Plus500 Bluff eller inte? Recension 2022

Handel med kryptovaluta är en komplex marknad som ibland kan vara svår att få grepp om till en början, men om man gör smarta val så finns möjligheten att tjäna riktigt mycket pengar. Ett företag som kan hjälpa en i rätt riktning är Plus500 – ett av de pålitliga finansiella instrument som finns tillgängliga för handel med Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor.

Det var en av de första tjänsterna som introducerade Bitcoin CFD handel, och Plus500 är idag en väg till att börja handla med kryptovaluta. Plus500 erbjuder sanningsenlig evaluering av den risk som handel med aktier och kryptovaluta medför, en enkel introduction till trading med målet att tjäna pengar.

I och med att denna typ av handel är så pass ny så finns det tyvärr ett flertal blufföretag som endast leder till att man förlorar pengar, men som tur är så finns det även andra som går att lita på. En risk för att man förlorar pengar kommer alltid att finnas när man väljer att handla CFD och kryptovaluta, men med det i åtanke så erbjuder Plus500 en plattform med ett flertal funktioner som gör det enklare att förstå dessa risker samt att undvika dem på bästa sätt.

Plus500 Översikt

Det är inte lätt att veta var man ska vända sig när man vill ge sig in i en internationell handel med aktier och kryptovaluta, och ofta blir man förvirrad när man läser på om allt de olika företagen erbjuder. Plus500 erbjuder dock en säker väg till att lära sig grunderna. Handel med kryptovaluta som Bitcoin innebär alltid en risk (och de företag som påstår att det inte finns någon risk är endast ett bedrägeri), men när det gäller just CFD handel så är en handlare som Plus500 den bästa chans man har för att förhindra förluster.

Plus500 Hemsida

Det är en tjänst som har funnits på marknaden för valutor sedan de först slog upp sina dörrar år 2008, och det är riktigt imponerande hur de har plöjt sig fram inom handeln med kryptovaluta! Hos Plus500 LTD så erbjuds hjälp och guidning inom seriös trading och handel, med olika möjligheter för hur man vill investera sina pengar. Erfarna mäklare och en pålitlig support gör det enkelt att dels få grepp om vad Plus500 erbjuder, samt om vilka Plus500 avgifter som tillkommer (några av marknadens lägsta avgifter), hur det fungerar med Plus500, skatt och annat, och allt det ska vi ta oss en titt på här.

Värt att veta om Plus500

Hos Plus500 så siktas det på att ge användaren en tillfredsställande upplevelse både före och efter det att man går med, och de erbjuder en öppen och ärlig tjänst där man får hjälp att fatta bra financiella beslut inom handel med kryptovaluta och CFD (så kallad CFD handel). När man läser en Plus500 recension så kan de ofta vara väldigt ensidiga, vilket kan göra det svårt att få en bra uppfattning om Plus500cy LTD som företag, något som vi löser här genom att ta upp både fördelar och nackdelar med att hålla på med trading via den tjänst Plus500 erbjuder.

Fördelar med att använda Plus500

  • Ett flertal kryptovalutor, som Ethereum och Bitcoin, finns tillgängliga.
  • Några av industrins absolut lägsta avgifter.
  • Över 2000 finansiella instrument för CFD handel.

Nackdelar med företaget

  • Ont om bakgrundsfakta gällande handel med kryptovaluta.

En lättanvänd och transparent handelstjänst

En stor skillnad mellan ett seriöst företag som Plus500 LTD och de många blufftjänster som finns där ute är just hur tydliga de är med den information som ges ut och den tjänst de erbjuder. De försöker inte måla upp någon form av euforisk bild där man leds till att tro att man kommer bli stenrik med ett klick, utan förklarar istället noggrant hur denna typ av trading går till. Som användare så lär man sig att handla smart med aktier och kryptovaluta, beroende på vad man är intresserad av, och det finns ingen risk för missförstånd då all information finns på svenska och andra språk.

Introduktion till plus500

Plus500 erbjuder en metod som gör att man går rakt på sak och direkt för lära sig hur trading fungerar, och efter att man gör en insättning så förvaltar de användarens pengar, som sedan smart investeras i det man som kund själv väljer och föredrar. Plus500 erbjuder med andra ord stor valfrihet och kontroll över ens egna pengar, och upplevelsen kan jämföras med att få sitta i framsätet och peka ut vägen, medans någon annan tar hand om själva körningen. Detta gör Plus500 och deras CFD, trading och handelsmetoder väldigt unika, i och med att de är otroligt öppna med hur hela processen går till.

Översikt över Plus500

Man måste inte vara expert på kryptovaluta för att kunna handla aktier, kryptovaluta och mer med Plus500, utan de ser istället till att utrusta kunden med all den information och kunskap som behövs för att kunna tjäna pengar på olika typer av investeringsmöjligheter. Denna Plus500 recension väljer att lyfta fram en tjänst som håller vad den lovar, och som erbjuder så många olika alternativ så att det ska finnas något som passar alla. Tjänsten och alla de trading optioner de erbjuder finns tillgängliga på svenska.

När uppfanns plus500 och hur stor är det nu?

När man läser en Plus500 review så vill man ju gärna veta lite om vad som ligger bakom företaget, för att på så sätt få en bättre uppfattning om vad det finansiella instrument de erbjuder egentligen innebär, och det ska vi ta oss en titt på här. Plus500 gör det möjligt att handla CFD på ett mer kalkylerat sätt än det som erbjuds av andra tjänster, och företaget startades år 2008 av sex stycken elever på Technion (Israel Institute of Technology) i Haifa, Israel.

Utökad tillgänglighet och appar

Den plattform som används för handel med aktier och kryptivaluta var till en början endast tilgänglig för de som hade datorer med Windows, men år 2010 så blev detta finansiella instrumet helt webbaserat, vilket innebar att det även kunde användas på datorer och enheter med andra operativsystem. Plus500 lanserade därefter en app ett år senare, år 2011, som först endast fanns tillgänglig för iOS (det vill säga iPads och iPhones). År 2012 kom appen för Android och 2015 blev den tillgänglig även för Windows. Därmed fanns tjänsten tillgänglig för de allra flesta.

Plus500 och företaget som det ser ut idag

Denna form av CFD handel har exploderat i popularitet de senaste åren, och Plus500 var inte sena att hänga med! Deras app finns nu tillgänglig världen över och används i ca 50 olika länder, med möjlighet att välja mellan 32 olika språk, och däribland svenska. De har idag tillgång till och möjlighet att erbjuda över 2000 olika finansiella instrument för handel med kryptovaluta som Bitcoin och Ethereum.

Vart sitter plus500 ?

Plus500 LTD har sitt huvudkontor i Israel, där de ursprungligen startades, men de har även kontor på Cypern, i Storbritannien (London), Bulgarien, Australien och Singapore. Att deras finansiella instrument finns så pass tillgängliga och att man kan vända sig till ett lokalt huvudkontor gör att de känns tryckt att sköta trading och handel med Plus500.

Är det säkert att använda plus500 i Sverige?

En stor fördel med att använda Plus500 är att de har ett flertal skyddsnät uppsatta för att skydda kundens pengar, så man behöver aldrig oroa sig för att ens insättningar ska användas till någonting annat än vad de är menade för. Plus500 förbinder sig till att inte använda kundens pengar till någon form av investeringar i eget syfte och för egen vinning, och de följer Cyperns finansiella tillsynsmyndighets regler genom att förvara kundens insatta pengar på separata konton. Trading med aktier och kryptovaluta ska vara säkert, och Plus500 gör ett bra jobb med att se till att det är det.

Reglering & Licenser

Plus500 står under står under mycket strikt tillsyn av CySEC, något som innebär att de kontrolleras regelbundet för att kundens säkerhet ska kunna garanteras, och de är mycket öppna angående sina så kallade privacy policies, så att man som användare ska vara helt på det klara med vad som gäller redan innan man skapar ett konto. Företaget kontrolleras av Cyperns finansinspektion, men även av lokala finansinspektioner i det land där kunden är registrerat, något som ger ett skydd som består av flera olika lager.

Kundtjänst Recension

Hos Plus500 så kan man få hjälp med att handla aktier, lära sig mer om Bitcoin, skapa konto eller vad man nu kan tänkas ha funderingar kring, och denna hjälp finns tillgänglig dygnet runt. Att handla med CFD, trading och liknande är relativt komplicerat, något som Plus500 förstår och respekterar, genom att erbjuda denna pålitliga hjälpfunktion. Det första man kan göra är att ta sig en titt bland massor av frågor och svar på Plus500’s hemsida.

De har en väldigt snyggt upplagt FAQ-avdelning där man kan söka på ett relevant ord för att snabbt hitta rätt, eller om man behöver mer assistans så kan man mejla. En stor fördel är att även kundtjänsten finns tillgänglig på svenska, och detta gör att det Plus500 omdöme kundtjänsten får blir extra högt.

Avgifter & Skatt

Så hur fungerar det då med att handla aktier, bitcoin och mer när det sen är dags att betala skatt? Många undrar om man ska skatta på de pengar man tjänar med hjälp av Plus500, och det snabba svaret är att ja, det ska oftast skattas på samma sätt som man skattar vilken annan inkomst som helst. Plus 500 skattar inte åt sina kunder på något sätt, utan det är istället helt upp till varje individ att sköta beskattning själv. Om man behöver hjälp så är det smartast att vända sig till svenska skatteverket, eller till motsvarigheten i det land man bor, då olika regler kan komma att gälla beroende på vilken finansiell situation man befinner sig i.

Köpa Kryptovaluta hos plus500

Med en så pass välutvecklad trading tjänst som Plus500 så finns det mycket man behöver veta om att köpa kryptovaluta. Det går nämligen att göra på fler än bara ett sätt, beroende på vilken typ av handel man är intresserad av, samt av hur marknaden ser ut just för tillfället. Plus500 har mycket låga avgifter och kommisioner, så att man som kund ska få ut så mycket som möjligt av tjänsten, och här nedan ska vi gå igenom lite snabbt hur det fungerar när man vill komma igång och köpa kryptovaluta, eller köpa Bitcoin!

1. Skapa ett Konto

Det allra första man måste göra är givetvis att skapa ett konto, och detta gör man enklast genom att gå in på hemsidan, eller genom att ladda ner appen som finns tillgänglig för både Android och iOS. Vad man väljer beror helt på vad man själv känner sig bekväm med, då både versionen i webbläsaren samt appen fungerar precis lika snabbt och enkelt. När man väl har klickat på att man vill bli medlem så får man lämna ifrån sig sitt namn samt kontaktuppgifter, och innan man kan göra en insättning så kommer man även ombes att verifiera kontot.


Möjlighet finns att använda Plus 500 i demoläge, så att man kan testa de olika funktionerna innan man väljer att investera riktiga pengar. Demoläget kan användas precis när som helst, och man kan enkelt byta till och från demoläget när man är inloggad.

2. Välj din betalningsmetod

När man har bestämt sig för att göra en insättning så är det dags att bestämma sig för vilken betalningsmetod man vill använda sig av. För svenska användare så kan man använda betalkort som Mastercard, Maestro och VISA, eller så kan man göra en direktöverföring från bankkontot. Även e-plånböckerna PayPal och Skrill går utmärkt att använda sig av om man snabbt vill kunna sätta in pengar, men kom ihåg att den lägsta insättningssumman kan komma att variera beroende på den betalningsmetod man väljer.

3. Bekräfta din metod

Ett smart säkerhetsskydd när man använder sig av Plus 500 är att man alltid ombeds att bekräfta en insättning innan denna utförs. På så sätt så har man en chans att se över summan man vill sätta in samt den betalmetod man har valt, och skulle något se fel ut, alternativt om man har ångrat sig, då avbryter man bara insättningen. Detta brukar dock inte vara ett problem då Plus 500 har gjort det väldigt enkelt att göra en insättning.

4. Köp och Sälja Kryptovaluta!

När allt sådant som att skapa ett konto, verifiera kontot och sätta in pengar är klart, då är man redo för att börja handla aktier samt för att köpa kryptovaluta! Med över 2000 olika finansiella instrument så har man en del att välja mellan när man använder sig av Plus 500, så det rekommenderas att man sätter sig ner och läser igenom all information noggrannt innan man börjar.

Köp och Sälj Kryptovaluta hos Plus500

Alla frågor och funderingar bör tas upp med kundtjänst, och det är alltid smart att testa en funktion i demoläge innan man investerar riktiga pengar, så att man är säker på att man förstår hur det fungerar.

Alternativer till plus500

Även om Plus 500 erbjuder det mesta inom handel med aktier och olika kryptovalutor så kan det vara så att man vill veta vilka andra alternativ som finns. Många tjänster som erbjuder hjälp med Bitcoin och kryptovaluta är tyvärr scams – det vill säga bluffar, men de goda nyheterna är att Plus 500 inte är den enda tjänsten man kan lita på. Det finns fler pålitliga handelstjänster, och de fungerar ofta på ett liknande sätt som Plus 500. Bla alternativer är eToro, Coinbase, Binance & Kraken

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Här nedan kommer svar på några av de allra vanligaste frågorna och funderingarna när det kommer till CFD handel med just Plus500, för att göra det lättare att förstå vad Plus500 erbjuder.

Vad är det minsta man kan sätta in hos Plus500?

Det minsta beloppet man kan sätta in hos Plus500 är $100 – en betydligt lägre siffra än hos många andra företag, men summan kan variera beroende på vilken insättningsmetod man väljer. E-plånböcker och  bankkort tillåter insatser på så lite som $100, medan sådant som direkta banköverföringar kan kräva att man sätter in mer som lägst.

Är det säkert att använda Plus500?

Det finns alltid en risk med att delta i denna typ av handel, men denna risk har att göra med handeln i sig, och inte med företaget Plus500cy LTD. Plus500 är ett pålitligt företag som erbjuder den hjälp och det stöd som krävs för att börja handla smart.

Går det att testa i Plus500 demo först?

Om man känner sig osäker på om man vill göra en insättning och prova på de olika instrumenten för handel med aktier och kryptovaluta, då kan man först prova i demoläge. Om man använder Plus500 i demoläge så behöver man inte sätta in några pengar, men man kan heller inte tjäna några riktiga pengar förrän efter det att man har gjort en riktig insats.

Finns möjlighet att tjäna pengar med Plus500?

Det går absolut att tjäna bra med pengar med den tjänst som Plus500 erbjuder. Man ska dock komma ihåg att det inte handlar om någon mirakellösning, utan om ett företag som hjälper de som är intresserade att komma igång och att fatta smarta beslut gällande pengar och investeringar.

Rickard
Rickard

Hejsan! Jag heter Rickard och jag tycker att det är jättebra att du besöker oss här på CryptoInvest.se. Du kan besöka länken nedanför så kommer du till min profil.

Articles: 77