Shiba Inu (SHIB) Kaufen: Sollte man SHIB kaufen?

BREAKING NEWS:

Vitalik Buterin (grundare av Ethereum (ETH)) har just bränt (förstört) 40 % av alla Shiba Inu (SHIB) tokens. Vitalik hade 45 procent av kryptovalutans totala omsättning. Nu äger han bara 5 procent. Det hela tillkännagavs via sociala medier och kan följas på Etherscan.

Sammanlagt har VB alltså utplånat 40 % av hela SHIB-valutan. Detta innebär att priset förväntas stiga snabbt, eftersom det nu finns permanent färre tokens i omlopp.

Hur många Shiba Inu-Tokens (SHIB) förstördes?

Totalt har VB förstört 410 241 996 771 871 871.894771826174755464 tokens av kryptovalutan som kallar sig “Dogecoin Killer”.

Sammanlagt uppgår värdet till 6.124 913 011,80 US-dollar som på detta sätt förstördes.

Vad är Shiba Inu?

SHIB beskriver sig själv som ett “decentraliserat meme-mynt” och är i linje med Safemoon, Dogelon, Dogecoin och NFTs. Värdet av digitala valutor och konstverk omdefinieras i takt med att meme-kulturen alltmer får ett monetärt värde.

Shiba Inu, som är på väg att bli “Dogecoin-dödaren”, har under de senaste 24 timmarna haft en handelsvolym på nästan 13 miljarder dollar, eftersom handlare försöker köpa myntet.

För att sätta detta i perspektiv: Priset på Shiba Inu-myntet har stigit dramatiskt under de senaste 30 dagarna, med en ökning på 36 876 procent.

Myntets symbolik är ovanlig. 50 % av det totala utbudet brändes på Vitalik Buterins plånbok. Ethereums grundare är en betrodd och högt respekterad person i kryptogemenskapen. Detta kan vara ett sätt att undanröja farhågorna om att projektet är en “rug pull” där projektutvecklare blåser upp priset, dumpar lagret, gör vinst och lämnar företaget för att lämna innehavarna med värdelösa plånböcker.

I linje med hundtemat planerar Shiba Inu-plattformen att lansera en DeFi-baserad BONE-valuta under den kommande perioden, liksom konstverk på NFT-marknadsplatser och donationer till välgörenhetsorganisationer för att rädda Shiba Inu-“hundar”.

Hur skiljer sig Shiba Inu från Dogecoin?

Shiba Inu-myntet kan betraktas som en ny version av Dogecoin.

Dogecoin lanserades ursprungligen 2013 och kan därför sägas vara föråldrat på grund av införandet av DeFi, NFTs och större marknadslikviditet än 2013.

I februari uttryckte Elon Musk sin oro över de enorma Dogecoin-valarna i en tweet och sa: “För mycket koncentration är det enda verkliga problemet”.

Shiba Inu försöker ta itu med detta problem i sin tokenomik. Hälften av utbudet har tilldelats Buterin, som nämnts ovan, medan resten kommer att vara tillgängligt för vanliga handlare att köpa. Leverantören uppger att denna process kommer att minska sannolikheten för att endast ett fåtal innehavare kommer att ha myntet i sin ägo, vilket påverkar dess användbarhet för transaktioner.

Var kan jag köpa Shiba Inu?

Binance

För att köpa Shiba Inu på Binance måste du logga in på ditt konto som handlare och söka efter myntet. Binance är baserat på Caymanöarna och har blivit ett av de mest kända företagen inom kryptoområdet. Med sin egen smarta kedja, hundratals listade mynt och en mängd handelsprodukter är Binance det bästa valet för handlare som vill köpa kryptovalutor som Shiba Inu och många andra.

eToro

För Shiba Inu-köp erbjuder eToro en lättanvänd plattform som gör det möjligt att handla med aktier, andelar, råvaror och ett brett utbud av kryptovalutor.

eToro grundades i Israel och har kontor i regelverk runt om i världen. Detta gör plattformen till en idealisk plats för att köpa kryptovalutor som Shiba Inu och många andra.

 

Newsletter Updates

Enter your email address below to subscribe to our newsletter

Leave a Reply

Prenumerera på nyhetsbrevet
SENASTE CRYPTO-NYHETER
 Få uppdateringar, senaste nytt samt nyttiga tips
PRENUMERERA GRATIS
close-link

Öppna ett konto hos eToro (Bäst i Test!)

eToro
✔️ En säker och reglerad tjänst
✔️ Köp, sälj och få hjälp dygnet runt
✔️ Möjlighet att skapa ett demokonto
✔️ Inga avgifter för dig som kund!      
Cryptoasset-investeringar är oreglerade i de flesta EU-länder och Storbritannien. Inget konsumentskydd.
close-link
Click Me