Bitcoin Future Bluff Eller Inte? 2020 Recension

Bitcoin Future är en automatiserad handelsplattform som stöds av en grupp riskkapitalister som används av handlare för att handla Bitcoins och andra kryptokurser. Deras signalhastighet är 0,01 sekunder snabbare än den genomsnittliga handelsboten och dess medlemmar gör enligt uppgift i genomsnitt 1,121 dollar per dag. Bitcoin Future påstår sig ha en noggrannhet på 99,4% av handelssignalerna.

Är den här programvaran en SCAM eller är den LEGIT? Läs vår Bitcoin Future-granskning om du vill veta mer. Du kan registrera dig på den genom att använda besökslänken nedan.

Testa Bitcoin Future Här!

Är Bitcoin Future Legit?

Bitcoin Future är en av de mest populära robotarna för autohandel 2020. Därför beslutade vi att testa den och granska den. Vårt mål är att ge dig all information du behöver om roboten, för att hjälpa dig att avgöra om du investerar på den är en bra idé. Baserat på vårt test verkar roboten pålitlig. Den har utmärkt kundservice, ansluter till reglerade och pålitliga mäklare, är öppen för riskerna i samband med kryptohandel och erbjuder en enkel och lättanvänd handelsplattform. Detta är bara några av de funktioner som roboten erbjuder som visar dess tillförlitlighet.

2017 flyttade Bitcoin från $ 700 – $ 900 i början av året till en rekord ATH på $ 20 000 förra året. Under denna period gick det enligt uppgift att många Bitcoin Future-användare gynnas oerhört med många som tjänade upp till $ 2.100 dagligen. Webbplattformen är också säkrad. Med en påstådd handelssignalns noggrannhet på 99,4% har många användare rapporterat att de gör betydande vinster på denna plattform. Webbplatsen ger vittnesmål från användare som Mark K. från Manchester som påstås ha gjort 10 000 dollar med Bitcoin Future på 47 dagar. En annan handlare, Jennifer A. från London, rapporterade att ha haft en liknande upplevelse med en vinst på över 7 000 dollar.

Är Bitcoin Future Scam eller allvarlig? Domen!

Här är en översikt över Bitcoin Future:

 • Mjukvaran rapporterar med en handelsnoggrannhet mellan 92-94,5%.
 • Bitcoin Future är inte en bluff. Det är emellertid viktigt att inse att det finns vissa risker förknippade med kryptohandel.
 • Vi rekommenderar en initial investering på $ 250 för att starta. Du kan öka dina investeringsbelopp gradvis.
 • För att registrera dig på roboten och börja handla, klicka på den här länken .

Öppna demokonto

Vad är Bitcoin Future?

Bitcoin Future är en automatiserad handelsplattform som anses vara en av de bästa för handeln med Bitcoins och andra kryptokurser. Programvaran har enligt uppgift tilldelats nr. 1-hedern i kategorin handelsprogramvara för United States Trading Association. Programvaran är programmerad så att systemet kan läsa finansiella nyheter och observera marknadsanalyser. Detta tillåter påstås att de kan veta de mest lönsamma investeringarna du kan göra vid den tidpunkten. När handeln har identifierats placeras investeringen automatiskt utan att kräva att du vidtar några åtgärder. Dess funktioner liknar andra populära kryptobots som Bitcoin Loophole och Bitcoin Revolution .

Denna handelsplattform används endast för att handla cryptotillgångar och har ingen koppling till andra marknader. För att arbeta i samarbete med licensierade Cryptocurrency mäklare kräver Bitcoin Future en lägsta insättning på $ 250 för sina medlemmar att leva handel. Denna programvara har presenterats i mediehus som CNN, TIME, Forbes och Financial Times.

Hur fungerar Bitcoin Future-appen?

Som redan kort nämnts kräver plattformen inte att du ägnar mycket tid åt det alls. I själva verket görs det mesta av arbetet automatiskt, vilket är det som gör denna robot så speciell. Det enda som handlare måste göra är att ändra sina handelsinställningar efter dina önskemål. Denna app påstår sig sedan garantera vinster genom att studera marknaden noggrant innan den ger någon handelssignal. Och med handelssignalerna söker den efter en bra startpunkt och lämnar handeln till ett högre pris för att täcka vinsten.

Bitcoin Future rapporterar att användare kan handla över 1 000 USD dagligen med sin app. Att ha ett konto gör det lättare att veta hur det här systemet fungerar. Läs vidare för att ta reda på hur du konfigurerar ditt konto korrekt nedan.

Öppna ett Bitcoin Future-konto – steg för steg

Att skapa ett konto är det första steget att tjäna med Bitcoin Future. Allt du behöver göra är att följa fyra enkla steg.

Steg ett: Registrering

För att registrera dig för ett Bitcoin Future-konto skriver du webbadressen i din webbläsare. Observera att det är viktigt att använda en webbläsare som accepterar levande cookies. Bitcoin Future webbplattform upptäcker automatiskt var alla besökares plats på sin webbplats så att det blir lättare att ansluta till en mäklare vid registreringen.

Som framgår av sidan ovan finns registreringsformuläret på hemsidan till hemsidan till höger, och formuläret kan fyllas i i tre steg. Det första steget är att inkludera ditt namn (dvs. Förnamn, Efternamn) och e-postadress. Efter detta måste du ange ett lösenord. Och slutligen måste du ange ditt mobilnummer och landskod. Obs: Det är viktigt att du använder dina verkliga detaljer när du registrerar dig eftersom det skulle behövas för insättningar och uttag på plattformen. Efter registrering kommer du att vara ansluten till en mäklare som hjälper dig på din handelsresa. För insättning, se nedan.

Steg två: Insättning

För att en kryptobobot ska fungera kommer den att ansluta till en online mäklare, där roboten kommer att placera handel automatiskt. Bitcoin Future är kopplad till några av de mest sofistikerade och pålitliga mäklarna som finns på marknaden så det är definitivt något du inte borde oroa dig för.

När du har registrerat dig kommer du att omdirigeras till insättningssidan för mäklaren som roboten länkar dig till. För att kunna börja handla måste du sätta in minst 250 $. Denna betalning kan göras med olika tillgängliga betalningsmetoder. När vi testade plattformen var vi anslutna till Bears Market. Betalningsalternativen för den mäklaren inkluderar Bridger Pay, Visa / MasterCard, och banköverföring etc. Med Visa / MasterCard måste du ange dina kortinformation som kortnummer, utgångsdatum och säkerhetsnummer etc.

Webbplatsen är SSL-säker. Så dina kortinformation är säkrade och kan inte stulas. När du har satt in dina pengar är du redo att leva handel. Du kan dock prova alternativet för demohandel för att bekanta dig med plattformen.

Steg tre: Demohandel

Demohandel är en demonstration av hur webbplattformen fungerar. För närvarande har Bears Market inte ett demohandelsalternativ som visar handelsgränssnittet och hur programvaran fungerar. En snabb översikt över webbplatsens insättningssida visar emellertid de olika avsnitten på webbplattformen. Om du är ansluten till en mäklare med ett alternativ för demohandel rekommenderar vi att du försöker först. Vissa demokonton erbjuder en handledning om handelsplattformen, vilket hjälper dig att bli bekant med mäklarens förfarande.

Steg fyra: handel

Genom att klicka på ”Trade Room” kommer du att omdirigeras till en sida där du måste välja dina handelsinställningar. Du måste bestämma hur mycket du vill investera för varje handel och hur många affärer du vill att systemet ska placera varje dag. Du kommer också att behöva ställa in en stoppförlust och välja hur mycket pengar du vill tjäna på en dag. Efter det kan du också välja vilka kryptokurser du vill handla med. Du kan antingen tillåta roboten att handla med alla tillgängliga tillgångar, eller så kan du välja de som du tror är de mest lönsamma att handla med och välja dem. När du är nöjd med dina inställningar kan du klicka på   knappen Starta automatisk handel för att börja handla.

Testa Bitcoin Future Här!

Nyckelfunktioner

utbetalningar

utbetalningar

Bitcoin Future rapporterar att investerare kan tjäna cirka 1 100 $ per dag genom att handla med sin programvara. Du kan dock inte se så hög avkastning först. Appen hävdar att användare bara når dessa nivåer genom att öka sina investeringsbelopp. Men om du är nybörjare och handlar med Bitcoin Future för första gången föreslår vi att du börjar med små investeringar.

Verifieringssystem

Verifieringsprocessen är mycket enkel. Allt du behöver göra när du registrerar dig skriver in ditt namn, e-postadress, telefonnummer och lösenord. Det är allt. Allt som återstår att göra innan du kan börja handla är att sätta in pengar på ditt nya konto. Inga ID eller dokument av något slag behövs.

Uttagsprocess

Uttagsprocess

Under vårt test gjorde vi en begäran om återkallelse. Vår begäran behandlades på mindre än 24 timmar och vårt uttag skickades direkt till vårt bankkonto.

Kostnads ​​/ Avgifter

Kostnads ​​/ Avgifter

Plattformen är mycket prisvärd och vi har inte hittat några bevis för att Bitcoin Future döljer avgifter. Alla pengar du tjänar på denna robot är dina.

vittnesmål

Webbplatsen innehåller flera användares vittnesmål där Bitcoin Future-handlare uppger att programvaran har förändrat sina liv till det bättre och att de har gjort betydande vinster med den. Ernest från Glasgow rapporterar totalt $ 8436,54, och Jane från Cardiff rapporterar att de tjänade cirka 7500 $ med programvaran.

Kundsupport

Kundsupport

Kundsupport är tillgängligt dygnet runt. Du kan kontakta en anställd när som helst via e-post, mobiltelefon eller livechatt. Du kan alternativt fylla i ett supportformulär med ditt namn, meddelandets e-postadress och meddelandets innehåll. Under vårt test försökte vi kontakta kundsupport och vi fick svar på bara några timmar. Det är dock sant att vi försökte kontakta dem under dagen så att vi inte kan berätta om de skulle svara så snabbt utanför arbetstid.

Mäklare

Mäklare

Det är vanligt att robotar som Bitcoin Future ansluter till online mäklare för att låta användare handla med cryptocurrencies. Under vårt test av Bitcoin Future var vi anslutna till Bears Market. Vi har funnit att denna mäklare är reglerad och pålitlig. Tack vare samarbetet mellan Bitcoin Future och Bear Markets erbjöds vi en enastående service inklusive en väl utformad handelsplattform kombinerad med möjligheten att autohandel med en pålitlig robot.

Bitcoin Future kontra andra robotar

Bitcoin Future Andra bitcoin-robotar
✅ Programvaran Bitcoin Future erbjuder en handelsplattform som passar både nybörjare och erfarna användare. ❌Vissa robotar med automatisk handel handlar inte så mycket för att erbjuda enkla att använda och väl utformade handelsplattformar, vilket ofta leder till att användare tappar sina pengar helt enkelt för att de inte kan förstå plattformens förfarande.
✅Registreringsprocessen går snabbt och framåt. Det bör bara ta upp till ett par minuter. ❌Det kan ta mycket längre tid att registrera sig på andra robotar på grund av låg responsivitet eller felaktiga verifieringsprocesser.
✅Bitcoin Future har inga dolda avgifter. ❌ Det finns massor av bluffrobotar där ute som försöker dölja några av sina avgifter, vilket lämnar användare med mycket liten vinst i slutet av handeln.
✅ Enligt recensioner verkar det som att göra vinst med Bitcoin Future är möjligt och uttagsprocessen är mycket enkel och tar mycket lite tid. ❌Det finns många bedrägliga robotar som blockerar varje begäran om uttag och inte tillåter dig att få de vinster du gör.
✅Bitcoin Future har en rapporterad noggrannhet på cirka 90%. ❌Det finns många robotar som hävdar att de har en noggrannhet på 90-99%, men när du försöker dem är inte en enda handel framgångsrik.
 • Börja med lite investering,

Vårt förslag är att börja med att göra en liten investering på $ 250. Särskilt om du är en nybörjare eller en oerfaren användare och använder Bitcoin Future för första gången är du plattformens ultimata domare. Du kanske inte får de vinster du hoppas på eftersom all handel medför risk. Så det bästa du kan göra är att börja med små investeringar. Om du ser att du gör betydande vinster kan du börja öka din investering.

 • Ta ut medel regelbundet

Ett bra sätt att undvika pengar är att ta ut medel regelbundet. Konton på plattformar som Bitcoin Future är inte bankkonton. När du handlar automatiskt investeras pengarna i ditt konto så att dina vinster lagras på ditt Bitcoin Future-konto är aldrig en bra idé. Faktum är att om systemet under bilhandel börjar göra fel investeringar kan du tappa alla pengar du har gjort. Vårt förslag är att ta ut mellan 30% och 70% av dina vinster och investera om resten.

 • Sök expertrådgivning

Om du är ny i världen med kryptohandel ska du kontakta kundsupport så många gånger du behöver. De kommer att kunna hjälpa dig med alla problem du kan ha. Vi rekommenderar också att gå med i forum, delta i alla webbseminarier som kan erbjudas, försöka få tillgång till så mycket information som du kan. En bra idé skulle också vara att titta på YouTube för strategitips för handel med kryptobots. När du hittar den strategi du tycker fungerar bäst kan du prova på Bitcoin Future och se hur det går.

Anledningar till att använda en robot för att handla Bitcoin

 • Effektivitet: Pålitliga handelsrobotar är extremt effektiva och har en anmärkningsvärd programvara som snabbt kan analysera finansiella nyheter och marknaden för att identifiera de mest lönsamma investeringarna. De komplexa algoritmerna som de baserar sig på gör det möjligt för dem att hävda en påstådd noggrannhet på cirka 90% eller mer.
 • Användarvänlighet: De pålitliga robotarna som vi har granskat har en annan sak gemensamt. De flesta av dem har en handelsplattform som nybörjare och professionella användare kan dra nytta av. Anledningen till detta är att de har ett användarvänligt gränssnitt så att nybörjare kan lära sig att använda det inom några minuter. Men samtidigt har proffsen fortfarande tillgång till alla funktioner de behöver för att följa mer komplexa handelsstrategier.
 • Hög avkastning: De flesta pålitliga robotar hävdar att de kan generera hög avkastning, från 1 000 dollar per dag till ännu mer än 10 000 dollar.
 • Kundsupport: Medarbetarna är alltid tillgängliga för att hjälpa dig med alla problem du kanske upplever. När du handlar med robotar som Bitcoin Future är du aldrig ensam.

Har Bitcoin Future en mobilapp?

En mobilapp för Bitcoin Future är för närvarande inte tillgänglig. Men plattformen körs i webbläsaren så allt du behöver för att kunna komma åt den är en internetanslutning. Du kan handla med det från vilken enhet du föredrar, inklusive bärbara datorer, smartphones och surfplattor. Den enda skillnaden mellan handel på din telefon och på din bärbara dator är utformningen av sidan.

Bitcoin Future Review: Domen!

Vi har granskat den här programvaran, dess verksamhet, webbplattform och funktionalitet och vi drar slutsatsen att den verkar vara legitim, är gratis och enkel att använda. I takt med att cryptocurrencies fortsätter att få massadoption över hela världen har många användare rapporterat att de använder Bitcoin Future för att tjäna pengar.

Kom ihåg att alla investeringsmöjligheter har en viss risk. Detta gäller särskilt kryptokurser, som fortfarande är relativt unga på finansmarknaderna.

FAQ

Finns det någon dold avgift?

Nej! Det finns ingen dold avgift överhuvudtaget

Vilken typ av resultat ska jag förvänta mig att handla med Bitcoin Future?

I genomsnitt rapporterar Bitcoin Future-medlemmar att de tjänar ungefär 1 200 USD dagligen med denna programvara.

För tidsanvändare, hur mycket kostar det att använda den här programvaran?

Programvaran Bitcoin Future är gratis för registrerade användare. Om du inte är registrerad. Registrera här.

Vilket är det högsta beloppet som kan göras handel?

Det finns inget maxbelopp. Du kan tjäna så mycket som möjligt.

Är detta, inte marknadsföring på flera nivåer eller affiliate-marknadsföring?

Nej! Det är det inte.

Kom ihåg att all handel innebär risk. Synpunkter som uttrycks är endast författarna. Tidigare resultat är ingen garanti för framtida resultat. De yttranden som uttrycks på denna webbplats utgör inte investeringsrådgivning och oberoende finansiell rådgivning bör söka där så är lämpligt. Denna webbplats är gratis för dig att använda, men vi kan få provision från de företag vi har på denna webbplats.