Bitcoin Code Bluff Eller Inte? 2020 Recension

Bitcoin Code är en automatisk handelsmjukvara utvecklad av Steve McKay som utför affärer med Bitcoin och cryptocurrencies för sina användare. Bitcoin Code gör handel tillgänglig för nya användare över hela världen.

Dessa användare söker vanligtvis ekonomiskt oberoende genom passiva intäkter från en kraftfull handelsrobotalgoritm för 2020. När du registrerar dig och gör din första insättning, drar du nytta av en artificiell intelligensrobot vars enda jobb är att köpa BTC lågt och sälja högt.

Det finns många människor som gör anspråk på Bitcoin Code-roboten, men vi har faktiskt testat tekniken. Vi har funnit att programvaran inte verkar vara en bedrägeri – den handlas automatiskt för dina räkning och erbjuder en gratis demo. Läs vidare om du vill veta mer om BTC-kod.

Är Bitcoin Code Scam eller Legit?

Ett gäng människor på internet kallar det för en bluff, men vi har inte funnit att det är fallet alls. Liksom andra högkvalitativa bitcoinrobotar som Cryptosoft kan programvarans algoritm innehålla kraftfull automatisering och artificiell intelligens, men det är fortfarande ett kraftfullt bitcoin-handelsverktyg som måste förstås och bemästras innan den används. Här är de grundläggande sätten vi bestämde att denna programvara inte är en bedrägeri. Läs vidare när vi packar upp var och en av dessa punkter i detalj.

Vårt Bitcoin-kodtest: Domen!

 • 1) Vi har testat mjukvaran. Det är helt gratis att använda och gör verkliga utbetalningar.
 • 2) Vi tror att människor som kallar Bitcoin-kod en bedrägeri helt enkelt inte förstår riskerna med automatiserad handel.
 • 3) Vi var försiktiga med en liten initialinvestering, men var medveten om att risker alltid handlas.
 • 4) Prova det nu via den här länken, eller läs vidare för att lära dig mer först.

Öppna demokonto

Vad är Bitcoin-koden?

Automatiserade handelsroboter är automatiserade handelsprogram som hjälper handlare att avgöra om de ska köpa eller sälja en tillgång vid en viss tidpunkt.

Investopedia.com

Om du är bekant med handelrobotar, vet du att Bitcoin-koden är den överlägset mest populära av dem alla, med tusentals användare över hela världen. Programvaran fick sitt rykte genom att påstås ha hjälpt till att ta tusentals användares medel till vinst på kort tid.

Handelsverktygen är enkla att lära sig, och det finns många investeringsrobotstrategier som kommer att ge framgång.

Programvaran har förtjänat berömmelse på grund av dess påstådda sofistikerade algoritmer som sägs förutsäga kryptomarknadsrörelser och utföra lönsamma affärer för användaren automatiskt. Plattformens algoritmer kan handla hundratals gånger per sekund och ligger 0,1 sekund före marknaden. Detta sägs göra det möjligt för programvaran att få större avkastning än genom traditionella handelsformer.

Den enkla användningen av programvaran har gjort det tillgängligt för fler individer som gör det möjligt för människor från hela världen att investera och enligt uppgift tjäna vinster. Enligt mjukvaran behöver användaren bara öppna ett konto, sätta in $ 250 och vid denna tidpunkt kommer programvaran att köras och användaren måste bara luta sig tillbaka, samla in sina vinster och ta ut dem i sin lokala valuta till ett bankkonto. Du behöver inte ens använda Bitcoin; alla konton avräknas kontant. Många långvariga användare genererar förmodligen passiva inkomster på detta sätt och finansierar en livsstil av resor, lyx och sparande för pensionering.

Bitcoin Code hävdar att deras programvara har en vinstkvot på cirka 99,4% (från och med januari 2020). Detta kanske inte är perfekt, men det kan vara mer än tillräckligt för att skapa en solid ny inkomstmöjlighet.

Vi går igenom alla detaljer i denna innovativa gratisprogramvara, inklusive hur man använder handelsverktyget, gör uttag och väljer den bästa investeringsstrategin för långsiktig framgång. Håll dig uppdaterad så låter vi dig handla med Bitcoin-koden på nolltid!

Hur man registrerar sig för Bitcoin-koden

Registreringsprocessen är enkel och liknar andra välkända webbplatser som Bitcoin Loophole. När du har fyllt i din grundläggande information kommer du att bli ombedd att verifiera ditt Bitcoin-kodkonto i bekräftelsemailen. Som ny användare måste du göra en insättning för att tillåta Bitcoin-kodroboten att börja handla och förhoppningsvis tjäna mynt åt dig.

Följ dessa fyra snabba steg för att registrera dig och få handel:

Steg 1: Registreringen

Registrera Bitcoin-koden
Registreringen är gratis. Klicka bara här, fyll i registreringsformuläret med din grundläggande information inklusive namn, e-postadress och telefonnummer. Vänta sedan på bekräftelsemailen och verifiera kontot.

Steg 2: Kontot

När ditt konto har verifierats och du loggat in förklarar ett popup-fönster att ditt konto har länkats till ett mäklarkonto på Brokerz. Webbplatsen kommer då att be dig lägga till medel till ditt handelskonto för att få tillgång till systemet.

Bitcoin Code Robot-plattform

Steg 3: Insättningen

sätta in Bitcoin Code Robot
När du klickar på insättning öppnas ett nytt fönster på ditt konto på Forex2Crypto. Webbplatsen anger att de medel du sätter in på ditt konto efteråt. Därifrån får du fem betalningsalternativ:

 • visum
 • Mastercard
 • GeoTrust
 • PCI

När du väljer ett kommer du att kunna finansiera ditt konto med minst $ 250 och högst $ 15 000. Vi rekommenderar att du börjar små på $ 250. När du har behärskat systemet har du mer pengar att spela med och färdigheten att göra ännu större vinster!

Steg 4: Justera dina inställningar och välj “auto-trading”

handel med Bitcoin Code Robot
Det sista steget är där du berättar systemet exakt hur du vill att det ska handlas. Från bilden ovan ser du att du också kan handla andra kryptokurser på detta sätt, inklusive Litecoin LTC, Ethereum ETH och Ripple XRP. De flesta användare av Bitcoin-koden handlar med bitcoin och handeln ethereum.

Handelsinställningarna är enkla. Först kan du själv bestämma vilken risknivå du är villig att ta. Bitcoin Code hävdar att “ju större risken är, desto högre är den potentiella avkastningen.” Men du kan naturligtvis förlora alla insättningar så handeln med försiktighet.

Du kan också ställa handeln till manuell om du vill använda systemet för att handla på egen hand, men de flesta väljer “Auto Trade” -knappen som låter roboten placera alla affärer. Allt du behöver göra för automatisk handel är att välja handelsstorlek och vinstnivå.

Obs: Om du inte vill riskera riktiga medel direkt, varför inte prova demokontot som är tillgängligt för dig vid registreringen ? Du kan testa 100% av systemets kapacitet utan att behöva riskera ditt dyrbara kapital direkt. När du har bevisat att du förstår hur Bitcoin-koden demo fungerar, är du redo att göra din insättning. Klicka här för att öppna ditt demokonto.

Vem grundade programvaran Bitcoin Code?

Bitcoin-kod Steve McKay

Bitcoin Code skapades av en mjukvaruutvecklare som heter Steve McKay medan han arbetade för ett stort teknikföretag. McKay upptäckte okända marknadstrender som finns i alla större handelsforum. Dessa mönster finns på aktiemarknaden, cryptocurrency marknader, även Craigslist!

McKay fick också sin handelsprogramvara att lära sig att förutsäga handelsåtgärder baserade på stora nyhetshändelser i världen. I grund och botten tar den automatiska programvaran (som han tog med sig när han slutade sitt jobb) in en enorm mängd olika data och gör blixt-snabba affärer, vilket ger vinster . Hittills rapporterar McKay över 18 484 931 777 dollar i BTC-intäkter. Och de människor som använder hans webbplats tjänar sina egna miljoner.

Programvaran är inte en kristallkula, men den påstår sig ha en framgångsrate på 99,4% från och med januari 2020. Genom att samla ihop tusentals användare över hela världen kan Bitcoin Code tjäna massor av vinnande affärer. Kodgemenskapen blir större hela tiden. Var en del av rörelsen som förändrar hur människor tjänar pengar.

Hur fungerar Bitcoin-koden?

Denna programvara kan kanske göra otroliga affärer, hundratals eller tusentals gånger per minut, men utan pengar att investera kommer den att missa potentiella vinster. Det är där du kommer in. Programvarans användare samlar sina pengar så att systemet kan investera dem vid bästa tidpunkt på de flyktiga BTC-marknaderna runt om i världen.

Tillsammans uppgår alla användares medel till många miljoner dollar, och programvaran kan enligt uppgift tjäna miljoner i vinster ovanpå detta. En del av dessa investeringsavkastningar går tillbaka till systemet för att betala för daglig drift (och för att belöna grundare / designer Steve McKay). Återstående medel fördelas till användare. Enligt mjukvaran, ju mer du investerar, desto bättre blir din avkastning. Men med det sagt, föreslår vi att du bara börjar med en liten investering på $ 250. När du är bekant med programvaran kan du investera mer.

Bitcoin-kodrobotanvändare

Erfarna användare drar tillbaka procentsatser av sina intäkter. En bra idé är att ta ut tillräckligt för att täcka de pengar du ursprungligen investerade. På det här sättet, oavsett vilka risker (ingen investering är riskfri), bör du kunna jämföra. Lyckligtvis verkar det som att många av de erfarna användare av Bitcoin-koden tenderar att göra mycket mer än att bara jämföra, vilket vittnesmål från verkliga programvaruanvändare avslöjar.

Bitcoin-kod: nyckelfunktioner

utbetalningar

utbetalningar

Lyckliga handlare som går igenom demo-kontot för Bitcoin Code har rapporterat inkomster mellan 1 500 och 13 000 USD per dag . Vissa av dessa personer har rapporterat att de till och med får utbetalningar varje dag. Vissa av dessa kommer att vara större än andra, och du kan göra några förluster, men totalt sett hävdar Bitcoin-koden att du borde vara i grönt. Tänk på att det inte är garanterade antal – kapitalförlust kan fortfarande inträffa och du bör handla med försiktighet.

Verifieringssystem

Verifieringssystem

Verifieringssystemet är superlätt. Registrera dig bara med din e-postadress och autentisk personlig information. Du får ett e-postmeddelande med en länk, och sedan behöver du bara logga in på ditt nya konto för första gången, ansluta din bank eller betalningskanal och börja handla! Inga ID-kort, verktygsräkningar eller annan personlig information för att använda denna gratis programvara. Din identitet förblir säker när du handlar.

Uttagsprocess

Uttagsprocess

Du kan göra ett tillbakadragande när som helst, dag eller natt, 24 timmar per dag. Du kan ta ut 100% av ditt synliga saldo när du vill. Dessa pengar tar vanligtvis 2-3 arbetsdagar att landa på ditt bankkonto, men det är bara så lång tid som bankerna tar för att bekräfta transaktioner som detta. Detta gör Bitcoin-koden till ett av de bästa verktygen för dagshandel.

Kostnads ​​/ Avgifter

Det finns inga dolda kostnader för avgifter med Bitcoin-koden. Företaget tar 13% av handelsvinster från toppen, men när pengarna slår ditt konto på webbplatsen behöver du inte betala någonting alls. Alla dessa pengar går direkt till ditt bankkonto.

Användarutlåtanden

vittnesmål

Du kan se ett gäng vittnesmål från användare på webbplatsen för Bitcoin-koden. Dessutom finns det många videoupplysningar online också. Ta det från vanliga människor som har förändrat sina liv med detta innovativa verktyg för investeringsrobotshandel. Även om du kanske inte tjänar så mycket som de gjorde första gången, så länge du använder verktyget ordentligt, hävdar Bitcoin Code att du borde kunna förvandla din investering till fina vinster. Om så är fallet kan detta göra Bitcoin-koden till en av de bästa investeringarna i år.

Vittnesmål om Bitcoin-kod

Kundservice

Kundservice

När det gäller kundservice är webbplatsen ganska tillförlitlig. Du ser ett chattfönster i ditt konto som låter dig prata med en direkt kundtjänstrepresentant. Du kan också prata med kundserviceavdelningen via e-post. Detta är en 24/7 operation, så du kan alltid få hjälp om du behöver det. Men eftersom denna BTC-robot är så enkel att använda, tror vi inte att du behöver mycket hjälp.

Mäklare

Mäklare

När du lägger in dina pengar i Bitcoin-koden kanaliseras dina medel till mäklare. Du kan sedan välja att sätta ditt konto till Auto-Trade, och dina medel kommer att användas för att handla med dessa mäklare med hjälp av algoritmen byggd av Steve McKay. Du ser olika mäklare vid olika tidpunkter, men alla erbjuder samma handelsfunktioner och vinstpotential.

Bitcoin-kod kontra andra Bitcoin-robotar

Bitcoin-kod Andra bitcoin-robotar
ItBitcoin-koden har inga dolda avgifter. ❌ Många robotar har dolda avgifter och lämnar näringsidkaren med liten eller ingen vinst i slutet av handeln.
✅ Att registrera dig är mycket enkelt på Bitcoin Code-plattformen. Registreringen kan slutföras på några minuter. ❌ Det kan vara svårt att registrera sig på andra webbplatser på grund av webbplatsens lyhördhet. Många handelsroboter har också långsam verifieringsprocess.
Bitcoin Bitcoin Code-plattformen kan enkelt användas av en nybörjare eller en erfaren handlare. ❌Vissa handelsrobotar, dvs. Cryptorobot365, har inte ens en fungerande plattform, eller om de gör det har det ett dåligt handelsgränssnitt som kan leda till förlust av pengar.
✅ Betalningar är giltiga och uttagsprocessen är enkel. CamScam-robotar blockerar användare när de vill ta ut pengar.
ItBitcoin-koden har tusentals användare över hela världen. ❌ Många handelsroboter tillgängliga på internet är bedrägerier och har därför inte lojala handlare på sina plattformar.

5 tips för maximal vinst med Bitcoin-koden

Bli rik med Bitcoin-koden

 • 1. Börja Small

Börja med att bara investera minst $ 250. Med noggrann installation bör du kunna bygga mycket mer pengar än detta, men bara om du inte orkar det med rookie-misstag. Var inte uppmärksam på webbplatsens hemsida som hävdar att du kommer att tjäna $ 13 000 per dag. Det här är undantag, och mer än troligt kommer du inte att tjäna så mycket på en dag. Kom också ihåg att all handel medför risk.

 • 2. Dra tillbaka en procentandel av alla returer

Vi rekommenderar att du sparar någonstans från 25% till 75% av dina intäkter. Ta ut dessa och få pengarna till banken. Om du investerar allt du vinner sätter du alla dina pengar i riskzonen.

 • 3. Följ råd om expertanvändare

Det finns många sätt du kan ställa in ditt robotkonto. Dessa inställningar kommer att göra robothandeln på olika sätt, och det finns ingen strategi som passar alla. Användare delar sina bästa strategier på Youtube och diskussionsforum. Prova dessa inställningar själv tills du förstår din egen bästa strategi.

 • 4. Förvara skatteregister

Du måste betala skatt på din avkastning, och hur mycket beror på var i världen du bor. Håll en noggrann förteckning över hur mycket du investerar och hur mycket pengar du tar in. Hyr en revisor om du tjänar pengar med den här plattformen, särskilt om du blir rik och går på en lycklig strimma.

 • 5. Invester inte vad du inte har råd att förlora

Även om vi verkligen inte tappade allt i våra experiment, verkar det som om vissa andra användare har det. Vi tror att det förmodligen är osofistikerade nya användare som riskerar för mycket utan att lära sig systemet först. Det är därför de kallar Bitcoin-koden för en bluff. Invester aldrig mer än du kan förlora i värsta fall.

Det påstås att det enkelt kan tjäna pengar med den här programvaran. Du måste dock vara försiktig när du börjar med en ny programvara, så följ våra tips innan du kommer igång.

5 skäl till att använda en robot för att handla Bitcoin

Det finns massor av olika sätt att köpa bitcoin där ute, men att göra det genom en automatiserad programvara som Bitcoin-kod, eller Bitcoin Profit har vissa distinkta fördelar.

 • 1 . De är enkla att använda.  Du behöver inte vara programmerare och du behöver inte ens förstå bitcoin. Bitcoin-robotar är på samma sätt som Facebook för handelsrobotar – vem som helst kan ställa in det och använda det, utan att behöva vara tekniskt kunniga.
 • 2. De har hög avkastning.  Bitcoin Code-företaget delar en rapporterad 90% + av handelsvinster med användare. Detta är bara möjligt eftersom plattformen har många användare. De 10% av vinsterna de tar för löner, omkostnader och marknadsföring representerar fortfarande en enorm summa pengar, eftersom det här är ett företag som enligt uppgift tar in hundratals miljoner varje år. Du kanske hittar en annan metod för att köpa krypto, men chansen är stor att företaget som äger jag kanske inte är lika generöst med hur mycket vinst som delas.
 • 3. Programmet kan handla snabbare än någon människa.  Mänskliga handlare kan bara göra en handel åt gången, vanligtvis på en marknad åt gången. En artificiell intelligens använder otaliga datorprocessorer som gör det möjligt att göra hundratals eller tusentals åtgärder samtidigt. Inte varje ögonblick av vardagen representerar en handelsmöjlighet. När möjligheterna slår kan mjukvaran handla hundratals gånger på en enda sekund på marknader över hela världen. Detta ger bitcoinrobotar mer kraft än till och med den mest kunniga och sofistikerade mänskliga handlaren.
 • 4. Kundtjänst är lätt tillgängligt  : För åtminstone Bitcoin-kod finns det personal som hjälper dig om du stöter på problem, men enligt vår erfarenhet har vi kunnat få den att fungera bra utan extern input.
 • 5. Du kan handla med ett demokonto först.  Bitcoin Code visar sin användarvänlighet genom att erbjuda ett fullt utrustat demokonto så att nya användare kan känna sig säkra innan de riskerar pengar. 250 dollar kanske inte är så mycket pengar i det stora tingen, men användare bör känna att de vet vad de gör innan de riskerar till och med så mycket.
Letar du efter mer information om bitcoinrobotar? Kolla in vår bitcoinrobotsida för att ta reda på allt du behöver veta om dem.

Har Bitcoin-koden varit på TV?

BTC-kod TV-rykten är mycket vanliga, så vi ska titta på var och en av dessa som vi hittat på internet. För det mesta är detta ett enda fenomen på internet, men det finns alltid chansen att det kan visas i ett nytt program, eller användas av en kändis, så anta inte att rykten vi inte täcker här är helt falska.

Dragon’s Den This Morning Shark Tank

Även om detta är en legitim produkt har Bitcoin Code aldrig dykt upp i Dragon’s Den. Om du hittar webbplatser som påstår sig visa Bitcoin-koden på Dragon’s Den, är chansen stor att dessa webbplatser inte är ärliga om andra saker, och de är troligen inte kopplade till den verkliga programvaran.

bitcoin-kod i morse“This Morning” är en brittisk TV-serie med personligheter Philip Schofield och Holly Willoughby. För brittiska internetanvändare har bilder av dessa stjärnor ibland använts med kryptobotobilder, och detsamma gäller för den här. Detta betyder inte att Bitcoin-koden är en bedrägeri, men det finns ingen anknytning mellan den, The Morning, eller är värd för Schofield of Willoughby, och denna BTC-produkt främjar inte sådana rykten.

haj tank

Dragon’s Den och Shark Tank är i princip två versioner av samma show – Dragon’s Den är för brittisk publik, med huvudrollen i brittiska rika kändisar, och Shark Tank är för amerikaner, med huvudrollen i amerikanska rika kändisar. Precis som mjukvaran aldrig har presenterats på Dragon’s Den har den aldrig dykt upp på Shark Tank. Detta är bara ett Internet-rykt, i båda fallen, och robotföretaget främjar inte detta rykt.

Har Bitcoin-koden godkänts av kändisar?

Ofta ryktes om Bitcoin-koden att de har godkänts av kända kändisar. Vi tittar på vart och ett av dessa rykten, en efter en, för att se om din favoritkändis använder programmet

Elon Musk Martin Lewis Peter Jones Steve Baxter Janine Allis Gordon Ramsay

Människor har börjat med alla typer av rykten om Elon Musk och BTC-relaterade produkter, men Elon Musk själv har förnekat alla dessa och rapporterar att han bara äger en mycket liten BTC som någon begåvade honom för år sedan. Bitcoin-koden byggdes av Steve McKay, inte Elon Musk eller någon som arbetar för / med Elon Musk. Vi är inte säkra på vilket företag Steve McKay arbetade för när han först utvecklade grunden för sin nu berömda programvara, och vissa har föreslagit att det kan ha varit Tesla! Vi kan inte bekräfta eller förneka dessa rykten, men detta är den enda möjliga legitima källa som vi kan tänka på för ryktet Elon Musk.

Martin Lewis

Martin Lewis är en berömd ekonomisk personlighet från Storbritannien. Liksom alla andra rykten är den här falsk. Martin Lewis har aldrig rekommenderat programmet, trots sina kopplingar till webbplatsen Money Super Market. Han har varit väldigt hög för sin missnöje med att hans namn har använts för att marknadsföra denna produkt, till och med tagit till Twitter för att förneka hans länk. Så även om den här mjukvaran själv kan ha meriter, har de inte beskrivits eller marknadsförts av Martin Lewis personligen.

Om du har läst så långt kan du antagligen gissa svaret. Nej, Peter Jones (brittisk entreprenör och enstaka stjärna i Dragon’s Den) har aldrig använt, marknadsfört, godkänt eller på annat sätt talat positivt om programmet. Detta är bara ett internet ryktet, och ingen är säker på exakt var det började. Bara för att detta ryktet är falskt betyder inte att plattformen är dålig eller svindelaktig. Men i allmänhet har vi funnit att dessa kändis rykten om BTC-kod inte är mer än rykten.

Steve Baxter

Steve Baxter är en annan värd av Shark Tank och en annan TV-personlighet / kändis som aldrig har godkänt Bitcoin-koden. Cryptocurrency släpps inte ofta (om någonsin) på Shark Tank, så det är osannolikt att någon av värdarna stöder en cryptocurrency-produkt. Steve Baxter har varit väldigt hög på det faktum att rekommendationer från BTC-robotar som gjorts i hans namn på internet inte har någon trovärdighet. Den här programvaran har många fans och supportrar, men Steve Baxter är inte en av dem, åtminstone inte offentligt / officiellt.

janine allis

En annan Shark Tank-värd … en annan kändis som aldrig har godkänt Bitcoin-koden. Vi fortsätter att hitta dessa internet rykten som knyter Shark Tank och Dragon’s Den värdar till koden, och inte en enda har validerats av någon av våra ansträngningar. I själva verket tenderar dessa kändisar att tala om att de inte har rekommenderat BTC-kod eller liknande produkter. Det betyder inte att det är en bluff. Det är helt enkelt så att dessa internet rykten är falska i detta, och alla andra fall vi har undersökt.

 

Vissa recensioner hävdar att Gordon Ramsay, den brittiska kändiskocken och miljardären, har godkänt Bitcoin-koden. Men vår undersökning avslöjar att detta inte är sant. Det finns ingen Gordon Ramsay Bitcoin-kod. Bitcoin-koden har förnekat något engagemang i dessa påståenden och lovat att knäcka en piska på alla anslutna företag som har visat sig använda bedrägliga marknadsföringstekniker.

Bristen på godkännande betyder dock inte att Bitcoin-koden inte är legitim. Lazy dotterbolag är kända för att använda falska kändis godkännanden för både legit och bedrägeri produkter. Det är alltid nödvändigt att utföra tillräckligt med undersökningar innan du sätter på en produkt. Kom ihåg att det också är möjligt för en kändis att stödja en bedrägeriprodukt.

Har Bitcoin-koden en mobilapp?

Det finns en Bitcoin-app för mobilkoder. Det är bara tillgängligt för Android-användare just nu, men det är gratis och har full systemfunktionalitet. Mobilappen kan vara ett bra sätt att lära sig Bitcoin Code Robot-plattformen när du är på språng.

Bitcoin-kodöversyn: domen!

Efter noggrann undersökning och testat mjukvaran kan vi bekräfta att Bitcoin-koden är en fullt fungerande automatisk handel och är gratis att använda. Vissa tycker att en “robot” borde vara 100% idiotsäker, något som den aldrig påstår sig vara. Bara för att det förlitar sig på konstgjord intelligens och maskininlärning betyder inte att det kan förutsäga framtiden. Det kräver fortfarande skicklighet och noggrann planering för att få ut det mesta.

Om användare utnyttjar demokontot, investerar endast de lägsta 250 $ för att starta och drar tillbaka avkastningen när de tjänar dem, kan deras historia mycket väl bli en framgång. Detta är en innovativ plattform, som många inte helt förstår. Prova Bitcoin-koden själv.

Kom ihåg att alla investeringsmöjligheter har en viss risk. Detta gäller särskilt kryptokurser, som fortfarande är relativt unga på finansmarknaderna.

Vanliga frågor

Är Bitcoin-kod en bluff?

Bitcoin Code är en automatiserad handelsprogramvara skapad av entreprenören Steve McKay som påstår sig tjäna människor pengar genom att köpa och sälja bitcoin vid rätt tidpunkt. Bitcoin-koden har påstås ha en vinstränta på upp till 88% av de placerade handeln. Det har förekommit påståenden online om att Bitcoin-koden är en bedrägeri, men du kan läsa mer information i vår Bitcoin Code Review

Vad krävs den lägsta insättningen för Bitcoin-koden?

Bitcoin-koden är faktiskt gratis att använda som en automatisk handelsprogramvara. Bitcoin-koden är ansluten till en rad utvalda mäklare, som vanligtvis kräver en lägsta insättning på £ / $ 250 för att använda.

Styrkas Bitcoin-koden av Elon Musk?

Det finns rykten om kändisar och framgångsrika affärsmän som Elon Musk som har investerat i Bitcoin Code och Bitcoin Loophole. Dessa uttalanden är dock inte sanna. Elon Musk är faktiskt en beundrare av Bitcoin och vad den kan göra för det finansiella systemet, men han har inget engagemang för Bitcoin-koden. Du kan läsa mer om kändisarna som sägs stödja Bitcoin-koden i vår dedikerade recension.

Har Bitcoin-kod dykt upp på Dragons Den?

Dragon’s Den är en TV-show där de framgångsrika affärsmännen investerar i företagare och företag som letar efter finansiering. Vi har inte hittat någonting på internet om att Bitcoin Code visas på Dragons Den. Vad vi hittade är många bilder online, men de är förmodligen falska och vilseledande.

Finns det en Bitcoin-kodapp?

Det finns en Bitcoin-app för mobil som bara är tillgänglig för Android-användare just nu. Du kan kolla in vår recension steg för steg för hur du laddar ner och installerar Bitcoin Code App.

Kan du tjäna pengar med Bitcoin-kod?

Bitcoin Code och Bitcoin Revolution är en av de äldsta Bitcoin-robotarna runt internet. Det finns flera påståenden om användare som tjänar dagligen med dem. Det bästa råd vi kan ge dig angående denna fråga är att läsa vår recension, prova det själv och dra dina egna slutsatser.