyttas den till ett annat konto.

Hur Immediate edge Försöker att Lurar Dig

För det mesta stöter människor på Immediate edge genom en annons som säger att du kan tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Det kan vara en annons med en artikel om en kändis som har gjort krypto handel tillsammans med Immediate edge. Eller kan det vara en recension, som är lik vår, som säger att Immediate edge inte alls är en scam.

Tyvärr är det inte alltid enkelt att hitta ett äkta Immediate edge omdöme, utan istället när du först gör en sökning online kommer det alla vara positiva artiklar. Det är personerna bakom Immediate edge som har skrivit dessa för att lura dig till att handla med deras system. Att du ska känna att det är en tjänst som du kan lita på. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Svenska kändisar som referenser

Immediate edge Filip Hammar är säkert en annons du har sett en gång på sociala medier. Detta är ett sätt Immediate edge lurar sina användare att deras system fungerar på ett säkert sätt. När du trycker på annonsen om Filip Hammar kommer du till en artikel som liknar en artikel från Aftonbladet. I artikeln berättar Filip Hammar hur Immediate edge fungerar och att han själv tjänade pengar med Immediate edge.

Detta är ett falskt Immediate edge omdöme, och han har faktiskt aldrig själv gjort handel tillsammans med Immediate edge. Han är heller inte den enda svenska kändisen som har använts i deras bluff:

 • Eric Hagberg
 • Camilla Läckberg
 • Linus Wahlgren
 • Zlatan

Immediate edge använder sig också hela tiden av nya kändisar för att bedriva deras bluff, och för att du inte ska märka att det är något som är fel.

Annonser på sociala medier

Sociala medier är vart Immediate edge lyckats att lura de flesta av sina offer. Immediate edge lägger ut annonser som förklarar hur det fungerar och många blir lockade att läsa mer om bluffen efter detta. Det är på Facebook de flesta annonser finns och när du trycker på annonsen kommer du till deras hemsida. Hemsidan är enkel att använda, och det finns information och framgångshistorier från många användare världen över.

1. Registreringen hos Immediate edge

När du väl har kommit till hemsidan är det då dags att skapa ditt konto. Hemsidan är enkel att använda och registreringen tar inte heller lång tid. För att du ska skapa ett konto snabbare, och göra en insättning finns det också en klocka som tickar ner för att stressa dig.

För att skapa ett konto hos Immediate edge måste du följa följande steg:

 1. Besöka hemsidan
 2. Fylla i namn, telefonnummer och email
 3. Verifiera dig tillsammans med ditt Bank ID
 4. Göra en insättning på minst 250 euro

När du har gjort allt detta kommer du att ha ett konto och ha påbörjat handeln hos Immediate edge. Det är nu alla samtalen och nya email kommer att börja.

2. Dom bakom Immediate edge Ringer dig minst 50 gånger

Din email kommer helt plötsligt att ha mycket skräppost från olika företag, och många liknande bluffar som Immediate edge. Detta beror på att Immediate edge har sålt dina uppgifter vidare till andra parter. Du kommer att få minst 50 samtal från Immediate edge som berättar hur systemet fungerar.

Personen som ringer dig kommer att vara trevlig och förklara varför att handla kryptovaluta med Immediate edge är en smart investering, eftersom du kan börja tjäna pengar snabbt.

3. De vill att du ska sätta in minst 250€

Direkt efter att du har gett ut ditt nummer kommer de att ringa dig snabbt. De vill att du ska komma igång direkt och också kunna få ut en vinst på 24 timmar precis som deras andra investerare. För att kunna starta ditt konto är det en insättning på minst 250 euro du måste göra. 

Personerna som ringer dig kommer också att pressa dig på att göra en ännu större insättning. De föreslår ofta runt 1000 euro, eftersom detta kommer att hjälpa dig att tjäna ännu mer pengar med Immediate edge.

4. När du sätter in pengar i Immediate edge

När du väl har gjort en insättning hos Immediate edge kommer du också att få tillgång till handelsplattformen där du kan följa dina vinster. Handelsplattformen kommer att vara enkel att använda och du kommer också att ha hjälp av en personlig mäklare. Mäklaren hjälper dig att handla och ringer dig när det är dags att göra nya insättningar.

Ofta arbetar mäklaren hårt på att bygga upp en personlig relation tillsammans med dig. Enbart om du är villig att göra stora investeringar. Men att ta ut dina vinster som du gjort enligt Immediate edge kommer inte vara möjligt. Alla pengar som du har “tjänat” är bara en lögn.

5. De kommer att ringa dig igen

Samtalen från Immediate edge kommer inte att sluta eftersom de vill att du ska sätta in mer pengar. Desto mer pengar du sätter in desto bättre är det för Immediate edge. Därför kommer de fortsätta att höra av sig till dig för att få dig att göra större och större insättningar.

Många användare har fått skaffa nya nummer tack vare denna bluffen. Detta eftersom samtalen från både Immediate edge och andra företag inte slutar. Samtalen kommer också att pågå under olika tider på nätet och det är helt omöjligt att undvika samtalen. Det spelar ingen roll om du blockar deras nummer. Immediate edge har ett callcenter som deras anställda arbetar från, och de kan ändra nummer och ringa från hemligt nummer.

6. Du kommer aldrig ser dina pengar igen

Att handla med Immediate edge betyder en sak – att du aldrig kommer att se dina pengar inte. Detta eftersom sekunden du har gjort en insättning kommer dina pengar att bli spenderade eller flyttade till ett annat konto. Det finns ingen ångerrätt, eller någon chans att be om dina pengar tillbaka.

Allt kommer att använda den dagen du antingen inte har mer pengar kvar, eller om du vill ta ut dina vinster. Då går det helt plötsligt inte att få tag i Immediate edge längre, eller så ringer de och säger att alla dina pengar är borta. Det är heller inte ovanligt här att de hotar med stämning om du inte gör en till insats. Vilket har skrämt många investerare att göra ytterligare en insättning. 

Trots att du gör en polisanmälan kommer du inte att få tillbaka dina pengar. Om du någonsin hör från Immediate edge är det för en ny insättning. 

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Öppna ett konto hos eToro i stället

Det går att tjäna pengar & köpa  Bitcoin och köpa Kryptovaluta. Men det krävs både att du använder dig av ett säkert handelssystem och att du har lite förkunskaper. eToro har längs avgifter på marknaden. Genom att använda denna tjänsten kan du vara säker på att dina uppgifter och pengar är säkra.

Fördelar med eToro:

 • Tjänsten är reglerad
 • Det finns inga dolda avgifter
 • Du kan starta ett demo konto och lära dig trading
 • Inga samtal från eToro för högre insättningar
 • Systemet är enkelt och säkert att använda

En sak som är viktig att tänka på är att det alltid finns risker med att göra investeringar i kryptovalutor. Sätt därför enbart in pengar som du har råd att förlora.

Hur du kan skydda dig emot Immediate edge Bedrägeriet

Var vaksam med vart du gör insättningar. Vi förstår att det kan vara svårt ibland att veta om något är en scam eller inte. Men sidor som Immediate edge har alla en sak gemensamt – det låter som det är för bra för att vara sant. Att bli miljonär över en nätt kommer inte att hända. Du kommer inte att tjäna pengar med Immediate edge. Utan istället kommer du att förlora allt.

Immediate edge vill att du ska tro att det är enkelt att tjäna pengar med handel med kryptovaluta. Sanningen är att du måste lära dig hur detta fungerar innan du gör en insättning. Det går klart det är lockande med ett system som gör allt åt dig, men hur troligen är detta egentligen? Om du kan tjäna 1300 euro varje dag på en insättning på 250 euro hade allt fler människor gjort detta för att tjäna pengar.

En annan sak att alltid göra är att kontrollera sidan du gör en insättning på, är den reglerad? I så fall av vem och finns det ett licensnummer? Alla sidor som är reglerade borde ha ett licensnummer, finns inte detta eller om det inte stämmer då är det en bluff. Du kan enkelt kolla upp detta med en snabb sökning på nätet.

Observera – det är en bluff! – Använd istället en reglerad mäklare för att handla kryptovalutor:

Mäklare

Omdöme

Kryptovalutor

Föredelar

Till Mäklaren

 • Bäst Krypto Mäklare i Sverige

 • Handla riktiga kryptovalutor 24/7

 • Utnyttja upp till 1:2

 • Öppna konto på 3 minuter

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Läs gärna igenom våra frågor och svar för att veta mer om Immediate edge bluff fungerar och hur du kan hålla dig själv och andra säkra från denna scam.

Hur kan jag förhindra en scam som Immediate edge?

Om du ser en annons om Immediate edge kan du anmäla detta till den sociala median du är på. På så sätt kan du hjälpa till att förhindra en Immediate edge scam och även arbeta aktivt för att skydda sig själv och andra människor.

Finns det inget sätt att få dina pengar tillbaka?

Personerna bakom Immediate edge är smarta. De använder sig av betalningssätt där du inte kan be om dina pengar tillbaka. Att göra en polisanmälan kommer heller inte leda någonstans, utan ärendet läggs ofta ner innan de ens har påbörjat en utredning. Tyvärr kommer dina pengar vara helt borta.

Finns det fler bedrägeri än Immediate edge?

Ja, tyvärr och många är samma scam som bara har olika namn. Namnen ändras för att undvika att du hittar artiklar som denna som finns till för att inte göra en insättning och förlora dina pengar. Alla bluffar går ut på samma sätt, och systemet är uppbyggt på samma sätt. Så genom vår artikeln kan du undvika att bli utsatt för en scam och förlora dina pengar.

Hur lyckas Immediate edge lura människor?

Genom smart marknadsföring som speciellt är riktad till de människor som inte tidigare har en erfarenhet med handel för Bitcoin och andra kryptovalutor. Detta eftersom det finns positiva omdömen och även artiklar om att det är en säker och trygg tjänst att använda sig av.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77